1 iul. 2009

DNA o ancheteaza pe Ridzi? Unde e comunicatul lui Basescu?


Pedelistii, in comisia parlamentara care o ancheteaza pe Monica Ridzi, se bat cu pumnul in piept ca DNA a inceput ancheta. Si inca de o saptamana. Serios? Ei, pai daca a inceput, trebuia sa vedem pe site-ul presedintiei un comunicat de genul asta. Nu?


COMUNICAT DE PRESA
(12 septembrie 2006)

In temeiul prevederilor art. 100 alin. 1, art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei, republicata si art. 21 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, preşedintele României, Traian Basescu, a semnat, astazi, 12 septembrie a.c., decretul de suspendare a domnului Teodor Atanasiu din functia de ministru al Apararii.
Presedintele Traian Basescu considera necesara suspendarea domnului Teodor Atanasiu din functia de ministru pentru a indeparta orice suspiciune de influentare a anchetei avand in vedere declansarea procedurii de urmarire penala impotriva domnului Atanasiu.

Procedura de urmarire penala ar putea implica audierea unor persoane din cadrul Ministerului Apararii, aflate in subordinea ministrului, fapt ce ar putea conduce la o influentare a demersului procedural.
Departamentul de Comunicare Publică
12 Septembrie 2006

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Ei, şi tu! Citeşte legea pînă la capăt, ai să vezi că ea nu se aplică miniştrilor pedelei. Sau nu scrie acolo? Ţţţ... ce omisiune....

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Inca nu scrie, dar, daca se realege Basescu, mafia PD-L va fi scutita de stresul anchetelor inutile. :)

INCERTITUDINI spunea...

..actul I, scena a III-a, "O scrisoare pierduta"
(Trahanache e mishcat)
"A! ce corupta sotzietate!..Nu mai e moral,nu mai sunt printzipuri,nu mai e nimic:enteresul si iar enteresul..Bine zice fiu-meu de la facultate alaltaieri in scrisoare:vezi ,tanar tanar , dar copt, serios baiat! zice:"Tatitzo, unde nu e moral, acolo e coruptzie, si o sotzietate fara printzipuri, va sa zica ca nu le are1 "

CRadu25 spunea...

Da, da.... I-ati de-o grija. N-ai sa vezi chestii d-astea. Ca lui Atanasiu (cercetare incheiata cu NUP) povestea asta i-a cam incheiat cariera politica e una. Dar pe Ritzi - Pitzi daca o lasa Comandantul din brate este victima sigura in fata DNA-ului. Si n-o sa gaseasca acum DNA-ul primul mare corupt tocmai din PD-L, nu? Stai sa-l mazileasca intai pe Nemirschi si mai vedem dupa...

mirko spunea...

ochiosu va fi obligat sa faca ceva in cazul cotohirlei, altfel toate intronizarile din lume nu-l vor ajuta sa convinga pulimea de onestitatea si impartialitatea lui. timpul ne-o va demonstra.

Lilick Auftakt spunea...

@incertitudini

Bun,bun. :))

@CRadu25

Cred ca pe amandoi, la pachet. E obligat.

@Mirko

Deja l-a contactat pe Octavian Belu si i-a propus fotoliul de ministru.

dramoleta spunea...

N-ai sa vezi! O sa spuna ca nu s-a inceput urmarirea penala, stadiul cercetari prealabile bla bla bla

Foarte repede va veni un NUP si Ridzi va baga bani, de la Minister of course, intr-o campanie TV de spalare a imaginii. Ceva de genul : "vedeti? nup scrie pe mine!"

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta


Sinistru!!!

codeus spunea...

Ei atunci cu Atanasiu si cu atatia alti ministri au fost a lor nu ai lui.trebuiau sicanati si fara vina,gasea el ceva dobitocul. acum nici condamnati nu mai sunt suspendati.chipurile a fost o sentinta civila in cazul videanu si nu se ..pune.e de-a dreptul hilar.o Romanie contorsionata dupa un handicapat mintal

Petru Clej spunea...

Ar trebui Traian Băsescu să candideze la președinție? - votați în noul sondaj al revistei ACUM

http://www.romanialibera.com/voxpopuli/voxpopuli.php?n=crt

Lucia Verona spunea...

Ia uite ce omagiu pentru coţofana:
http://codeus41.blogspot.com/2009/06/de-ziua-ta.html

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

haha! Superbun!!! :)