23 iul. 2009

Elena se leagana deja in bratele Istoriei



Esti prost! Ba tu! Ba tu! Ba tu!... si disputa intre cei doi copii nu se incheie niciodata. Va mai amintiti aceasta secventa din copilarie? Ei bine, unii copii, ajunsi intre timp dudui emancipate, au devenit ministrese. Asa ca vad totul de sus.

Disputa recenta intre Nuti de la Plescoi si Viorel de la Bacau a fost aidoma schimbului de replici din copilarie. Si, cum madam ministru nu se putea lasa mai prejos - dupa ce tot ea incepuse disputa cu Don Viorel - ca doar n-o sa ramana leapsa la dansa, iata ca-i mai tranti Sobolanului Rozaliu o replica din varful buzelor. Dumneaei are intalnire cu... Istoria!

Ziare.com titreaza: "Unii intra in istorie, in timp ce altii ies", este raspunsul Elenei Udrea la complimentul pe care i l-a adresat miercuri Viorel Hrebenciuc, si anume, sexy buzoianca. "Lasati turismul in pace. Asta este o batalie politica pe care mi-o asum fara probleme. Daca aveti ceva cu ministrul asta este, dar lasati turismul in pace", a declarat joi ministrul Turismului. Schimbul de replici intre Hrebenciuc si Udrea a inceput miercuri dimineata cand blonda de la PD-L a declarat ca este linistita de cand a auzit ca Nastase si Hrebenciuc se vor ocupa de campania electorala a lui Mircea Geoana. Drept raspuns, liderul PSD i-a recomandat "sexy buzoiencei" sa se ocupe de turismul ecumenic, de care va avea nevoie in campanie PD-L.

Deci doamna Udrea se pregateste sa intre in Istorie...

A mai fost cineva care se pregatea sa intre in Istorie. Pana cand intr-o zi, pe nepusa masa, personajul respectiv a iesit din Istorie urat, cu spatele la un zid din Targoviste. Din istoria respectiva unii n-au invatat nimic. Nici macar ca Istoria te primeste in brate cateodata - niciodata insa cand vrei tu - si te lasa din brate brusc, uneori direct in mana procurorilor, asa cum s-a intamplat in istorioara cu d-na Ridzi!

Dar, in definitiv, e bine si asa. Doamne fereste sa te lase Istoria din brate prin vreo cazarma sau in mijlocul unei multimi furioase. Decat de glont, sau de linsaj, mai bine sa ai parte de procurori!

33 de comentarii:

Liviu spunea...

Nu e deloc exclus ca Elena Udrea & co. sa intre in istorie, dar nu pentru vreo fapta mareata, ci pentru coteriile pe bani publici pe care incearca sa le acopere PDl si Orange Voda de la Cotroceni. In istorie e posibil sa intre si acestia, dar pentru fapte similare :)

codeus spunea...

Zuza se trezi mare conducatoare, atat de mare incat sa intre in istorie, ha ha nu ma pot opri din ras..stii ca e politia modei la americani unde si ea ar candida cu succes la cele mai prost imbracate, ei cred ca si in istorie ar fi la capitolul istoria neagra a Romaniei

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Sa intre. Poate ii ajutam si noi. :)

gugu spunea...

"Unii intra in istorie, in timp ce altii ies", a grait cu intelepciune Nutzica.

Da' de ce altii ies? Sunt locuri limitate in Istorie? Daca intra Madam Udrea trebuie musai sa iasa Nea Viorel? De ce? Nu mai sunt scaune libere?

Sau Istoria e prea mica? Prea mica pentru a o cuprinde si pe dansa si pe musiu Viorel?

Traim intr-o istorie stramta, asta e clar. Bine ca unii dintre noi stiu exact cine intra si cine iese, ca sa nu se faca inauntru o prea mare imbulzeala!

dramoleta spunea...

E un geniu femeia asta! Cu cata maiestrie a trecut ea de la tichetele de parcare la cele pt telegondole, titicar si...turism.

Lilick Auftakt spunea...

@Gugu

Pana sa intre in ISTORIE, in urma unui linsaj sau vanata de procurori, eu observ ca a cam intrat in ISTERIE. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Da, Duduia Tichet. :) Nutzi Intelectual. Mai e si obraznica... Nu-si imagineaza cati o vor dusa? Chiar si din partidul ei.

Pro DOC spunea...

@Gugu si @dramoleta

Va rog, nu-i mai dati idei Duduii. La cat este 'mneaei de imaginativa, o sa scorneasca si tichetul de intrat in ... istorie!

Lucia Verona spunea...

Lilick, lasă turismul în pace! :))

Şi, la urma urmei, dacă vrea să intre în istorie, de ce s-o împiedicăm? poate vrea să facă shopping. Sau istoria nu e un mall?

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Sa bagam turismul in shopping. Sau shopping-ul in istorie? Sau cartea de istorie in posetica Vuitton? Sau invers? Na, ca m-am incurcat... :))

Lucia Verona spunea...

Fără carte, ce nevoie are de cărţi?!
Cu Vuittonul prin istorie...

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

haha! Dar si pe cal!

Ei, dar nu stiu cum de nu vazusem comentariul lui Cody! Politia modei? Ar trebui sa se invnteze si pe la noi asa ceva. Am scapa lejer de cateva ministrese si deputate (senatoare). :))

dramoleta spunea...

Lilick,

Da, pe cal, dar sa fie un cal Vuitton /floor

ProDoc,

Hai ca e buna si porecla asta! Are de ales intre Sexy Buzoianca si Nuti Tichet :)))

Paratraznetul Fanica spunea...

De fapt, doamna Udrea ne spune probabil fara sa isi dea seama doua lucruri foarte adevarate: ca suntem indreptatiti sa avem circumspectii majore la adresa unui ministru din actuala guvernare si ca nu e bine ca turismul sa sufere din aceasta pricina. Si eu sunt de acord cu doamna Ministru!

Din reflectia doamnei Udrea asupra destinului istoric al politicianului, intelegem ca istoria este dotata cu un fel de usa rotativa pe unde cand intra cand ies oamenii politici, in functie de “karma” fiecaruia.
Din nefericire, persistenta in istoria contemporana a doamnei minstru este suportata de noi. In timp ce unii inalti demnitari isi doresc o reafirmare istorica in doar cateva luni, multi cetateni de rand spera sincer ca Romania sa aiba parte macar de o ‘’schimbare la fata”, daca nu la fond.

Pro DOC spunea...

@dramoleta

Da, Nutzi, un tichet pentru istorie. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Usa rotativa de la Mall. E la fel de obraznica cum a fost Ridzi la inceput. Asta e foarte bine. Produce antipatii. :)

Lulutza spunea...

Mai exista hoteluri ale statului sau turismul asta intangibil si tot mai minunat este integral privat? Ce drag de interes mai are statul in turism, in afara de a incasa impozitele si taxele provenite din activitatea asta?

Eu as crede ca, mai degraba, coana Udrea "face totu'" pentru a falimenta si nationaliza hotelurile privatizate in ultimii ani si, eventual, pe cele noi. Care inca nu apartin clanului...

Oricum, multa incredere trebuie sa aiba "badica Traian" in patachina asta, de i-a dat pe mina un minister nou nout si complet inutil, fara alte surse de venit, in afara unui buget atit de... nesimtit!

Lulutza spunea...

Cit despre "intratul in istorie" al primei patachine a neamului, vorba ceea, a intrat ea, Lupeasca, in istorie, cum naiba sa nu se vire mintenas acolo si Sexy Buzoianca?! Simona Sensual si Nutzy 'Telectual au locul lor rezervat in istoria mondena si erotica a neamului.

codeus spunea...

'Neata Lilick. mah am vazut ieri intr-o revista din asta de paparazzi printre altele pe madam Mantale facand topless la mare cu stati bine pe scaune amantul Ţicau desi nici unul nu recunoaste. ce m-a distrat e ca Mioara Mantale arata cat o balena. si mai are si tupeul sa-si expuna slanina.intr-una din poze Mister Ţticau era cu "laba" bagata in chiloteii lui Madama.scuze de off-topic da nu ma puteam sa ma abtin,am uitat aseara sa va spun pe chat

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Vaai, cat de incapatoare e si istoria asta! :))


@Cody,

'Neata! Da, stiu, vazusem si eu.

Roxana Iordache spunea...

@Lilick. Super! :) De unde rezultă că prostia şi fudulia sunt siameze.
Tare mi-ar plăcea să conducă tot Alina comisia. Contrastul e devastator. :lol:

Roxana Iordache spunea...

@Lulutza. Eşti nedreaptă. Lupeasca era rasată. Şi - dincolo de misiunea nefastă pentru istoria României - l-a iubit pe Carol. Erau perfect compatibili, din toate punctele de vedere. A plecat cu el în exil, în Mexic, Brazilia, apoi în Portugalia, s-au căsătorit, au fost fericiţi ca cuplu şi după moartea lui, i-a supravieţuit 24 de ani ca văduvă fidelă. Oricum, conacul Modrogan, care a fost al ei, e acum sediul central al PD-L.

Lilick Auftakt spunea...

@Roxana

Si eu i-am transmis Alinei acelasi lucru. :) E greu, se expune atacurilor, dar echipa invingatoare e bine sa nu o schimbi. Si, vorba ta, contrastul e imens.

Anonim spunea...

Nu v-ati prins, intra in istorie ca primul presedinte femeie din Romania.
Are planuri mari doamna, poate chiar la toamna.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrysthyan

Eu ma gandeam daca nu demisioneaza imediar ce se va incepe cercetarea. Asta e... jucatoare ca Basescu.

tony spunea...

Probabil ca a mai fost in vreo cazarma cand era mai tanara ! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

A, sigur. De-asta ii place Basescu. :)

tony spunea...

Go,Nutzy,Go!
In curand Nutzy va fi istorie!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Asta SIGUR! :))

bagatare si punct ro spunea...

hai ca ar fi culmea ca elenuta sa fie in cartile de istorie, pe bune. dar daca GUV. se baga cu asumarea raspunderii pe legile invatamantului, parca vedem ca e posibil.

Lilick Auftakt spunea...

@Bagatare

Cred ca o sa fie cum spune @Tony putin mai sus. :)

mircea spunea...

nuty va iesi din istorie, precum intra:in opinci, cu traistuta pe umar, calare pe-o bicicleta fara sa.sa-i ramina totusi senzatia ca e...tare

Lilick Auftakt spunea...

@Mircea

Wow. Ce imagine! :))