15 iul. 2009

Fetele Marinarului


Intre ele a fost o competitie acerba. “Sfioasele”, cum le-a botezat Cristi Sutu… :)

Cea mica a venit la partid si s-a plans: “Fetelor, tati nu ma lasa sa candidez pe lista. Ce facem?” Asa incepe probabil telenovela transformarii EBei din manechin in europarlamentar. Probabil fetele (Moni, Nutzi, Roberta) au sarit imediat in ajutorul ei. Insa numai una se vede ca a castigat concursul: cotofana Ridzi.

Prima la cautat fonduri de campanie; prima la deturnat bani publici in folosul imaginii EBei; prima care a donat personal bani pentru ea; prima la adunat voturi in judet pentru EBa si, in sfarist, prima care, gafaind, seara, dupa anuntarea rezultatelor, ii inmana pe scarile partidului carnetelul de partid, lasandu-l in urma pana si pe liderul PD-L, care alerga fluturand un al doilea carnet, spre amuzamentul tuturor.

Nutzi nu s-a lasat nici ea. I-a facut cadou sediul personal de campanie, i-a pus la dispozitie logistica, fonduri, a invitat-o la concertul de promovare a Imnului Turistic pe 1 Mai. Nu a castigat, dar a prestat onorabil. Si a promis ca ii va oferi si lui "Tati", in toamna, sediul.

Ultima… Roberta. Va aduceti poate aminte ca cea mai lenesa dintre ele nu a fost iertata. “Judetul Ploiesti” a fost infierat in public, iar lacrimile ploiestencei nu au mai servit la nimic. "Cand s-a uitat in dreptul judetului Prahova, mezina presedintelui a strambat din nas si i-a reprosat Robertei Anastase, deputat PD-L in acest judet, ca "nu i-a adus decat 7,5% in judetul Ploiesti", mult mai putin decat i-a adus Monica Iacob Ridzi in Hunedoara" Amos News.

16 comentarii:

cristian spunea...

acum apare prima care vrea sa-l imbrace, nu sa-l dezbrace :)
semn ca a imbatranit :)

INCERTITUDINI spunea...

"ca zaharul", "ca mierea"- se intreceau in laude fetele imparatului..

si-a venit, scartaind , din toate incheieturile, demisia.
Si s-a facut un pic de lumina.
Pe scena.
(trecute doamne si domnite)

Lilick Auftakt spunea...

Buna, Cristian!

Hahaha! Buna observatie! :)

@Incertitudini

Da, s-a facut lumina pe scena. :)) Si s-a vazut fardul gros de pe obrajii actritelor si costumele carpite...
Vine acum Placinta sa faca costume noi. De scena. :))

mirko spunea...

regizor, producator, scenarist...si cel mai important in rolul principal, indiferent de piesa/film-el comandante, cu doua mandate vrea el, eu nu.deci, fetzele marinarului!
cit despre amaritele astea, doar recuzitere, bune de unica folosinta, si apoi la gunoi, ca de, asa se recomanda la gripa-je porcine.

Anonim spunea...

Sper ca d-na Placinta sa desavarseasca opera "mironositelor" si sa-i confectioneze presedintelui hainele cele noi, care ne vor face, in sfarsit, sa exclamam la unison: Vai, imparatul nostru e in pielea goala!

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko


Ce ne facem ca a devenit si cel mai exigent critic al propriilor productii... hahaha!


@Anonim

Din cate am citit si eu pe ici pe colo se pare ca Croiorasul a pornit "cu dreptul". :))

Petrisor spunea...

Ce telenovela proasta, mai bine ma uit la Carmelita :)

Lilick Auftakt spunea...

Hai, mai, @Petrisor.. nu vrei sa vezi ce mai urmeaza? :))Dai tu "Fetele Marinarului" pe "Carmelita"?...
Acum cand a intrat in scena si Lady Pie...

Chat Noir spunea...

@ Cristian
:) Tare !
@ Lilick
Cred că singura supravieţuitoare a fetelor marinarului, în viitorul apropiat, va fi Roberta ... e prea fadă şi proastă ... ceea ce e un avantaj pe termen lung în politica portocalie.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Corect! :) Va avea viata mai lunga...probabil.

Zadkielix spunea...

Uite ca as a a venit ca "o boare"
Si sa dus in alergare...
Duca-se!
..."..."..."

Pai a venit fuga si-a venit, scartaind , din toate incheieturile, demisia!!!"
Ha-ha-ha!
Insa e un ras amar!
Banii si fericirea nu se compara!

Lilick Auftakt spunea...

@Danielix

Si nici nu se astepta, saracuta, la cat a muncit. :)

Anonim spunea...

Dar ce zici de pretentia fetei imparatului de a ajunge direct vicepresedinta a comisiei ECON din PE?!!! Ca doar a lucrat 7 anisori ca economista :) Sa fi vazut fetzele celor din partid cand au auzit ca dorea pozitia lui Draga STOLO!!!! Tupeu imparatesc :))

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim,

Toti cei care vor sa-i mai faca pe plac sa nu uite de cazul Ridzi. :)

Gheorghe spunea...

Daca tot va place sa comentati anturajul feminin al lui Basescu, uite ca si Placinta e o "pleasca" pentru amatorii de comentarii.

Sorina Placinta nu si-a declarat o firma unde are angajati patru copii de sefi din Ministerul de Finante, Garda Financiara si Finantele Publice locale
"In firma Milcofil, unde Sorina Placinta detine 91, 84% din actiuni, angajati pe post de cenzori figureaza, intre altii, patru nume care atrag atentia: Cremeriuc Cornel, Grigorica Marius, Bojoaica Roxana Elena si Pavel Cristian. Cei patru sunt copiii unor personaje cu functii importante in finantele locale si de la Bucuresti.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

In afara de asta au mai aparut si alte firme nedeclarate. :)