15 iul. 2009

Intelegerile murdare ale lui Basescu cu Vantu!

Anul trecut, in campania electorala de la alegerile locale, presedintele Traian Basescu a fost surprins intr-o duminica de o echipa Realitatea TV, ca din intamplare, impreuna cu Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga in fata unui restaurant din Bucuresti.

Am sesizat imediat si am semnalat pe blog blatul, intelegerea murdara (asa cum o numeste acum Traian Basescu) intre el si postul TV patronat de SOV. In afara de asta, am scris si despre incalcarea Constitutiei, presedintele neavand voie sa fie implicat in campania electorala a niciunui partid. Se pare ca atunci ii convenea sa faca intelegeri cu coruptul Vantu. Nu? Mincinosul asta nu mai are pic de rusine! Priviti-l cat teatru joaca.


REALITATEA.NET - Traian Băsescu atacă din nou candidaţii la alegerile locale

10 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Şi crezi că se reiau bunele relaţii?

Petrisor spunea...

Lilick, intelegerile nu pot fi mai murdare ca el, Basescu este definitia murdariei

Anonim spunea...

Daca Basescu n-ar fi existat, el trebuia inventat! Chiar si numai pentru faptul ca e cea mai buna ilustrare a povestii cu paiul din ochii altora si barna din propriu-ti ochi. :)

Alter Ego Blog spunea...

La noi orice este posibil...

Vania spunea...

Detestabil personaj SOV! Păi, dacă l-a corupt domnul preşedinte, să rămână în corupţia cea bună, nu s-o vehiculeze pe aia rea!

(Presupun că am raţionat logic).

dramoleta spunea...

Independentul Base va accepta sa fie sustinut doar de presa independenta si curata. Nu mai poate da înapoi.

SOV e murdar.

INCERTITUDINI spunea...

sa se potriveasca,cumva, usor modificata, vorba' bate vantu frunza-n dunga/cantaretii mi-i alunga..'?

Draghi spunea...

@Lilick (off-topic)

Vezi ca de o vreme incoace MS Internet Explorer 8 imi da un mesaj de eroare la incarcarea blogului tau, si nu mai pot citi pagina. Cu alte browsere merge. Vezi, nu ti-a facut cineva "o bucurie".

un_roman spunea...

o politică de gaşcă, de trib şi asta se reflectă şi în societate unde efectele apare din stradă şi până la nivel de profesie, găşti, caste! Iar cireasa de pe tort este Mass-Media care in functie de gasca pe care o serveste vine si inabusa orice tendinta de renastere culturala si spiritualitate adevarata, intretine necontenit haosul, cocoata nulitatile, hotii si vagabonzii pe spatele vlaguit al natiunii , pentru a provoca permanent zazanie , pentru a goli tara de oamenii valorosi care fug de atata scarba!
Totodată, trebuie amintit, şi de o mie de ori dacă este nevoie (a făcut-o, spre onoarea lui, primul în această împrejurare, Andrei Pleşu), că oamenii pot fi judecaţi doar individual. Culpabilizarea unor categorii, aminteşte înfricoşător atât de ura de rasă, cât şi de ura de clasă.


PENTRU O ROMANIE DE VULTURI, NU DE STRUTI!

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Nu cred!

@Petrisor

Omul asta murdareste orice. Asa e.

@Anonim

Sa stii ca si eu ma bucur ca exista. E un caz. E material de studiu. Trebuie profitat de asta pana la sfarsit.

@Alter Ego blog

Crezi? :)

@Vania

Foooarte bine! A scris AMP azi un articol care iti confirma rationamentul. :)

@Dramoleta

Dar pe banii nostri sa faca bine si sa invite in avionul prezidential toata presa. Nu sa ne oblige sa ne uitam la OTV sau B1TV. Istericul!

@Incertitudini

:)) La fix!

@Draghi

Da, multumesc. Esti a patra persoana care imi spune asta. Ca nu merge. Ieri am verificat si cu alte persoane care folosesc IE si mi-au spus ca merge. Altele, ca merge greu. E ceva dar eu nu stiu ce. Nu stiu ce sa fac.

@un_roman

"Totodată, trebuie amintit, şi de o mie de ori dacă este nevoie (a făcut-o, spre onoarea lui, primul în această împrejurare, Andrei Pleşu), că oamenii pot fi judecaţi doar individual. Culpabilizarea unor categorii, aminteşte înfricoşător atât de ura de rasă, cât şi de ura de clasă."

Excelent! E ceea ce spun si eu mereu. Urasc generalizarile.