6 iul. 2009

Mihaileanu nr. 26 - Mark

Am trecut azi pe strada Mihaileanu, in drum spre piata, si m-am gandit sa fac si cateva poze cu telefonul, la numarul 26, acolo unde are sediul firma Mark, cea care a primit 280.000 de euro de la Ministerul Tineretului si Sportului. Casa se afla la o distanta de aproximativ 200 m de celebra "Casa din Mihaileanu" a presedintelul Traian Basescu.
























11 comentarii:

codeus spunea...

Nimic nu e intamplator, nu-i asa? Lilick eu ma mir de altceva ori nu am fost eu pe faza sau de 3 saptamani nimieni din presa sa nu fi reusit sa afle cine e in spatele acelor firme. poate s-ar lamuri multe sau s-ar incurca si mai mult

Lucia Verona spunea...

Cody are dreptate - se poate afla de la registrul comerţului imediat!

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, Lucia

Sigur. Cred ca se stiu destule date. Nu am stat sa caut.

madalina ionescu spunea...

off topic (sau nu). valentin cocoş de la bog'art este ruda cu dorin? daca da, nasol. nevasta lui v cocoş e consilier in ministerul udrei. poate ştie cineva dacă dorin cocoş are vreun frate valentin...

tony spunea...

O strada pe unde a trecut Traian Basescu! O vila furata de la primarie si multi bani furati de la guvern !

Lilick Auftakt spunea...

@Mada

A, nu e off-topic :)

Nu stiu nimic dar... intrebam, cautam, afam. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Daca pe o singura straduta din Bucuresti se fura atat de mult in directa legatura cu Basescu... ce sa mai zic?

tony spunea...

Ce a facut pe strada Mihaileanu sunt niste gainarii.Hotul asta a furat flota Romaniei !A vandut 16 vapoare cu 16 dolari !

Lulutza spunea...

Un Valentin Cocos apare ca directoras la faimoasa firma Bog'art, niste "baieti dastepti" din constructii:

http://www.bogart.ro/pagina-Structura-organizatorica.html

Mai crede cineva in coincidente, cind vine vorba despre... La Piovra? Caracatita... Iar Daniel Morar nu prea pare un comisar Cattani!

Anonim spunea...

Si tot din ciclul "coincidente", pe aceeasi strata Mihaileanu, de data asta la nr. 34 locuieste Raul Doicescu - patronul grupului Bog'Art.
a naibii strada

Anonim spunea...

Despre Cocos Valentin si Dorin Cocos este doar o simpla coincidenta de nume. E adevarat ca primul e dirctoras la faimoasa firma de constructii bucuresteana Bog'Art a jidovului Doicescu Raul, prieten la catarama cu Videanu de la Telemorman, sunt si vecini de vile la Ciofliceni(Snagov). Prietenii stiu de ce. In privinta strazii cu pricina, Mihaileanu, mister Raul sta la nr 36, nu 34 cum spunea gresit cineva mai sus. Acolo cica ar fi stat un oarecare general care a cam fost izgonit sin partea lui de vila(erau juma juma). Cica i-ar i luat acestuia un alt apartament intr-o zona buna sau i-ar fi dat bani etc. Chestia ca nu a avut acel om de ales. Asa merg inca treburile din pacate in Romania, prietenii stiu de ce.