16 iul. 2009

Placinta, o pleasca pentru presa!


Ce grija a avut Traian Basescu de premierul Tariceanu atunci cand se faceau numiri de ministri in guvernarea trecuta. Imi dau si lacrimile cand ma gandesc... Cat de preocupat era sa nu fie numiti oameni ca Cioroianu (va mai aduceti aminte ca numirea lui a fost fortata printr-o remaniere de guvern) sau ca Norica Nicolai, verificata pana in chiloti la mapa profesionala.

Oare de ce acum Traian Basescu nu mai are aceeasi grija de Emil Boc, si nu verifica la fel de atent numirile pe care le face? Usurinta cu care a confirmat-o in functie pe Sorina Placinta, un personaj atat de controversat, ma duce mai mult cu gandul ca presedintele isi doreste ca Emil Boc sa clacheze, si imi confirma speculatiile pe care le faceam aici. Cu un al doilea scandal de tip "Ridzi" Boc cade.

Se va transforma Sorina Placinta intr-un nou caz de presa? Mi se pare absurd sa NU se intample asta. Mapa profesionala a doamnei ofera toate ingredientele pe care ziaristii le adora: afaceri necurate, mita, trafic de influenta, un trecut dubios... Cine e de vina ca Basescu sau PD-L pun pe tava presei o asemenea delicatesa, o asemenea pleasca? Vantu? Voiculescu? Pana si numele doamnei te invita sa te infrupti! Pofta buna! :)

(Sursa foto)

14 comentarii:

Lulutza spunea...

Ei, asta-i acum! Cum sa-si permita el sa caute de bube la "mapa profesionala" pe una recomandata de Maria Sa Nutzi Imaculata?! Ar fi fost chiar culmea s-o caute la... integritate pe Placinta nutzionala, care a mai si sponsorizat partidul lui de suflet cu vreo 2 milioane de... stafide!

Pro DOC spunea...

Totul e ca d-na Placinta sa nu ne faca s-o regretam pe Monica Iacob Ridzi.:))

Sorina Placinta a ajuns parlamentar cu pomeni electorale pentru care i s-au intocmit sase dosare de urmarire penala, toate incheiate cu NUP. A ajuns ministru prin vointa Elenei Udrea, care a topit barierele procedurale ale partidului si-a ars etapele promovarii intr-un asemena rang.

Nu-mi iese din cap afectiunea si aerul complice cu care o privea Udrea pe Placinta in prima sedinta de guvern la care a luat parte si noul ministru al Tineretului si Sportului.

dramoleta spunea...

O fi verificat-o si p'asta pana in chiloti, da' nu pt mapa profesionala :D

tony spunea...

Idiotul de la ANI nu s-a trezit pana acum sa verifice declaratia de avere?

Lulutza spunea...

Placinta asta - o sfertodocta! Nu ati vazut ce aberatii erau pe site-ul ei? Cica se ocupa de "hy fashion"! Sa spunem saru' mina, madamo, ca nu ai scris "hail feishian"! hahaha!

Lucia Verona spunea...

E materie primă pentru draga de ANI şi pentru dragul de Morar.

codeus spunea...

nu merci imi trec tate poftele :)

Paratraznetul Fanica spunea...

placinta imi pare chiar mai "predispusa" la jaf major decat ridzi. putem deduce ca este o parvenita (a obtinu avere prin casatorie cu un om de afaceri suedez), ca a simtit o chemare subita pentru politica in jurul varstei de 40 de ani, moment care a coincis probabil cu unele probleme in afaceri.
in blogul dansei ne aduce un singur argument clar formulat pentru care ar trebui sa ne incredem in ea: are deja destui bani castigati din afaceri pentru a mai fi tentata de banul public. Or tocmai cineva care a prins gustul banului isi doreste sa obtina si mai multi bani, nu un sarantoc care a trait din alocatie.
Contrar imaginii pe care vrea sa ne-o induca de mare om de afaceri cu avere considerabila, Placina a speculat imediat shansa de a face o bishnitza mica in partid, si le propune colegilor sa isi cumpere costume de la ea.

Draghi spunea...

E cum zice Roxana, e o diversiune. In felul asta se distrage atentia publicului de la banii din campania EBA-i.

JeAnne Dark spunea...

da, nu s deloc curioasa ce va face aceasta doamna placinta. Sunt deja sigura ca nu va sta mai mult de 1 an pe la minister.

Sa-i fie placintele usoare.

Anonim spunea...

m-am mutat pe wordpress :)

Vania spunea...

Cred că domnul Băsescu a îmbătrânit, de unde şi o anumită delăsare...

mirko spunea...

cam nesarata placinta asta.pe cine sa puna pdl, ca la ei toti sunt clienti seriosi pt.morar. din pacate placintele pdl-iste alimenteaza morarul nu invers!

mihai 4 spunea...

http://www.financiarul.com/articol_29593/elena-udrea-a-platit-200-000-euro-catre-realitatea-%E2%80%9Cprin-negociere-directa%E2%80%9D.html