27 iul. 2009

Placinta, o vizionara?


Ieri, in emisiunea Zig-Zag moderata de Ion Cristoiu, Sorina Placinta a declarat ca a intrat in 1997 in PD pentru ca este o capitalista, o persoana "de dreapta". Cum pe atunci PD era un partid de stanga toata ziua, ma gandesc ca doamna Placinta ori a "citit" ceva in branza dulce, ori a dat in stafide ca'n bobi, deoarece de-abia dupa 8 ani partidul lui Traian Basescu a decis schimbarea orientarii doctrinare si virajul de la stanga la dreapta. Mai exista insa o varianta: e atat de proasta incat habar nu a avut in ce partid a intrat. Si nu a aflat nici pana'n ziua de azi...

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cred că ultima variantă e cea corectă :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

:)) Ma gandeam eu.

codeus spunea...

si cati mai sunt ca ea, daca-i intrebi de doctrina partidului vei avea surprize chiar si la membri marcanti de partid si nu doar la PDL. Sunt membri de partid din "convingere" dar nu convingerea doctrinara

Vania spunea...

Doamna Sorina a anticipat, ce mare lucru?

Cum am convingeri de centru, mă gândesc să intru şi eu în PD cratimă L, că a stat destul pe dreapta (cratima).

De aici, cred, şi vorba din popor:
- Cum porţi cratima, pe dreapta sau pe stânga?

madalina ionescu spunea...

Dar expresia "scuipat pe gura coasei" o stiati? Eee, vedeti? tot e buna la ceva, ne imbogatim vocabularul

hendrix spunea...

Partidul Derahat n-a avut niciodata vreo doctrina foarte clara. Din aprilie 1992, de la schisma aparuta in fostul FSN, acest ,,partid'' n-a fost decat o gasca reunita in jurul lui don Pedro intr-un vesnic razboi cu tataia ilici. Ce-a fost FSN? Continuatorul fostului pcr, formatiunea politica menita de cei ce au organizat lovilutia sa conduca o natiune debila, fara elte, spre un postcomunism asemanator celui postsovietic de prin Belarusul actual sau Kirghistan ori Turkmenistan.
Dupa '92 partidul se numea PD (FSN)!!! Don Pedro tragea nadejde ca electoratul fesenist il va urma doar gratie faptului ca era seful fostului FSN, caci ilici era cel ce si-a facut un nou partid in 1992 (FDSN).
Trecerea pedeleprelor catre PPE a fost o simpla decizie luata de partid peste noapte, la ordinul lui ba-secu! Ei se considera probabil de dreapta intrucat tin trandafirul socialist in mana stanga! Ha ha ha ha ha (hahait basescian)!
Este clar ca tanti gogoasha a intrat in politica din alte considerente decat cele doctrinare. Daca acum are ca angajati 4 fii si fiice ale unor sefi locali ai finantelor locale de control, este clar ce mentalitate are si a avut! Mentalitatea specifica tranzitiei romanesti, bazata pe rapt, furt pe fata, mana in mana cu oameni ai statului coruptibili. Deviza ei in viata : MUSCA SI FUGI!, asta ca sa parafrazez un vechi film. Asta este si mentalitatea multora dintre actualii fruntasi ai pedeleprelor. Dupa ei potopul!

Anonim spunea...

Erata: Ei se considera probabil de dreapta intrucat tin trandafirul socialist in mana dreapta! Ha ha ha ha ha (hahait basescian)!

Lulutza spunea...

Ce-i drept e drept, ca pina si Hitler insusi si-a inceput cariera politica intr-un partid muncitoresc, asadar cam "de stinga"... Dar succesul electoral l-a cunoscut abia dupa ce s-a declarat "anticomunist" si "de dreapta"... Asta a fost reteta sigura pentru a transforma, peste noapte, "clasa muncitoare" in largi mase "anticomuniste" si "de dreapta"!

Madam Placinta este reprezentanta "de succes" a clasei muncitoare, care a privatizat (si devalizat) in folos personal fabrica in care a fost repartizata pe ogorul muncii si exploatata de comunisto-FSN-isti! Li s-a alaturat doar ca sa dinamiteze "sistemul ticalosit" din interior si sa faca din el un sistem stralucitor ca soarele de pe cer! Orbitor!

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus

Atunci ce ii... convinge? Banul? :)

@Vania

Hahaha. Uite-asa se joaca cratima... cand pe stanga cand pe dreapta. :)

@Mada

Pe-asta n-am mai auzit-o. Hahaha! In schimb l-am auzit pe Boc ca nu mai spune "salar". :)

@Hendrix

Ai dreptate 100%. As vrea sa mai completez cu un lucru. Imediat dupa ce a intrat in Parlament, madama gogoasha a avut o grija. Sa sustina in plen o cuvantare in care cerea ca firmele private sa fie ajutate de catre stat. Iti imaginezi cu ce griji a candidat ea.


@Anonim

Absolut! :)

@Lulutza

O tata care se da capitalista. Cred ca nici nu trebuie sa o analizam dpdv politic atat. :)

codeus spunea...

Normal ca banul si puterea Lilick.pune tu un pdl-ist sau un psd sau ce vrei tu liberal din Romania langa un liberal sau alt membru de partid din Anglia sau tarile cu traditie in democratie si ai sa vezi diferenta.Ala da e din convingere care nu face in primul rand traseism pe esicherul politic atat ca persoana cat si ca partid in cazul de fata. Astia cred in doctrinele partidului cat cred eu in fata Morgana. Macar de s-ar intampla o minune cu ocazia crizei asteia, acum macar de s-ar matura din viata politica asemenea lepre care au intrat in partid doar pentru a avea relatii si sa faca averi. Au doar un singur crez, sa le fie bine lor iar daca asta inseamna sa calce pe "cadavre" no problem o vor face fara macar sa clipeasca

tony spunea...

In aceeasi emisiune,spunea ca a alunecat la fabrica si a cazut,fracturandu-si mana.Punem pariu ca nu a declarat accidentul de munca?

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Nu punem ca pierd sigur. :))