30 iul. 2009

Sa plangem cu Traian Basescu...

"Am in analiza in mod deosebit varianta de a nu candida (la alegerile prezidentiale, n.red.). Nu am luat o decizie, cand o voi lua o sa o anunt intr-un cadru corespunzator momentului. Deocamdata, prioritatea mea este diminuarea efectelor crizei. Sper ca parteneriatul pe care il am cu Guvernul sa ma poata duce la realizarea acestui obiectiv", a declarat Basescu la postul public de radio.
Afirmatia a fost facuta in contextul in care seful statului s-a "plans" ca lumea politica din Romania este polarizata in doua tabere, cei multi care nu-l sustin si cei extrem de putini care mai sunt alaturi de el.
"Lumea politica este impartita in doua: pro si contra Basescu. Contra lui Basescu sunt 95%, pro au mai ramas doar 5%", a precizat acesta.

Ziare.com

15 comentarii:

[D][S][N] spunea...

da... plange sufletu'n mine...

neacsu spunea...

parca il vad crucificandu-se prin targurile de oi, cu clopul in cap, intreband in stanga si in dreapta: vreti sa candidez? si sustinatori: bheeeee!

Matilda spunea...

Daca printre cei 95% se numara si pedelei, sunt vesti bune ! Dar sa nu speram degeaba, iar plansul lui este imprumutat de la crocodil...

Anonim spunea...

CEUSESCU,BASESCU SI INVERS.
"Sa nu plangem cu BASESCU.....se pregateste balconul."
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in timp ce se afla la Ramallah, cu liderul palestinian Mahmoud Abbas. Seful roman de stat a vizitat si mormantul teroristului Yassir Arafat.
Presedintele a exprimat disponibilitatea Romaniei de a oferi burse pentru studentii palestinieni, pentru a ajuta la reconstructia teritoriilor palestiniene. Basescu a subliniat decizia Romaniei de a suplimenta bursele pentru cetatenii palestinieni in perioada 2009-2010, ca o concluzie la problemele discutate cu presedintele Mahmoud Abbas anul trecut.
 Revenirea studentilor palestinieni in Romania la invitatia presedintelui Basescu, certifica aderarea tarii la sfera de influenta a lumii arabe. Ea va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatiile teroriste din Romania
 Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Nu ramane decat repetarea unui scenariu cunoscut si executat cu succes in 1989. 
Merita sa amintesc cateva din activitatile tipice ale “studentilor” care primesc sprijin material si logistic in Romania: 
• 1984 – Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetatenie iordaniana, l-a impuscat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al-Mufti. Al-Hersh era membru al Organizatiei Abu Nidal (OAN), iar arma si munitia ii fusesera furnizate de Mustafa Said Hasan Al-Khardali, un alt membru OAN.
• 1985 – o masina-capcana a explodat la Universitatea Politehnica Bucuresti, in cartierul Grozavesti, provocind moartea a doi ofiteri USLA. Atentatul a fost revendicat de organizatia Fratii Musulmani si a implicat patru membri ai acesteia: irakienii Hassan Adil Al-Ali si Tarek Awad, sirianul Haytham Rahmeh, poreclit “Doctorul”, si iordanianul Ibrahim Ali Ahmad Dawood.
•• 1996 – Ali Safwan Mohsen,student, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii BA. Acesta a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in 1995.
• 1998 – o bomba artizanala a fost descoperita sub Podul Izvor din Bucuresti, cu putin timp inainte de Ziua Nationala. Atentatul nu a fost revendicat.
• 2000 – o bomba artizanala a fost descoperita la Craiova, in WC-ul unui vagon CFR. Aceasta a fost dezamorsata cu 15 minute inainte de momentul exploziei. Este primul atentat cu bomba din istoria CFR.Sunt banuiti studenti arabi.
Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila. Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi. Vizita in Siria la doua zile inainte de atacul american asupra bazelor de terosti,arata cu cine se aliaza Basescu. Indifeferenta fata de profanarea mor mintelor evreiesti, a aratat lumii civilizate….. cine este Basescu. Sponsorizarea acum un an a unei expozitii, Al Queda la ICR ,New York realizata de un student arab Omar Marvan Abaki arata….. pana unde poate ajunge presedintele. Desecrarea unor menore, simbol sacru al credintei evreiesti ,avind la colt de strada Anti Defamation League (la zece saptamani de la inchidederea oficiala), intr-un oras cu trei milioane de evrei ,descopera insa un extremist periculos,departe de normele lumii civilizate. Atragand animozitatea occidentului,din ce in ce mai izolat, acestuia nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru vizita (ce parea confirmata) in Iran. Concidenta face ca aceasta sa fie si ultima vizita oficiala, a lui Nicolae Ceausescu. Sa-i uram deci drum bun.

Robert Horvath New York cineast New York devagallery.com

Lucia Verona spunea...

O fi aflat că şi electoratul se împarte tot aşa ca şi clasa politică? Cine ştie ce sondaje există şi nu le ştim noi :)))))

tony spunea...

Astazi Basescu a recunoscut falimentul politicii sale economice.Visul sau,guvernul PDL-PSD,nu mai are bani sa plateasca salariile bugetarilor.Basescu crede ca ,daca vor fi trimisi in somaj 20% din bugetari,guvernul va face economii.Este o prostie imensa,bani tot nu vor fi.
Si inca ceva:azi s-au pus cruce si investitiilor pe anul 2009.S-a terminat cu propaganda mincinoasa cu cele mai mari investitii in infrastructura.
Nu mai pot sa ma uit la televiziune la mincinosii de la aceste 2 partide,mi-e scarba sa le mai pronunt numele.

Cristina spunea...

Oau ce mi-au dat lacrimile...Saracu', ce victima a ajuns, auzi tu, doar 5 % cu el si restul contra...
Ma copleseste scarba.
Pacat ca sunt inca unii creduli si "pun botu'". Si o sa aiba orgasme multiple cand matrozul va anunta ca "trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru scoaterea Romaniei din criza si se vede nevoit sa candideze".
Nici macar nu merita sa pun pariu ca asa va fi.

Shadow spunea...

de ce? Crezi ca ne cheama pe toti "stolojan"?
:-)

Mai bine sa radem cu traian basecu si cu pupilul sau boc. Ai vazut ce a mai scos pe "nari"? Semnarea cu fmi-ul care nu va fi platita de nici un romanas in noua moneda nationala "leutul"?

Cum sa nu razi cu traian basecu si "garantatii" sai. CA pe bune ca avea dreptate Tariceanu cand ii compara cu George Constanza.

Ii lasm sa planga pe "pedalacii" de pripas, adevaratii anticomunisti si antisecuristi sustinatori de comunisti si securisti asa zis "reformati".

alex.dumitrascu spunea...

Asta e declaratie simetrica cu a lui Oprescu. Menita sa creeze tensiune, asteptare.
Da la Oprescu e credibila fiindca nu l-a facut ma-sa presedinte, se mai gandeste omu'.
La Basescu insa rad si curcile, daca-l baga in seama evident.
Chestia excelenta din declaratia de azi, a fost indemnul de a "disponibiliza 20% din bugetari".
Ori asta saboteaza direct mizeria de program "prima casa' a lui Pogeaboc.
Cum sa indemni oamenii sa se indatoreze in euro, si simultan sa le spui ca poate vor fi dati afara.
Cred ca putina lume a priceput sensul antiguvernamental al declaratiei.
Nu m-ar mira, ca tot prin simetrie cu Oprescu, sa incerce sa candideze ca independent, vrand astfel sa castige voturile celor care injura acest jeg de guvern, pe care insatot el l-a alcatuit.
Romanu-i prost si crede multe.

codeus spunea...

ma duc in baie sa-mi bag degetul in gat. Cred ca am ajuns sa-l urasc pe Basescu mai mult decat pe oricine pe lumea asta si stii care e culmea ca nu eu sunt de vina pentru ura asta

Paratraznetul Fanica spunea...

quick...someone call Jerry Springer!

Pro DOC spunea...

Tztztz... 5 la suta? De unde stie? O fi aflat pe surse? I-o fi sondat Lazaroiu pe "intelectuali"? I-o fi soptit lui cea mioritza cu lana plavitza in timp ce-o tundea la blanitza?

Pro DOC spunea...

Si mai cred eu ca Basescu le-a dat un avertisment si intelectualilor lui, care au cam inceput sa cracneasca in front. Nu ma refer la sinecuristi, care au ramas tot la enunturile axiomatice cu privire la Basescu, sau au ignorat cu desavarsire meandrele concretului cotidian, ci la ceilalti, care au semnat Apelul de sustinere a Ecaterinei Andronescu, ori care au strammbat din nas la EBA si la amanarea demisiei Monicai Ridzi.

Lilick Auftakt spunea...

Scuze ca nu am putut sa va raspund si ca postarile nu au aparut la timp. Am
probleme cu calculatorul pe care o sa le remediez in maxim doua zile.

Va las cateva batistute de hartie.. :)) Presupun ca toata tara plange cand vede acest film nord coreean cu Base, in care el se lupta cu 95% din clasa politica ticalosita, televiziuni...etc

Pro DOC spunea...

Am mai scris un comentariu, probabil ca am omis sa-l postez. Cred ca, referindu-se la cele 5 procente si la ideea de-a nu mai candida, Basescu le adreseaza, in primul rand, un avertisment pedelicilor . Am gasit urmatorul fragment din interviu, transpus (comentat) de EVZ:

Cât despre soarta PDL, în ipoteza teoretică a absenţei sale la alegerile din toamnă, Băsescu nu s-a declarat deloc îngrijorat. „Este exclus (să scadă - n.r.), e un partid care are lideri, oameni cu experienţă, nu văd niciun motiv ca, în eventualitatea în care nu voi candida, PDL să nu mai fie atât de puternic şi de afirmat”, şi-a lăudat preşedintele suporterii politici, fără a avansa însă ideea unui alt candidat."

Probabil ca Basescu a avut ceva discutii cu "liderii", "oamenii cu experienta din PDL", privind cazurile EBA, Ridzi, Udrea.
Dupa acest interviu acordat de presedinte la RRA, am vazt-o, pe sticla, pe Sulfina Barbu. Academic spus, avea o fata foarte morcovita.:)

Cred ca Basescu incearca sa-i readuca pe toti pedelicii la ordine. Ii avertizeaza ca, daca nu-l sustin suta la suta, daca isi mai permit libertati de opinie si atitudine, ii lasa sa se spele pe cap cu DNA-ul si, eventual, sa fie scosi de la guvernare.