1 iul. 2009

Sever Voinescu, partidul e mandru de tine!


“Din punct de vedere politic, PDL a făcut ce trebuia să facă, a reacţionat cu o rapiditate care m-a făcut să fiu mândru că sunt membru al acestui partid, în sensul deschiderii totale a Camerei Deputaţilor pentru înfiinţarea unei comisii pe acest subiect."
Asta declara acum cateva zile Sever Voinescu. Ieri insa, la propunerea lui Boureanu, cu o si mai mare rapiditate, Voinescu a ridicat ambele maini pentru desfiintarea comisiei. :D
Stiu. In declaratii, pe la tv, in presa, ne dam intelectuali, sobri, democrati, impartiali...
Insa cand partidul o cere, votam cu coruptii.
Pacat de baiatul asta. O sa regrete mai tarziu gesturile astea.

14 comentarii:

alina spunea...

Pai si ce motiv ar fi ca domnul sa mearga contra curentului?

Lilick Auftakt spunea...

@Alina

Buna! Pai, de exemplu, pentru ce a declarat atunci cand a candidat. Ca el intra in politica, si in Parlament, tocmai pentru a schimba din interior sistemul si chiar partidul. Stie el. :)

mirko spunea...

ca adusesi vorba vezi post cu boul reanu in disputa cu alina gorghiu. maaare bou.de barbuta asta ce sa zic, nu merita sa-mi pierd timpul mai bine citesc ceva. poate-l trece base in depou la rk, daca nu presteaza cum i se cinta(fac pariu ca-i plac alea fara numar!)

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Ti-am scris de "baiatul cu scuipat in freza" pe blog.
Totusi Sever Voinescu e cu totul si cu totul altceva. Sau vrea sa ne convinga ca nu?
Intamplator, in comisia respectiva, sunt multi tineri. Care ancheteaza tot o tanara. "Sangele proaspat" al Ridzei si al Boureanului se amesteca imputind acru atmosfera cu cel al Lui Voinescu. Pacat. Astia sunt tinerii lui Basescu.

mirko spunea...

cu scuze pentru limbaj, f**k them all! basescu o sa'i lase cu ochii in soare cind le-o fi lumea mai draga, ca vb aia:totul pentru tont!!!

Matilda spunea...

Pe acesti "incoruptibili" si-a construit Zeus campania electorala.Aceasta este "noua clasa politica" a lui Basescu si care-l va trage, sper, la fund...
Daca Romania se trezeste !

Lilick Auftakt spunea...

Buna, Matilda!

Da, pe acesti "incoruptibili". A propos: doar dupa ce au auzit ca Basescu l-a consultat deja pe Belu daca vrea sa preia functia, si doar dupa ce Ridzi a spus ca va demisiona daca va fi anchetata, s-au trezit si vitejii Macovei si Preda sa faca declaratii. Sa carcoteasca. Pana atunci au avut telefonul inchis sau nu s-au pronuntat pe problema. Incoruptibili, incoruptibili... dar doar cand le da ordin seful din deal. :))

Pro DOC spunea...

Pai, ce ne inchipuiam? Ca "sangele tanar" intra in instalatiile sistemului fara verificari prealabile? In sistem intra numai particule compatibile cu sistemul, fiindca altminteri anticorpii sistemului izoleaza si indeparteaza intrusul cat ai zice peste. Ideea ca cineva intra in sistem pentru a lupta, contra lui, din interior, e tot hazul. Ca si cum "imre-nagy-ul" sau "gorbaciovul" ar fi niste buruieni care cresc in toate santurile, amenintand toate "culturile" de gasca.:))

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Pai asta e... ca ne inchipuiam. In afara de faza cu obligatia de a "manca broaste" (vezi alianta cu Jiji pe care Voinescu o explica astfel) nu prea am avut de ce sa il critic pe Voinescu. Si inca mai cred ca va regreta ceea ce spune si face. Dar tu ai dreptate. "In sistem intra numai particule compatibile cu sistemul"

cosmin spunea...

nu era "baiatul cu muci in freza"?

Shadow spunea...

Mai "copii".
Voi chiar credeati "bla bla-ul" intelectualo-prezidential?

In anul 2001 sau 2002 sever voinescu lucra la pro tv si a venit in Franta sa faca un "documentar" cu romanii care munceau acolo in IT si cu studentii romani. Acest documentar era o "urmare" a unor documentare franceze care au socat pe vremea aia cu conditiile impuse acestor informaticieni de catre firmele mama din Romania sau din Franta.

Pt asta a contactat un mare "blog" mare al romanilor din Franta ^pt a veni sa discute cu ei. I s-a spus ok si i s-au dat informatiile pe care le cerea ca sa se pregateasca "baiatul" si "ciuciu". Nu am mai auzit de el. Dupa vreo doua luni a aparut aceasta "productie" a lui sever voinescu in tara. A avut grija sa "observe" unici 2-3 romanasi "mai extremisti" de pe acel forum si cu ei si-a dat intalnire. Trebuia sa "iasa" un "documentar" cu cat de "extremisti" sunt francezii.

Asta este "mentalitatea" lui sever voinescu si "scoala nato" din SUA si alte "briz-brizuri" echivalente nu au schimbat decat "blana".

Anonim spunea...

Cum ar fi ca PDL sa renunte la cel mai bun soldat, Monica Iacob-Ridzi?
Cred ca va faceti iluzii, voi ati renunta la cel mai mare admirator al vostru pentru ca a facut o mica evaziune fiscala?

Lilick Auftakt spunea...

@Cosmin

Ba da! Dar merge si cu flegmele. :)

@Shadow

Ei, sigur. Interesant. Mai sunt si alte momente penibile ale lui Voinescu. Nu am mai pomenit, de exemplu. de perioada cand lucra cu Geoana in America. :)

Anonim spunea...

@Cosmin

Baiatul "cu muci in freza" a devenit barbatul cu muci sub freza. Altfel nu se explica proba de machism data in fata Alinei Gorghiu.