1 iul. 2009

Tunurile pe Aline!


Atunci cand portocaliii nu mai au absolut niciun argument sa justifice hotiile la care s-au angajat, cu o rapacitate uriasa, de cand s-au instalat la guvernare, ataca cu cele mai mizerabile arme.
Prima pe care au atacat-o a fost Alina Mungiu-Pippidi. "Vinovata" de a fi cerut, alaturi de alte voci importante din Societatea Civila, demisia ministrului Ridzi si ministrului Udrea.

Presedinta SAR a fost manjita din cap pana-n picioare, asa cum nu cred ca isi imagina vreodata. Originile, activitatea, aspectul fizic (Udrea: "doamna Lipidi")... toate au fost analizate si comentate de portocalii, in termenii cei mai duri cu putinta. Si asta doar pentru a apara doua PD-L-iste, posibil infractoare, pentru care gireaza presedintele personal. Doua "vestale", care au tinut pe brate si pe movile de bani copilul prezidential, in campania electorala ce tocmai s-a incheiat.
Nu zic ca nu are si Alina Mungiu pacatele ei, dar e un intelectual de elita, care macar nu si-a indoit spatele si a ramas asa.

Acum e randul unei alte… Aline. Gorghiu. “Vinovata” de a fi acceptat presedintia Comisiei de ancheta a ministrului pradator. Toate flegmele portocaliilor se indreapta catre ea. De la Boureanu, cel care, spun fosti colegi din PNL, isi folosea pe vremuri flegmele pentru a-si aranja freza, pana la George Roncea, in Curentul, despre care nu comentez, pentru ca se prezinta singur prin textele pe care portocaliii i le platesc. Cititi asadar AICI.

Si? Pentru ce patesc cele doua Aline ceea ce patesc? Pentru ca si-au permis sa puna semnul intrebarii dupa PD-L = CORUPTIE. Doar pentru atat? Da. Ce se mai poate comenta?

7 comentarii:

mirko spunea...

de prima alina nu vreau sa comm f.mult. n-a intrat pe liste si acum are reactii? despre a doua, in schimb, am toata simpatia, de la f.mare distanta, dar cred ca a pornit prea devreme cruciada. crin nu e nici pe departe in partida de blackjack pe care astia o joaca cu noi. tinara, desteapta dar necoapta in livada cu fructe din ce in ce mai padurete!!!

Anonim spunea...

Dupe cum ti-am spus, de aia nu am nimic cu Ritzi si Udrea, ele sunt varful carieristelor.
De acum inainte orice aiurita va putea fi ministru, precedentul s-a creat.
credeai ca ce se intampla in show-bizz, artiste si modele ajunse unde nu merita nu se va intampla si in politica?
Traiasca girantul, mai conteaza calitatile?
Pe cand femei ca Alina, cam plinuta, cam putin sexy dar inteligenta si culta or sa aiba soarta dinozaurilor. Asta daca nu faceti voi ceva, tot femeile ca noi barbatii... suntem ocupati cu fotbalul. :)

Roxana Iordache spunea...

Alina Mungiu a meritat-o, pentru că ea i-a ridicat în slăvi, pe Băsescu şi PD-ul. Aviz amatorilor!

Pro DOC spunea...

In timpul lucrarilor comisiei parlamentare de ancheta a cazului Ridzi, pedelistul Boureanu (colegul de partid al doamnei ministru) i s-a adresat Alinei Gorghiu, sefa comisiei de ancheta, cu diminutivul "domnisorica". "Este un cuvant frumos, din dictionar", a explicat Boureanu. Nimic mai fals. "Domnisorica" este un diminutiv, iar adresarea cu un diminutiv este permisa exclusiv in intimitate, intre prieteni sau rude, cand ea poate exprima tandrete ori o calda ironie, ori o dispozitie ludica. In cazul Boureanu, diminutivarea n-a avut valoare afectiva, nefiind folosita intr-un cadru colocvial, ci intr-un registru cat se poate de oficial. In acest caz, diminutivarea a urmarit minimizarea sefei comisiei parlamentare si aruncarea in deriziune a actiunii importante pe care o coordoneaza ea. Riposta Alinei Borghiu a fost cat se poate de fireasca. Dumneaei i-a adresat lui Boureanu rugamintea de-a folosi acest dimunitiv atunci cand i se adreseaza sotiei lui, situatie in care respectivul "domnisorica" si-ar putea, eventual, avea rostul. Reactia urmatoare a lui Boureanu este de-a dreptul psihanalizabila. Cuvantul "sotie'' i-a rascolit pedelistului o trauma veche, nevindecata, luandu-l probabil drept o aluzie-afront la prima lui experienta matrimoniala. Asa ca a suprareactionat, cu o agresivitate si-o badaranie care, probabil, i-au scapat complet de sub control. Relatiile intime ale Alinei Gorghiu (fie ele scornite, fie reale) nu au absolut nicio relevanta aici,fiind lisite de orice legatura cu postura in care se afla dumneaei la masa comisiei, si nici cu elegenta si tactul cu care le tine piept pedelistilor in stare de orice pentru a bloca ancheta. De ce PD-L-ul vrea cu orice pret sa blocheze aceasta ancheta ori, daca nu reuseste, s-o inece macar in ridicol? Ce au de aparat colegii d-nei Ridzi de se preteaza la asemenea mojicii? Firele aranjamentelor financiare patronate de Monica Iacob Ridzi la Ministerul Tineretul duc spre candidatura "independenta" a EBa-ei si, in ultimele instanta, spre Zeus. Ori fara "pleasca" de Zeus, pedeleii ar putea pierde accesul la butoiul cu miere al guvernarii. Ei mai sunt "strans uniti" in jurul lui Ridzi si pentru a impiedica crearea unui precedent intr-un caz de coruptie portocalie. Aparand-o pe Ridzi, Boureanu isi apara propria-i piele, el insusi fiind unul dintre pedelistii verosi, desupra carora atarna sabia lui Damocles.

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Prima Alina nu a intrat pentru ca nu a vrut.
Crin sa inceapa ceva, sau sa se lase.
Gradina are fructe deja putrezite. Multe de tinere. Vezi Boureanu sau Ridzi.

@Chrystyan

Nu cred ca incompetenta, carierismul.. etc, trebuie sa fie legate doar de un anumit sex si doar de persoane tinere.
In cazul asta avem de-a face cu "echipa Basescu". Il reprezinta. :)

@Roxana Iordache

Merita, merita... Dar e bine sa-i si aducem aminte cat e de injurata de cei pe care atat ii proteja mai ieri. :)

@Pro Doc

Ma gandeam unde sa pun postarea ta. Sper sa o vada cat mai multi.
Cat de bine ai sesizat ca Boureanu a fost scos din sarite cand a auzit cuvantul "nevasta". Nu e prea usor ca prima sa ii fi fugit cu nasul, iar a doua sa fie surprinsa in tot felul de aventuri: ba cu Maria Marinescu, ba cu octogenari... :)

Chat Noir spunea...

Greu pentru Alina Gorghiu. Şi nici colegii de comisie din PNL n-o prea ajută. Hai Alina !

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Da! Chiar greu!