3 dec. 2009

Astazi, cina cu Mitocanul...


Portocaliii ranjesc tamp intrebandu-se non-stop de cateva zile: de ce nu vrea Geoana confruntare? Confruntare! Confruntare! Ma intreb cine si-ar dori cu-adevarat o "confruntare" cu un mitocan etern, in speta Basescu.

Imi aduc aminte de anul 2004, cand Emil Constantinescu explica de ce nu trebuie votat Basescu. Vai, si ce furiosi eram pe el... Imi aduc aminte ca a pus atunci si o intrebare, printre altele, care nu mai stiu exact cum suna, dar ideea era sa votam intotdeauna doar cu cel cu care ne putem imagina ca ne-ar placea sa mancam la cina.

Incercati sa vi-l imaginati pe Basescu invitat intr-o seara la voi acasa. Hahaind sinistru, spunand bancuri porcoase, mintind, perorand cu voce gajaita, luand peste picior gazdele, facand apropouri deplasate sotiilor, batandu-i pe umar puternic pe soti.

Eu cred ca e important sa vedem si asa lucrurile. Si cred ca mitocanii il vor alege pe cel in care se regasesc, pe cel in compania caruia s-ar simti bine. Si invers. Sfatul lui Constantinescu din 2004 nu trebuie trecut cu vederea.

In delegatia liberala care il va sprijini pe Diplomatul Mircea Geoana se afla astazi cinci domni. Antonescu, Quintus, Melescanu, Diaconu si Topescu. Cred ca le va fi deosebit de greu sa se aseze "la masa" cu Marinarul Mitocan. Absolut sigur, in particular, astfel de oameni nu au cunostinte de teapa lui.

Noi toti, cei care respingem mitocania, ne vom aseza azi, la ora 19:00, la masa cu Mitocanul. Pregatiti-va servetele. Multe. Cu care sa va stergeti de stropii care va vor improsca. :) Iar duminica, tineti-va de nas sa nu simtiti duhoarea basesciana care emana probabil pana si din buletinul de vot. Si votati pentru proiectul Johannis. :)

10 comentarii:

Teo Negura spunea...

Ar fi o cina peste care mi-ar placea sa sar, ca sa fiu sincer pana la capat, dar mi-e teama ca nu pot. Oricum, nu voi servi nimic, pastrandu-ma pentru desertul de duminica, atunci cand pofta mea de libertate, de normalitate va reinvia cu-n zambet: s-a dus tiranul!

[D][S][N] spunea...

Ce sustinatori are Geoana, aproape ca nu'i merita... ;)

Lulutza spunea...

Ascundeti copiii! Sa nu auda cuvinte porcoase, sa nu fie numiti "puiuti de comunisti", sa nu riste sa fie cotonogiti... Ascundeti-va parintii! Cineva o sa-i insulte ca sint comunisti, ca au pensii nesimtite, ca sint "asistatii" statului...

"Programul" lui Basescu este "reforma si modernizarea" a tot si toate: a Parlamentului - prin dizolvare, a statului - prin licitarea posturilor grase catre cine da mai mult si-l linge mai devotat, a educatiei - prin aducerea generatiilor viitoare la nivelul Elenei Basescu, a CFR si Flotei - oops! - astea deja s-au cam evaporat in multele lui mandate!

"Reforma si modernizare" - lozinca asta ridicola cu care ne-a pricopsit to'arsu Basescu, este "garantata" Udrea, Videanu, EBa, Ridzi, Onaca, Ontanu etc, seamana al naibii de tare cu... lupta stalinista pentru pace! Piatra pe piatra nu va mai ramine!

Mandatul - inceput "socialist" si incheiat populisto-demagogic si "programul de dreptzi" al acestui etern jucator la cacealma si diversiune securista pot fi caracterizate, simplu si concentrat - prin zicala populara: "Prostul, daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!"

Anca spunea...

Ma uitam aseara la Geoana si ma gandeam ce i se poate intampla rau in seara asta. Practic, nimic. La dezbaterea in 3, Geoana a mai avut vagi tentative de a raspunde atacurilor pentru simplul motiv ca Basescu si Crin jucau tenis non-stop si il lasau pe dinafara, il scoteau din centrul atentiei cu totul. In doi insa, cu cat urla mai tare Basescu, iar Geoana o tine pe-a lui liniar si calm, cu atat iese chioru' mai penibil. Vorba aia, ca sa te certi e nevoie de cel putin doua persoane. :)

Matilda spunea...

Draga mea, eu mi-am pregătit cîteva felii de lămîie, ştii, de vreo cinci ani am o greaţă...

Anonim spunea...

Sufletelul a venit cu UDREA ... cam negruta ( o fii rasa ??) .
Inca 5 ani cu chiru... ne-am terminat ca popor , ca tara oricum suntem terminati.

Lilick Auftakt spunea...

Basescu a venit la cina si cu nevasta si cu nefasta! :)))

Anonim spunea...

http://www.newyorker.com/online/photocontests/cartoonkit_desertisland/entry500663610?nextId=500663577

Anonim spunea...

Eu nu m erg duminica la vot. nu il pot vota nici pe geoana nici pe basescu

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Daca folosesti pronumele e bine sa stim cui ii apartine. Eu... sunt si eu.:) Si EU votez.