28 dec. 2009

Munitia despre care vorbea Basescu cand o scoateti?

Cum ar fi sa imi fur singura caciula, apoi sa ma fac ca mi-o caut, ca mi-o gasesc, si sa cer bani mai multi de la buget pentru ca, vezi Doamne, mi-am cautat-o un an de zile? Ba sa-mi mai si multumesc public ca mi-am gasit-o.

Cam asa vad eu circul "Operatiunii Ciorogarla" care se desfasoara de vreo doua zile pe canalele de stiri. Cum altfel sa justifici sumele enorme prevazute in buget pentru servicii, in detrimentul sanatatii sau al educatiei, decat prin prostirea populatiei cu aceleasi filme politiste, proaste, bune de difuzat doar la OTV, in locul serialului "Elodia"?

Pana la urma ce s-a furat? Daca te uiti in gura lui Traian Basescu acesta spune ca s-a furat munitie si arme. Politia insa asigura ca s-au furat doar arme. Deci nici macar in privinta acestui aspect nu s-au pus de acord. Ca prostii cred orice, nu? Ia sa vedem declaratiile:

"În acelaşi timp, vreau să vă mulţumesc pentru efortul extraordinar pe care l-aţi făcut în ultimul an în diverse situaţii - unele pot fi spuse public, chit că ne referim la alegeri sau alte acţiuni gigantice, desfăşurate la nivel naţional, legate de întâmplări de genul dispariţiei unor cantităţi importante de muniţie şi armament. În acelaşi timp, vă mulţumesc pentru modul în care aţi lucrat pentru recuperarea a ceea ce s-a pierdut", a spus şeful statului în discursul de la sediul MAI pe 23 decembrie.

"Armele găsite în urma percheziţiilor din cadrul anchetei privind furtul de la unitatea de la Ciorogârla sunt în stare de funcţionare şi nu au fost folosite până în prezent, fiind furate fără muniţia aferentă, a declarat luni, 28 decembrie, inspectorul general al Poliţiei Române, Petre Tobă."

Cantitatile importante de munitie despre care vorbeste Basescu vor aparea... data viitoare. Ca poate mai e nevoie si alta data de o continuare a circului. Pana atunci, e clar! Al doilea mandat al lui Traian Basescu a inceput in stilul cunoscut: chiolhanuri, dansuri, manipulari grosolane, minciuni si niste servicii intarite. De ce am crede ca ar continua altfel?



20 de comentarii:

Matilda spunea...

Chiolhan pe cinstea dnei ministrese. Împreună cu generalul Oprea, mai-marele judeţului Ilfov. Măi, ce se mai leagă unele chestii...

Deceneu spunea...

Furtul armelor si ostaticii din Irak, probabil sunt scenarii menite sa justifice cresterea fondurilor pentru servicii.

Or fi furat armele pentru cazul in care pierdea Basescu alegerile sa provoace evenimente sangeroase, cum au fost cele din decembrie '89. Daca nu a mai fost cazul, pentru ca s-a rezolvat prin furtul voturilor, le-au depus in curtea celor pe care vor sa-i compromita, cum depune cucul, oul in cuib strain. :)

Si cu tigareta au procedat in acelasi stil.
Au vrut sa-l compromita pe Presedintele Constantinescu, implicandul pe Dragos si chiar au intentionat sa le duca la o resedinta prezidentiala.

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, @Deceneu

Sa nu ne miram daca apar si mici si nevinovate crime, menite sa justifice
banii in plus pentru servicii. :)Cu astia nu ma mai mira nimic. Pacat doar ca traim printre atatia prosti care ii cred. Desi eu n-am intalnit pe nimeni care sa-l fi votat pe Basescu, dar... ma rog. A promis George Serban ca da o raita prin cimitire. Ca nici el n-a intalnit. :))

Liviu spunea...

Acu' ma rog, Basescu nu e chiar un campion al acuratetii, cand il ia apa scoate pe gura tot felul de vrute si nevrute.

Resuscitatea afacerii Ciorogarla, dupa aproape un an de hibernare, e poate legata de nevoia de a se arata ca, vezi Doamne, 'institutiile statului' lucreaza pentru 'romani', ca Blaga face treaba etc.

Recuzita propagandistica de rigoare. Eu as fi lasat tiribombele pentru mai tarziu, cand o incepe sa maraie electoratul (pardon, la Cotroceni i se zice "romanii"), inca asomat pe durata sarbatorilor.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Pai ar fi bine sa nu mai scoata pe gura vrute si nevrute.

Da, daaa. Pentru "romani", sigur. Cred ca mai are "munitie" si pentru cand o incepe sa maraie electoratul. :D

Draghi spunea...

Eu tare cred ca armele disparute, inclusiv munitia, erau puse deoparte pentru cazul in care Basescu nu iesea presedinte. Sa creeze "tulburari de strada"...

Asa cum se planuise pentru alegerile din 2004, cand Adrian Nastase nu a cerut renumararea voturilor pentru a evita "ucrainizarea Romaniei" inainte de aderarea la UE. Sau cum s-a si intamplat in '89 cu "teroristii". Aceleasi metode, aceiasi autori care isi apara aceleasi privilegii.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

E foarte posibil ca astea sa fi fost initial planurile.

dramoleta spunea...

Alea erau arme date la casat cred. I-au tinut pe fraierii aia 11 luni in arest. Acum le-au gasit inlocuitori pentru inca 11 luni.
S-ar putea sa ai dreptate cand spui ca ar fi in stare si de o mica si nevinovata crima daca este nevoie :))

Oana spunea...

Pai e clar pentru toata lumea cu mai mult de doi neuroni ca nu va continua altfel. Restul e Can-can

flavius spunea...

servus...
dar stii bine ca nu e nicio sansa sa fie altfel sau altceva de acum inainte... Ciorogarla va ramine prototipul celor ce se vor intimpla in urmatorii cinci ani... :( perdele de fum...
toate cele bune!

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Observam in continuare. :)

@Oana

Da. Totul e Can-Can. :)

@Flavius

Uf, de ce nu ne miram?... :) Toate cele bune!

@Draghi

In leg cu ce mi-ai lasat: da-mi te rog si adresa de mail. Nu o scot. Merci.

Florin Matei spunea...

Că diversiunea, fie ea cât de ieftină, prinde la ,,români'' mai ceva ca ,,picătura când lipeşte'', e clar ca lumina zilei. Pot pune prinsoare că, în ciuda evidenţei, ,,românii'' vor continua să-i scoată pe alţii ţapi ispăşitori, nicidecum (şi nici acum) pe cei din zona puterii (din ce în ce mai autoritare). Nu vezi, Lilick, că un maaaare scriitor (,,român'', de bună seamă) a scris într-un editorial că, de toate cele rele ce vor urma, va fi de vină Crin Antonescu?

Lilick Auftakt spunea...

@Florin Matei

Stie el cui se adreseaza. Majoritatea votantilor Basescu sunt atat de prosti incat, daca le mai spui asta de cateva ori, chiar cred ca doar Crin Antonescu e de vina. Daca nu el, Patriciu. Asta se subintelege... Pentru ce e de vina? Ei, se gaseste mereu ceva... :)

Anonim spunea...

Nici eu nu il recunosc de presesinte! La Multi Ani!

PDL SENAT spunea...

Buna ziua
In caz ca va intereseaza proiectul bugetului de stat, el este afisat la noi pe site
http://pdlsenat.ro/

Lilick Auftakt spunea...

@Ideileluiadi

La multi ani!

@PD-L Senat

Nu ne intereseaza. Cunoastem.

Anonim spunea...

Asta este doar una dintre intrebarile sau situatiile la care asteptam raspunsuri sau rezultate.

Mai e rezultatul analizei comandata in strainatate pentru filmul cu meciul de box dintre Basescu si copil.

Mai e declaratia lui Vantu.

Mai sunt filmuletele cu Geoana pe care le-ar avea Basescu.

Mai e raspunsul la intrebarea: de unde a avut Ioana Basescu banii pentru penthouse.

Dar cred ca lista e asa de lunga incat se poate face un singur articol doar cu intrebarile la care inca asteptam raspuns...

Traian Breazu spunea...

Lilick, eu zic ca e foarte grav ca ti-a ascuns cineva caciula, si vezi ca poate iti lipseste si o manusa. Cred ca nu ai inteles cat de importanta este siguranta si securitatea. Cred ca in trecut ai risipit prea multi bani pe educatie, cercetare, infrastructura, sanatate. Eu zic sa reduci drastic bugetul pentru carti, internet, alimente sanatoase, iar banii aceia sa-i investesti mai bine in lacate, alarme, obloane si geamuri blindate, microfoane, camere video ascunse, arme etc. sa vezi ca vei trai mult mai bine, mult mai sigura, mult mai fericita ;-)

Lilick Auftakt spunea...

@Traian Breazu

Daca asta e mesajul lui Traian Basescu atunci cand multumeste NU profesorilor (de care se vede chiar zilele astea ca nu e prea multa nevoie) si nici medicilor, ci politistilor, atunci chiar trebuie sa ne gandim ca de lacate, sisteme de alarma si arme avem nevoie in tara asta mai mult decat orice. O tara inarmata, o tara reformata. Si un slogan: "Sa muriti repede!" :)

Traian Breazu spunea...

Da Lilick, pai nu a spus-o deja acum cateva luni: "scoala romaneasca scoate tampiti" si ca nu avem nevoie de carti se poate da si o cautare pe google, si ca nu e nevoie de atatia absolventi de liceu si studenti, ci de mai multi ospatari si tinichigii... asta e viitorul: ospatari, tinichigii, securisti, someri si emigranti.
Si sa vezi cat de frumoasa va fi si "reforma" din educatie.
cat despre cercetare:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-6769302-guvernul-nu-creste-1-din-pib-alocatiile-bugetare-pentru-cercetarea-stiintifica-2010.htm
(aici se vede si adevaratul rol al "angajamentelor financiare" si al fmi-ului)