9 dec. 2009

Patapievici la oral, cu sexul lui Geoana prin Spania


Via Anca Florea, pe Facebook.

Interviu Horia Roman Patapievici - La vanguardia
Traducerea: MARIUS VEERAG


"- Există o imagine a României ca o ţară de emigranţi, oligarhi şi haos politic?

- Haos politic ? Mm ... Avem oligarhi şi desfasoara niste actiuni urâte. Eu lupt impotriva lor in calitatea mea de intelectual public. De aceea sunt unul dintre intelectualii lui Traian Băsescu. Acesti oligarhi insa nu sunt niste gangsteri; se abtin de la comiterea unor crime. În Rusia sau Bulgaria [oligarhii] omoara oameni. În România nu. Exista un sentiment de reţinere atunci când vine vorba de acte extreme, care este un avantaj pentru români ...

- Videoclipul cu copilul a fost dezagreabil ...

- Obscen. Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral... Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă.

- Asadar spuneti că sunteti unul dintre intelectualii sai.

- Ei bine, este un stigmat. Ma opun sa fiu considerat ca intelectualul cuiva, eu sunt un intelectual public şi liber, dar il sprijin pe preşedinte în lupta lui împotriva oligarhilor, în lupta sa pentru reformarea statului.

- Va referiti la reducerea Parlamentului? Nu există pericolul unei preşedinţii prea puternice şi a unor deficiente ale democratiei pentru o ţară care nu si-a terminat tranziţia?

- Problema este controlul reciproc al puterilor si este problema Constituţiei, nu de a avea una sau două camere, care, printre altele, este foarte scump. Practic, avem acelaşi număr de parlamentari pe care Statele Unite, cu aproape 300 de milioane de oameni. Nu sunt pentru simplificare pentru autoritarism, pentru ca un Cezar sa rezolve probleme. Iar Parlamentarii în România nu respectă regulile. A fi [parlamentar] inseamna a accede la privilegii iar eu sunt impotriva. Societatea moderna respinge privilegiile."

Cum comentati aceste mizerii?

















58 de comentarii:

Pro DOC spunea...

Ei, cum sa comentezi? HRP e intelectualul "public" al lui Basescu si ne da cuvantul lui ca Basescu e cinstit pentru ca nu foloseste in lupta politica inregistrari video compromitatoare pentru adversar, tocmai fiindca are un intelectual public ca HRP, care ne spune ce contine caseta neutilizata de presedintele cinstit. De ce ne spune HRP asta? Ca "sa i-o dea, (intelectualiceste si public!), lui Geoana in bot", vorba cantecului care rasuna inainte de exit poll la sediul PDL! Si de ce face el asta? Ca sa ne apere de origarhii care, (desi nu sunt gangsteri), "desfasoara niste actiuni urate".

Cat despre unicameralism, uite cine vorbeste despre privilegii! Intectualul public, care, sprijinindu-l pe Basescu, desfasoara niste actiuni foarte dragute!

Pro DOC spunea...

sorry...
oligarhii

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

:) Da, stiam ca vei interpreta perfect. Deci Basescu e un "domn" si nu spune, dar "intelectualul public" (fara hartie igienica) Patapievici se duce pana in Spania sa descarce vidanja cu produse, desigur, intelectuale. Ca din intamplare, varsa ceva maro si pe "privilegiatii" din Parlament.

Anonim spunea...

william:
Niciuna....pai patapievici coboara pe scara lui Iacob cate doua-trei trepte deodata...
are cineva vreo indoiala in privinta asta?

Pro DOC spunea...

Lilick,
Cred ca jurnalistul de la "Lavanguardia" a salivat de placere vazand ce lucruri "dragute" a scos de la "intelectualul public" care-l sprijina pe Basescu, de la sefia ICR-ului, si, tot de acolo, lupta pentru abolirea privilegiilor. Sunt sigur ca Patapievici i-a depasit si cele mai optimiste asteptari!:))

Lilick Auftakt spunea...

@William

:)

@Pro Doc

Simt din ton ca jurnalistul s-a crucit si ca, de jena, nu a publicat chiar tot ce a povestit Pata, ca sa fie mai convingator.

Liviu spunea...

Nu vreau sa comentez prea mult interviul, caci e grotesc, inclusiv partea cu caseta cu Geoana facand sex oral pe care Patapievici ce mai, ne garanteaza ca Basescu o are si n-a folosit-o. Ce mai, acum m-am linistit.

Patapievici publica si azi in Evenimentul zilei un articol in care - desigur - ii face mucozitati pe Geoana si Antonescu.

Dupa care incheie, apoteoric:

"Tot ce poate transforma lumea în bun de putere este, pentru politicienii noştri, adevărat. Restul e apă de ploaie. Asta îi face pe oamenii noştri politici hâzi şi dezgustători. Şi tot asta ne face pe noi sceptici, pesimişti şi dezabuzaţi."

Hmmm... dupa ce dai cu barda numai in unii, vii cu o concluzie generala, despre TOTI politicienii (caci numai ca generalizare pot fi luate randurile de mai sus). Din doua una: ori dl. Patapievici incepe sa fie parasit de muza inspiratiei retorice, ori a vorbit gura pacatosului, nu de alta, dat printre politicienii infierati cu sete se numara si Basescu si gruparea orange.

Lulutza spunea...

Destul de... adolescent plin cu cosuri Patapievici in chestia asta. Doua sau trei idei fixe garantate Base-anticomunistul in lupta cu burjuii, chiar mai simplute decit ale stapinului lui si... tzac pac! sex oral in iatac de dusman politic! Ce viata (spirituala) are omul asta, daca pina si atunci cind face propaganda de partid tot la ceva cu sex ajunge?! Daca nu este capabil sa demonstreze bunatatea sufletului de dictator prin altceva decit renuntarea la un santaj sexual... asta este.

De altfel, imi amintesc ca Base nu manifesta in 2004 astfel de scrupule, raspindind cu mare zel tot felul de bazaconii pe seama lui Adrian Nastase. Iar din 2004 incoace, slava iadului, numai cu filmulete clandestine, mai mult sau mai putin picante ne-a miruit... Basca povesti de amor extraconjugal in jacuzzi!

Mult mai spectaculoasa este echilibristica logica garantata A lu' Gica de pe hotznews, pentru a justifica intelepciunea si clarviziunea strategica a lui Tzarului Base! L-am avansat in grad! De ce credeti voi ca a sarit Tzaru' Base la beregata lui Vladimir Putin si i-a tras un dos de palma metaforic lui Barack Obama, incalzind borsul razboiului rece? Ca sa stearga urmele tradarii lui Geoana, care, in mod samavolnic si perfid, ajunsese Presedintele preferat de S.U.A., Rusia, Germania etc. Culmea amestecului in treburile interne, sa preferi ce scuipa boborul lui Base!!!

Acest A lu' Gica este atit de contorsionat in osanale, incit merita sa ajunga ambasadorul Tzarului Base pe undeva. Sau chiar ministru de externe, de ce nu? Telectual este, limba catifelata are cu cine trebuie, sopirle de interes nutzional arunca la tinta fixa, cu jacuzzi se obinuieste el repede...

codeus spunea...

oricat de bine ai imbraca in cuvinte mestesugite "teoria" tot pute d-le Patapievici, ca si autorul

Anonim spunea...

@Lilick
sorry, one more thing:
while you're there: please click on the art below the art on top :)

Anonim spunea...

:))) ce distractiv...sa defineasca insa putin conceptul de "intelectual public"...sunt si intelectuali "privati"? adica cine are studii superioare si linge o autoritate publica este "intelectual public"? sau se refera la cineva care are studii superioare si este platit din bani publici ca sa serveasca interese private? sau cum?

Anonim spunea...

inca ceva: de cand viata sexuala a unui om, fie el si politic, este infractiune? este cel mult obscenitate si pornografie...si de cand un act sexual se poate macar compara cu violentarea unui minor? sau in capul lui Patapievici sexul, violenta si minorii sunt pe acelasi palier? :)))

Stevie the LightningRod spunea...

nu mai pot cu patapix. este MULT MUUUULT prea revoltator de gretos pentru stomacul meu.

Claudia Muresan spunea...

Aceeasi poza cu luleaua era si pe programul unui concert de muzica clasica la Bruxelles, sponsorizat de ICR. Era si o introducere despre muzica din program semnata de Domnul Patapievici. Nu stiati ca e si critic muzical, verdad? Lumea se amuza, uitindu-se la program. Oamenii astia si-au latit cururile peste tot ce inseamna Romania - in tara si in strainatate. Si lumea le mai da ocazia sa o faca si pe mai departe, si mai apasat.
Poate n-o fi o coincidenta ca doar noi, din toate tarile comuniste europene, am avut asa o dictatura. Prostilor nu le pasa, iar oamenilor cu carte le place! Pupa poza stapinului ca pe icoane, da' dupa aia isi pot si ei pune pozele lor, pe unde vor.

Stevie the LightningRod spunea...

nu imi place de loc Basescu si nu mi-a placut niciodata. imi repugna din instinct, ma enerveaza, este in contra tururor valorilor in care cred, etc.

natura reactiei mele difera insa cand vine vorba de Patapievici. el reprezinta o deceptie.

recunosc ca am ajuns sa nu mai pot sa-l sufar, pe de o parte din cauza faptului ca l-am admirat mult cand eram in liceu, cand il consideram un reper in societatea romaneasca. acum imi dau cu pumnii in cap. ma dezgusta treptat din ce in ce mai tare. :(

Stevie the LightningRod spunea...

calomnie. sa-l dea in judecata. :))

Anonim spunea...

Domnul patapievici este IDIOT? Vrea sa ne sfideze inteligenta?
Pai domnule patapievici, SUA este stat federal, fiecare stat are parlamentul sau cu o reprezentare mult mai semnificativa decat in Romania - adica cu un parlamentar la mai putini cetateni decat in Romania.
Cum poate patapievici sa MINTA in asemnea hal?
Da presedentia care si-a dublat personalul fata de 2004 si care cheltuieste aproape dublu decat Senatul, nu ne costa?
basescu poate avea atatia consilieri cu rang de MINISTRI, cati ministri are Guvernul?
Asa poti motiva orice.
Domnul patapievici este un MINCINOS!

Anonim spunea...

Linkul corect catre sursa este http://www.lavanguardia.es/internacional/noticias/20091206/53837930139/patapievici-tenemos-oligarcas-y-ejercen-un-papel-desagradable.html

Multumesc.

Anonim spunea...

Pai normal ca chiombu a refuzat caseta in care Geoana beneficia la dublu de guritele lui Patapievici si a lui. :)
sa fii iubita
marcus

GtR spunea...

nu stiu daca se poate comenta. dar se poate analiza, de catre experti psihologi, ce poate sta la baza unei astfel de atitudini comportamentalo-mentale.

daca nu as fi ateu, m-as inchina.

a decreta cinstea unui om pe baza acestei paralele "aia au dat un film cu o palma "trucata", el nu a dat o caseta cu un oral real" frizeaza ce vreti voi...

acest popor, cu fraude sau fara, nu a facut altceva decat sa-si voteze o imagine in oglinda anului 2009. ne place sau nu, acesta este poporul roman. politicienii sunt reprezentanti ai poporului. ne-am obisnuit sa-i acuzam de toate relele...dar nu avem curajul sa recunoastem ca astia suntem, ca natie. ca majoritate in natie. exceptiile nu trebuie sa se simta jignite si sa acuze ca generalizam. trebuie sa-si inteleaga locul de minoritate. in moralitatea poporului.

sandman spunea...

"În România nu. Exista un sentiment de reţinere atunci când vine vorba de acte extreme, care este un avantaj pentru români ..."
Si cum ramine cu Erbasu si Anghelescu?

sandman spunea...

Eu cred ca era cum a zis Basescu la ProTV: "*ue ti-am spus" pentru ca Patapievici, fiind un intelectual, nu prea pricepea limbajul marinaresc.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Asa, si?
Sa zicem ca ar fi asa...., eu unul nu cred astfel de....(ziceti voi cum vreti)...., ce e cu asta????

Ah, am uitat, aici nu e America!
Dar intimitate mai e????

O prostie!

Anonim spunea...

Cum e turcu si pistolul....
Am citit si balaria din EVZ. Exceptand primele 2 paragrafe restul sunt mizerii. Cu asta Patapievici a decazut mult prea mult ca sa mai prezinte importanta.

Sa admitem ca nu vrea Base sa foloseasca caseta. Dar serviciile? Pai Geoana ar fi fost rastignit de 10 ori pe cruce. Numai amintiti-va de ambasadorul/consulul de la Chisinau...
nu stiu de ce nu ma pot loga!?
lucian burjuiul

Crăciun Florin spunea...

Patapievici ? Ntz. Nefrecventabil. De necitit. Nu sunt atat de snob incat sa ma laud cu lecturi patapievicene. Nu am nevoie. Inca nu m-a hotarat sa ma cazez la '9.

Teo Negura spunea...

Faptul ca Traian Basescu avea o caseta cu Geoana in ipostaze orgasmice si nu a folosit-o, ma reconciliza cu mine insumi, am devenit mai calm si mai senin: caseta nu exista, n-ar fi ratat calaul un cap atat de prost.

Costache spunea...

test

tony spunea...

Ce frumos scrie in prezentarea lui HRP: "describió a sus compatriotas en términos escatológicos" !

Anonim spunea...

Este penibil. Daca si Patapievici a ajuns sa vorbeasca despre sex, atunci putem spune ca probabilitatea de a se instaura in Romania normalitatea, este mai mica decat probabilitatea de a gasi viata pe Marte!
Daca avea ceva in stafidele din pantaloni, Patapievici dadea astfel de declaratii in Romania nu in Spania!
Este un fals ordinar si o intoxicare demna de ROMANIA LUI TRAIAN BASESCU. BLEAH! SEMNATI PETITIA CONTRA FRAUDEI: http://www.petitieonline.ro/petitie/opriti_fraudarea_alegerilor-p57394054.html

lupu spunea...

ai nu!
adica difuzarea unei casete in care, chipurile, basescu 'da pumni' unui copil e ok, apa de roze & parfum de tei, in schimb aluzia la o caseta cu geoana in plin 'delict' a la president clinton pute?!?
hello, pe ce lume traiti?
a la guerre comme a la guerre, misto ar fi ca acea caseta sa nici nu existe ;P

ca sa nu mai spun ca ideea de geoana capabil (subliniez: 'capabil'!) de asa ceva e de tot rasul...

deci, ca sa revin, am o idee f buna despre ce a declarat patapievici in la vanguardia; a strecura otravuri e o arta, iar mie imi plac artistii fini, nu grosolanii aia cu caseta 'base & copchilu' - care e atat de rudimentara...

Daniel Stuparu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Lilick Auftakt spunea...

@Lupule, draga

Pai s-o crezi tu ca vom accepta ca un demnitar sa fie santajat in felul asta. Sa scoata urgent caseta daca au.

Shadow spunea...

Tot e bine ca s-a inventat si postul de "sugativa la stat" cu numele de "intelectual public". Totusi nu pot sa nu remarc "ilogica" de fier a lui patapix. Inteleg ca basecu este un "om cinstit" ca nu a scos "caseta" dar cinstea si omenia "pupinului" se masoara prin referinta la "caseta".

Ori odata dovedita necinstea pupinului e destul de greu sa mai conferi "credibilitate" a ceea ce sustine el.

Romanasi va place sa platiti un "intelectual public" la "gramada"? Daca da va place sa fiti "mintiti frumos"(sau nu prea aveti gusturi privind frumosul).

123 spunea...

se pare ca acea caseta a fost difuzata partial la TV acum un an fara a fi aratata fata lui, iar lumea a crezut ca vb despre Nastase, s-ar putea sa nu fie chiar asa de departe de adevar afirmatia precum unii incearca s-o discrediteze
pt orice politician exista o asfel de "dovada" care il va face santajabil pe viitor, daca n-are asa ceva nu e lasat sa ajunga sus
oamenii liberi n-au ce cauta acolo

Oana spunea...

1. Eu nu stiu ce inseamna intelectual public. Cum e asta?
2. Sexul oral nu e interzis, de moralitate nu vorbesc ca e fiecare cu a lui. Dar din cate stiu eu, nu e nici imoral. In plus, pentru asta Geoana a iesit din aria prostanacilor, arata ca are cu ce :))))

Shadow spunea...

Sa-l anunte cineva pe tovarasul patapix ca pana si presedintii sunt obligati de natura sa se duca la "buda". Cu toate astea actul in sine nu reprezinta un act de cultura.

GOGU spunea...

Vaaaai! Da rau ai ajuns D-le patapievici! BOULE! Caci pe la nivelul asta se mai poate discuta cu tine.
Intelectualule "PUBLIC" ,ia vezi ce inseanma un intelectual adevarat si cere-ti scuze in mod public ,apoi retrage-te si fa-te intelectual "privat".

agaX spunea...

D-nul Patapievici are sistemul lui de valori, nu cred ca merita judecat asa de aspru. In definitiv, e un "intelectual public", merita clementa. Sint convins ca cei mai multi dintre noi nu avem chiar aceleasi standarde nici cind judecam toaletele publice in comparatie cu cele private.

Eu, sa fiu sincer, ma bucur ca nu contribui cu nimic la salariul lui de bugetar.

Anonim spunea...

@Paratraznetul Fanica:
Sa nu uitam ca d-l Patapievici este magna laudat si de alti professori de la Universitatile cele mai de seama din strainatate!
http://www.pagini.com/blog/2009/09/20/evz-ro-intelectualii-arma-tocita-de-campanii/
P.S. Please note that I entirely agree with this professor (see my comment there):)

Anonim spunea...

Comentăm în felul următor: Să le-o sugă Patapievici tuturor acelora care l-au votat pe Mircea. Îmi cer scuze pentru vulgaritate, dar acest rest de fizician corcit cu o unghieră nu merită nici măcar un scuipat. Scatofag nefericit.

Anonim spunea...

Ne-a dat Dumnezeu putinta de comparatie. Priviti la Patapievici si apoi, aruncati o privire la Conu`Paleologul sau Dl. Octavian Paler. Care dintre ei vi se pare a fi "intelectual"?
Am citit si eu cateva carti (nu stiu daca la fel de multe ca dl HRP); ba, am incercat sa fumez si pipa (adevarat, n-am reusit, ca tuseam, numa-numa)..
Adica, vreau sa spun ca in tara asta, sunt cateva sute de mii de intelectuali veritabili, fara falsetele HRP, care nu este de fapt, decat un sarlatan...; un impostor intr-ale culturii...
Obsedat de sex, se vede cu ochiul liber...
Apropos, parintii dumnealui sunt in Romania? S-a pisat si pe ei, in populara mictiune a domniei-sale?...

Anonim spunea...

Eu cred ca de fapt trebuie sa apara caseta cu Basescu si intelectualii care-l satisfac... oral, bineinteles

Anonim spunea...

Lilick, stii ca sunt, din pacate, intr-unul din centrele de putere ale PDL - sectorul 6.

Aici e Poteras - contributor net la bugetul de campanie (adica la 6 sa-u comandat si platit materialele pentru toata capitala; nu toate tipurile de materiale, dar tiparituri, bannere etc. sigur).

Aici a candidat Udrea.

De aici sunt cativa din oamenii stafului central al lui Base. Pe unul il vezi cand intra Base in sala de la Parlament, la dezbaterea pentru turul II (Hrituc).

Ce mi-au auzit mie urechile - si mi-a fot aruncata sub forma de lauda, e si mai urat.

Nu public aici. Ti-am dat pe mail.

Din pacate, asta e tara noastra din pacate...

Spor!

marius spunea...

Dupa parerea mea, Anisoara,cu comentariul, are dreptate.
In rest,nu stiu ce sa zic...194(2)CP?

Anonim spunea...

Asta este stilul lui basescu.Exact la fel a procedat si in 2004 cu Nastase.L-a amenitat pe asta ca, la fel, ar fi avut o caseta dinainte de 89, tot cu tenta sexuala la adresa domnului Nastase..Bineinteles, domnul basescu, nu ne dezamageste, si se poarta asa cum este, un ordinar

barack spunea...

Patapievici a fost abuzat cand era mic de Radu Daescu,asa ca nu e de mirare ca e tulburat si acum !:))

lupu spunea...

lilick draga,
pai s-a spus doar ca s-a REFUZAT folosirea casetei pt santaj! de ce s-o mai scoata (caseta)? :)

cat despre 'necinstea' (vezi shadow) lui patapievici, care chipurile i-ar invalida credibilitatea - marturisesc ca logica acestei acuzatii imi scapa... mie mi se pare, dimpotriva, ca este o dovada de cinste sa spui adevarul - si, deci, de credibilitate!

Vania spunea...

Caseta e la mine, dar e o problemă cu 8 frame-uri: de când şi-o scoate şi până i-o dă – pardon! – sus se petrec mişcări nefireşti. Cred că-i un trucaj ordinar! Plus că-s nişte pixeli oranj, nu pot să spun unde…

Anonim spunea...

nu are vina basescu ca e HRP un obsedat sexual.
nu ca i-as lua partea lui basescu, ca l-am votat pe antonescu :)
dar intotdeauna liderii au in jur o armata de lingai. vin ei singuri, nu-s chemati. de multe ori liderul, prost sfatuit, ii accepta in preajma sperand ca-i aduce beneficii. se inseala.
eu am vazut ce lucrari a 'sponsorizat' pana acum institutia condusa de HRP dar m-am gandit ca nu inteleg eu arta. pareau usor bolnave in sensul ca nu erau departe de pastile...
dar acum domnul Patapievici e deja de injectii si repet, nu e vina lui Basescu decat ca-l tine pe langa el; daca continua inseamna ca-i place ce spune micutul scaturist :)

Anonim spunea...

Apropo de link-ul tau cu petitia.

Probabil ca e mai nou.

Eu cand am fost pe acolo, nu am dat de el.

Pe de alta parte are mai multe adunate deja.

Eu il stiam pe asta:

http://petitiionline.ro/35/petitie-pentru-renumararea-voturilor

Dar cred ca merg si adunate :)

gugu spunea...

Culmea e ca pana si Sever Voinescu Cotoi dezminte ce spune Patapievici. Cititi aici:

http://www.ziare.com/basescu/basescu/sever-voinescu-caseta-la-care-s-a-referit-basescu-nu-e-cu-geoana-primind-sex-oral-971732

Si, ca sa va reimprospatez memoria, v-as ruga sa va aduceti aminte cum Patapievici a luat aparatea Elenei Udrea, atunci cand Mircea Badea a indraznit sa sugereze o legatura intre aceasta si numitul Organ.


Cititi aici:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/866229/SENATUL-EVZ-Salt-in-abjectie/

Ei, cine face saltul in abjectie?

Moshul spunea...

Vaaai... Probabil că nici Bebe Mihăescu sau Cristian Andrei nu au vrut să devină sexolog de serviciu la Cotroceni. S-a găsit Patapievici.

Mai întâi acuza presa că publică NUMAI (atenţie, "numai") poze în care Elena Udrea este prezentată în poziţii incitante. Probabil că la orice poză cu Elena Udrea se uita prin ziare, găsea ceva care să-l excite. Ca-n poveştile cu generalul/curteanul îndrăgostit până peste cap de soţia regelui, şi Patapievici visa la Elena Udrea atât de mult, dar nu se putea atinge că e femeia şefului. Până la urmă i-a explodat sentimentul în declaraţia respectivă în care a adăugat, probabil salivând şi ideea de poze cu... degetele de la picioare ale Elenei Udrea. Mă întreb, cam în câte poze din ziare au apărut degetele de la picioarele Elenei Udrea? Or fi apărut, dar cred că mici... Deci omul nostru a avut răbdare şi o lupă să se uite minute în şir.

În fine, acum Patapievici îşi confirmă rolul de sexolog de serviciu al Cotrocenilor. Pentru că tocmai el, cu acest antecedent, s-a găsit să acuze existenţa unor asemenea înregistrări.

Poate că nu întotdeauna merge principiul "dacă şeful meu op face, înseamnă că şi şeful lor". Think Pata, think!

atreides spunea...

Dupa declaratia lui Sever Voinescu, astept un singur lucru de la patapievici:DEMISIA! daca nu, sper ca cineva sa declanseze o campanie pe net impotriva lui. Sa-l facem praf pe pupincuristul asta nenorocit.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Ii vom demonta usor, piesa cu piesa, daca altfel nu s-a putut, pe cei care ne-au nenorocit viitorul pentru burta lor.

Anonim spunea...

Patapievici nu e decat un pupincurist ieftin, cu pretentii de "intelectual public".
e unul din intelectualii lui Basescu? care ar fi ceilalti? videanu, udrea &comp?

Anonim spunea...

william:
cred ca finalul (apoteotic al) acestui episod din viata marelui filozof, fizician si iubitor de ponei roz cu svastica ( ,catuse chipiuri, nylon si piele neagra) e dat de ctp in "gandul":
http://www.gandul.info/opinii/felosoful-care-nu-este-5171169

ce-i face ctp-ul pupinului, mie imi pare mai mult necrofilie cu tente zoofile decat sodomie :)

Lilick Auftakt spunea...

@William

Superb! Dar ei se au si la cutite rau. :))

Daniel spunea...

Il stiu pe Patapievici de tanar: pe masura ce imbatraneste seamana tot mai mult cu Hitler. Uitati-va la poza asta, e Hitler din profil; e Hitler fara mustata; este H I T L E R ! De ce a avut Romania de acest hitler nenorocit?