21 dec. 2009

Piramida Pupin. Top 5.


Oana Portase, recent intrata in blogosfera, pe care o gasiti si in blogroll, imi trimite o frumoasa leapsa: sa nominalizez cinci personaje din varful Piramidei Pupin. "Top 5 apostoli". Eheee, uite ca a inceput sa vuiasca blogosfera. Ca anumiti insi incep sa se fixeze pe o anumita lista a rusinii publice, de pe care le va fi imposibil sa mai iasa vreodata. Dar doar cinci? Mi-e destul de greu sa aleg... A fost bataie, mai ales in aceasta campanie, pe cucerirea primelor locuri. Insa exista, din punctul meu de vedere, cativa castigatori:

Vladimir Tismaneanu - cu un numar impresionant de articole, petitii, scrisori. Toate in favoarea lui Traian Basescu.
Horia Roman Patapievici – care a mers pana la a se face de ras in presa internationala cu acel "sex oral" inventat.
Traian Ungureanu – cu apelurile la iesirea in strada.
Ioan T Morar – cu cea mai mizerabila campanie si cele mai abjecte atacuri la persoana.
Dan Tapalaga – nu va mirati, dar omul asta si cand il critica pe Basescu pare ca il linge... Si e extrem de greu sa faci asta. Scoli inalte de manipulare...

Si leapsa merge mai departe la: Dramoleta, Chat Noir, Mos Califar, Alexandru Marin, Constantin Gheorghe, Matilda, Alexandru Petria, Vania, Sibilla, George Serban, Cepeca, Codrin Scutaru, Paratraznetul Fanica, Atitudini si Vlad Rosca.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa fie primit ! Am o lista de 100 de norocosi. Sa vedem ce o sa iasa :-)

Anonim spunea...

Da, da, da !!!!
Abe aştept ;) :)
Danke.

Vania spunea...

Mi-e cam greu să abordez leapşa. De regulă, ignor sifiliticii. Sigur, n-aş putea s-o uit tocmai pe Andreea Pora...

Dar, ca metodă de lucru, mă uit doar pe Antena 3. Cine are alte opinii, nu există. Bloguri oranj nu frecventez...

Anonim spunea...

din partea cealalta niciunul.
evident :)

Lilick Auftakt spunea...

@Alex, Sibilla, Vania

Multumesc! :)

@Anonim

E vorba de top 5 apostoli basescieni.
Din care partea cealalta?

GS spunea...

Lilick, este o sarcina usoara daca stabilesti un criteriu simplu. Nu vechimea ci intensitatea si apasarea pupin-ului. In opinia mea, in ordinea criteriului enuntat, primii cinci ar fi:
1. Traian Basescu. Da, pare nefiresc dar la o analiza mai atenta veti vedea ca am dreptate. Basescu era unul dintre cei mai mari pupini ai lui Roman. Dupa ce l-a dat la o parte, trezindu-se in fata propriului cur, singurul disponibil, a continuat. In tot ceea ce face, in tot ceea ce spune, el nu face decat sa transmita mesaje directe sau subliminale, prin care incearca sa se vanda ca o cocota. Si reuseste. Prin urmare, paradoxal, el este cel dintai pupin ... al sau. Pe locul 2, as desemna-o pe Andreea Pora. Pupina incepatoare dar intensa si perversa. Pe locul 3, as nominaliza-o pe N´tzca pentru abilitatea de a face acest lucru, atat la propriu cat si la figurat. ¨Parerea mea!¨ Pe locul 4, nici nu discut, TRU! Pe locul 5, sunt de acord, Tapalaga. Nu negociez locul 1.

Crăciun Florin spunea...

De acord. Am insa o propunere. Sa ii punem pe categorii, ca la emisiunea lui Tatulici. "Intelectuali de renume mondial", "Ziaristi", "Politicieni", "Functionari" si pe categorii socio-profesionale, cum ar fi "Militari", "Magistrati" etc.

Fac propunerea cu buna-credinta, pentru ca nu pot pune in aceeasi balanta pe Tismaneanu, Patapievici si Liiceanu cu Pora, IT Morar, Mircea Marian, Tapalaga sau Oprea, Kovesi si alte fiinte traitoare pe plaiurile mioritice.

Lilick Auftakt spunea...

Merci @Ges. :)

Sigur, ai dreptate cu Basescu ca intai pupator al fundului personal. :))

Ii invit pe toti cei care comenteaza sa faca o ordine a pupinilor.

@Florin

Of, de cand vreau sa ii separam asa. Cred ca doar @Bogdan69 a facut o astfel de departajare, mai apropiata de realitate. Asa e, nu ii putem amesteca.

Teo Negura spunea...

Sunt o intreaga cohorta, cu-n cioclu chiomb in frunte, cantand popeste parca sloganuri de partid si leganandu-se cand pe-o doctrina, cand pe alta, spre-aceeasi mare groapa comuna a istoriei.

Lilick Auftakt spunea...

@Teo Negura

Daca vrei sa numesti doar cinci dintre ei esti invitatul meu. :)

dramoleta spunea...

Nu pot fi numarati pe degetele de la o mana. De exemplu, i-am uitat pe Radu Moraru, pe Florin Calinescu, pe micul mogul...ce greseala! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Asa e. Inchistarea asta in top 5 e frustranta. :))

GtR spunea...

Pe morar il remarcasem si eu, dintre cei noi...nu pot intelege cum a decazut acest om intr-un asemenea hal...citeam pe blog si mi se facea sila...

Anonim spunea...

http://sfinx777.wordpress.com/2009/12/21/top-5-apostoli-leapsa-cucuveaua/

Anonim spunea...

dan

(Din pacate)AU INVINS

Patru dintre cei cinci au obtinut ieri o victorie magnifica. Un ziar care i-a taxat in ultima vreme - COTIDIANUL - se va inchide miercuri, cand va fi ultima aparitie. Patru dintre cei cinci (exceptie Patapievici) au lucrat la acest ziar, iar Patapievici a girat o foaie cvasi-inutila ID.
Din cauza unor nereguli financiare, cel putin in acest moment se pare ca ziarul nu poate fi cumparat. Neregulile financiare s-au datorat si faptului ca un TRU, un ITM s.a. au fost platiti cu sume astronomice (cuantumul era mult mai mare decat acele "salarii nesimtite" la care se referea TB)si astfel s-au neglijat plati catre furnizori.
Echipa care a stat pe baricade pana acum se afla in cautarea unor solutii de recuperare a brand-ului si a unui/unor investitori.
Personal cred ca TRU, ITM, HRP si toti ceilalti au obtinut doar o victorie de etapa

Chat Noir spunea...

Mulțumesc ... m-ai scos din amorțeală.

Lilick Auftakt spunea...

Cu placere, @Chat Noir. :)

McGigi spunea...

Ei, nu-mi spuneti. Intrebati pe-aci "care parte cealalta"? Partea ciutacilor, a gazilor - astia cuprinsi in garda voiculestilor - a iliestilor si-a kaghebistilor. Cam asta ar fi cealalta parte.
Deja sunt satul de "democratii" care uita principiul democratiei: majoritatea castiga. Nu va obositi sa-mi raspundeti cu citate negruzziene: prostii sunt de ambele parti.
Invocati frauda? De ce n-o si demonstrati? Altfel nu sunteti decat patetici.

Lilick Auftakt spunea...

@McGigi

Tu stii ce e aia o leapsa? Sau esti pentru prima data pe internet si deci extrem de neinformat... O leapsa are si o tema: la ACEASTA leapsa tema e sa scrii care sunt cei mai mari lingai ai lui basescu. Ai inteles sau iti mai explic? Vezi ca nu suport prostii deloc.

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Am raspuns, mersi:
http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/12/pirapmida-pupin.html