3 dec. 2009

Pumnul...


Ingrozitor final de dezbatere pentru Traian Basescu. Desigur, o sa spuna ca iar i s-a intins o cursa. Robert Turcescu l-a pus sa jure ca "nu a lovit" acel baiat. Presedintele a simtit nevoia sa introduca in juramant "pumnul", desi nu era vorba de asta. "Nu am lovit cu pumnul", a spus. Dar copilul a spus clar: Nu a fost lovit cu pumnul. Cu palma! A fost atins cu palma. Jalnic presedinte, jalnic om... Uf, bine ca terminam cu el. Cinci ani de manipulare si minciuna se incheie tot cu o manipulare, cu o minciuna. Du-te'nvartindu-te de mincinos penal! Ai manipulat cu pumnul pe Biblie.

41 de comentarii:

Shadow spunea...

Te-ai prins si tu?
A fost penibil oricum si cu intreruperile de 2 lei si cu hahaitul caracteristic.

PS. Ma asteptam insa la un geoana mai "activ" dar era prea "timorat". Eu l-as fi intrebat pe basecu la cadoul lui daca e ceea ce a refuzat de la dinescu la Craiova nu de alta dar in cazul asta era cu "validitate depasita". Oricum l-a lasat "cadoul" cu educatia fara cuvinte pe basec. De pomana s-a dat el "bine crescut" si isi pipaia "nevasta".

X spunea...

Zici că Băsescu a manipulat cu mâna pe biblie. Sincer nu te contrazic. Dar crezi că Geoană nu a făcut acelaşi lucru?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Daaa. Toata tara s-a prins de asta. Nu doar noi. De cateva ori Geoana a fost sangeros. Basescu ba radea isteric, ba mai avea putin si incepea sa planga. Pe Facebook lumea il ruga sa verse si o lacrima. Instabil psihic. :)

Anonim spunea...

Nu conteaza .. un betiv terminat...
care nea- terminat si el pe noi ca popor , ca tara.
SA MINTI CU MANA PE BILIE ... ASAT O SA PATEASCA RAU DE TOT...
SIMPLU CU O STAMPILA .. SE REZOLVA..
SA PLATEASCA PENTRU PUM, PALMA... DACA A FOST IN STARE SA BATA UN COPIL..

Berilac spunea...

LOL. Voi n-ati vazut k l-a facut cu ou si cu otet Geoana. Geoana nici macar nu are capacitatea de a-si exprima live o idee. A venit cu discursul de acasa si ii trimite nevasta-sa mesaje pe SMS ce sa zice. =))))))

Shadow spunea...

mai bine da un ochi la ce abereaza "slaniciunea" ta (vorba vine), it morar. Are un cui la Antonescu de coma. Demn de asa "intelectual" cum se crede. Intelectual "pe puncte" si cu "burse" obtinute pe "smecherii".

Ce sa mai vorbim de "pupilul" sau patrascoiu(pardon patrasconiu). Adevaratii repetenti la cei 7 ani de acasa inainte de a fi doar "umplutura" la scoala.

Lilick Auftakt spunea...

@Ionel

Poate nu ai inteles ce i-a cerut Turcescu lui Geoana. Iti reproduc. A fost pus sa jure ca nu va ajuta, favoriza.. etc personaje ca Vantu, Voiculescu, Patriciu. Aici e vorba despre un verb la viitor, nu? Poti sa minti in legatura cu ceva ce NU ai facut inca? Stii tu sigur ca va face asta? :)

@Anonim

Raspunsul lui confirma ca a lovit.

@Berilac

Noi am vazut un Basescu cu zeci de hartii in fata, care a citit pana si un citat simplu. Tu ce ai vazut?

[D][S][N] spunea...

Pt perceptia publica, a batut Basescu !
Pt mine a fost egal, dar asta conteaza mai putin.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Eu am vazut un securist si un candidat.

[D][S][N] spunea...

Eu incerc sa fiu cat mai impartial posibil si sa ma raportez la masele carora li se adreseaza Basescu, cu genul asta de discurs. D asta am zis ce am zis.
Pentru noi lucrurile sunt clare, dar sa vdm cati suntem noi, asta e dilema pana duminica.

Shadow spunea...

Sa adaug aici si faptul ca basec l-a acuzat pe Geoana ca a fost mereu sustinut de vantu, voiculescu si patriciu si ca din aceasta cauza a "reusit" in politica. Cred ca tovarasul basecu a uitat ca a fost sustinut si el si "garantatii" sai de patriciu. Sau a uitat ca trustul lui vantu l-a sustinut pe el si pdl-ul cativa ani de zile(inainte de alegerile din 2004 si dupa).

Eu am inteles ca nici el nu era un bun presedinte acum 5 ani ca suferea de exact ce-l acuza pe geoana.

Sau "slujul" facut de basecu la vociulescu pt "solutia imorala" e din alte filme.

Lilick Auftakt spunea...

Bineinteles ca Basescu a ajuns presedinte pe spinarea lor.

Anonim spunea...

Puneti repede pe CNN: L-au prins acum 10 minute, cu Interpolul, pe artistul care a facut trucajul ala nasol, cu pixeli ingrosati prin care se vede o bucata din pielea animalului care ramane evident in urma. Cica s-a grabit, nenorocitul, i-a luat un purcoiniu de bani lui Patriciu, promitandu-i marea cu sarea si pe urma a rasolit-o in numa 10 minute!!!
http://www.youtube.com/watch?v=J1mExXURsWk

Ionut spunea...

draga Lilick, eu cred ca azi s-a terminat in sfarsit cosmarul Basescu.. De duminica vom respira si noi again, aerul linistii..

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut

Asa e. Rusu isi retrage imnul de la PD-L. :)))

Mircea spunea...

Mie altceva mi-a atras atentia... faptul ca Vantu l-a chemat pe Geaona la el chiar in noaptea dinaintea confruntarii nu vi se pare cel putin suspect? Ma refer la faptul ca Vantu i-a ridicat mingea la fileu lui Basescu... iar Basescu nu a ezitat sa profite. Ma intreb acum, oare Vantu l-a parasit vreodata pe Basescu sau a jucat tot timpul un joc murdar, pentru a-l feri pe marinar de asocierea cu numele sau, in acelasi timp asociind imaginea sa de feneist cu imaginea lui Geoana??? Atentie la acest aspect...

Deceneu spunea...

Mogulu a declarat la propria televiziune ca este prieten cu Geoana.

Interesant ce scrie Costi Rogozeanu.
"Paradox: dezbaterea din seara asta a avut loc noaptea trecută. După lovitura cu filmuleţul, Popa e săltat la nervi prin Indonezia. Crede cineva că a fost întîmplare? Eu nu cred. A fost o lovitură la furie, tipică pentru TB. Iar asta e foarte grav, că lucrurile se întîmplă aşa. Vântu intră în direct şi spune, indirect, că amîndoi mint de sparg.

Coincidenţele continuă. Tot noaptea trecută s-a întîmplat nemaivăzutul, Geoană merge la Sorin Ovidiu Vântu.

Dar eu am înţeles că se joacă un şah între băsescu şi Vântu, un şah care presupune şi un soi de complicitate. Unul îl arestează pe Popa, celălalt îl convoacă pe Geoană în miez de noapte. Ceea ce-mi confirmă că una dintre caracteristicile mogulilor este că ei sînt transpartinici."


O fi o intelegere intre Basescu Geoana si Vantu?
Ramane Basescu Presedinte si Geoana premier si se continua coalitia PD-L-PSD?

Lilick Auftakt spunea...

@Mircea, Deceneu

E asa cum scrieti. E fooarte posibil. Insa sa nu uitam ceva: dezbaterea s-a facut pt electoratul liberal. A reusit Basescu sa ne cucereasca azi? Nicidecum.

Lucia Verona spunea...

Ce bine că nu m-am uitat :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Oricum, nu aveai de ce...

KingSnake spunea...

Poate nu a cucerit Basescu electorat liberal in seara asta, dar cred ca a convins cativa sa ramana acasa duminica. Geoana e slab rau de tot. Chiar e prostanac. La modul cel mai serios. Cum sa te duci in noapte de dinaintea dezbaterii la Vantu ? CUM ? Daca ai o urma de minte nu faci asta pentru ca stii ca va fi folosita impotriva ta.

Cu toate astea o sa ma duc duminica la vot sa votez cu boul baltii. O sa-mi fie scarba de mine ca o fac, dar am ajuns la limita rabdarii cu enervarea pe care mi-o provoaca Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@KingSnake

Nu-ti pot explica aceste jocuri. Nu bag mana in foc ca Basescu nu a avut o implicatie in toate astea.

Deceneu spunea...

Poate Basescu nu a cucerit liberali, dar probabil pe multi ii face sa nu mai mearga la vot, sau pe unii indecisi ii determina sa il voteze.

KingSnake spunea...

Eu presimt ca Vantu o sa devina mogulul bun daca castiga Base si ca arestarea de ieri din Indonezia si capcana pentru Geoana de azi-noapte este doar jocul de sah dintre Vantu si Basescu.

Totusi poate ca Geoana nu poate sa piarda cele 8 procente in fata pe care la avea. Daca nu cumva mai apare si alta "bomba" pe la Realitatea/Catavencu maine.

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu

Da, Basescu asta mai poate sa faca: sa dezguste multa lume si sa nu mearga la vot.

@KingSnake

Tot posibilul..

Lilick Auftakt spunea...

Postare noua.

Petrini spunea...

A, acum nu mai spuneti ca a lovit cu pumnul, ci cu palma? A, nu l-a lovit, a fost atins? Basescu a manipulat? Dar voi, liberalii, ce ati facut raspandind acea mizerie de filmulet. Inclusiv pe acest forum mi s-a spus ca nu conteaza opinia expertilor, ca se vede cu ochiul liber. Ei uite ca revista Catavencu a contactat niste experti de la o firma germana de editare multimedia. Puteti citi si singuri concluziile aici:

http://www.catavencu.ro/iata_cum_s_a_facut_trucajul_filmului_cu_basescu-11572.html

Analiza publicata in Catavencu arata cum s-a ajuns de la un "l-a atins cu palma" (pe care nu a negat-o nimeni, nici chiar Basescu) la "Basescu i-a dat un pumn in fata unui copil". Iar varianta asta din urma a tinut capul de afis in toata presa anti si a fost un subiect favorit inclusiv pe blogul asta.

Voi, liberalii bunului simt, ati preluat si raspandit o facatura, desi erau de la inceput suspiciuni ca este "aranjat" filmul.E o zicala englezeasca: common sense is not common. Vi se potriveste de minune.

atreides spunea...

OK, Geoana e un prostanac, banuiam asta :), deci vom da un vot exclusiv negativ (desi ma gandeam zilele trecute ca macar o proportie din votul nostru, un 10-20%, o fi si vot pozitiv pentru Geoana). Dar de chestie cu parcarea din Tancabesti, spusa de Vantu, ce ziceti? Mie mi se pare colosala, si practic anuleaza lovitura pe care a primit-o Geoana azi.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Nu ma intereseaza filmuletul sau expertii lui peste. Tu intelegi ca acolo au fost MARTORI? Ca acesti martori vor merge la proces?

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Eu stiu ce inseamna o editare ca am lucrat in TV. Tu stii?

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Ce sa mai zic? Dezbaterea asta ne face cumva sa ne lueam sustinerea pentru Prosty inapoi? E Basescu mai putin securist de azi? Stergem cu buretele ce ne-a facut 5 ani? :) Vezi ca am postare noua mai la tema.

Lulutza spunea...

La 20 de ani dupa ce am scapat de apasatoarea "Epoca de aur", in care telefoanele ne erau ascultate, ne era frica si de umbra noastra, ne uitam in jur si coboram vocea, daca aveam de spus ceva "subversiv"... nu mai pot spune decit atit: Ceausescu ne-a invins! Ceausescu e razbunat! Securitatea merge inainte prin partidul pedelist!

Si daca inainte "Doamna" Securitate era mai discreta, de parca ea insasi se rusina ca se uita pe gaura cheii si ca ne inregistreaza pina si - pardon! - basinile private (daca nici asta nu e un semn... :D ), acum a capatat o transparenta de cristal... Kristall Nacht!

Intr-o disputa, in care cei 2 candidati, care trebuiau sa arate poporului care dintre ei este mai democrat, mai cult, mai educat, mai moderator, mai iubitor de Constitutie si de Declaratia universala a drepturilor omului, candidatul aflat pe pozitii de forta, caci in functie, isi flutura in fata natiunii, cu mandrie patriotica, armele secrete: el stie tot ce-i fac "supusii", cine cu cine se intilneste, in ce scopuri oculte ne scarpinam in fund cind ne maninca, ce vorbim unii cu altii si de ce, cit primim pentru ca dam "buna ziua" cui ne-a spus El ca-i "cih" etc etc etc.

Asta nu-i normal! Sa te mindresti ca folosesti serviciile secrete pentru a strivi orice concurenta (politica), in sec.XXI, dupa ce a ajuns Prima Fiica a tarii colega de partid cu ditamai moguloiul de Berlusconi, cu care tac'su se bate pe burta si nu m-ar mira sa se afle ca merge si in actiuni de culturalizare prin bordeluri, ma depaseste!

Ma depaseste psihologia unor astfel de rebuturi politice, dar imi da si idei! :) Cerem un referendum pentru reducerea cu... 90% a serviciilor secrete! Asta da economie, nu citiva mogulici mici de prin Parlament! Si taiem in carne vie si in SPP, mama lor de paraziti de la brelocul fufelor nutzionale!

Si as mai face o remarca. M-am uitat cu atentie pe micul ecran si - soc si groaza! - in spatele unui Tiran Boxescu din ce in ce mai gaunos, i-am vazut pe unii care-i suflau raspunsurile, care-i stergeau fruntea lataaaaaaa si-i dadeau ghionturi de incurajare, mai aruncind si cocoloase de hirtie in adversar!!! In spatele acestui neica nimeni, deci, isi frecau miinile: Hitler, Stalin, Ceausescu, Nero, Caligula, Papa Doc...

atreides spunea...

Lilick, nu m-ai inteles. Un vot negativ pentru Geoana inseamna ca vom vota cu Geoana desi nu dam doi bani pe el. Dar am fi putut vota si semi-pozitiv, sau quasi-pozitiv, adica votand cu Geoana inchipuindu-ne ca ar fi ceva de capul lui. In fine, nu conteaza prea mult, vom vota cu Geoana oricum si din punctul meu de vedere voi simti o satisfactie deosebita, cum n-am mai simtit de foarte multa vreme la un vot, aceea de a-i plati lui basescu pentru mizeriile pe care le-a facut atatia ani.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Da, acum am inteles. Si eu o sa votez cu furie. :)) Si, serios, o sa ma gandesc la voi atunci. Si la tot ce am indurat noi de la pedelisti. :)

Petrini spunea...

@Lilik

Martori dintre care numai unul a sustinut varianta cu pumnul: Dinu Patriciu. Si, minune!, exact un pumn apare si in filmul doftoricit.

Tariceanu insa a fost mult mai vag. A spus doar ca stie de incident, dar fara a intra in detalii daca a fost pumn, palma, sau doar o atingere sau impingere. Iar ceilalti martori de pana acum au avut marturii "he said she said".

E bine ca ai lucrat in televiziune. Inseamna ca ai inteles foarte bine ce se descrie in acel document.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Nu te supara dar nu am citit. Au confirmat multi martori inclusiv regizorul acelui miting.

Shadow spunea...

@Petrini

vorbesti prostii la fel de mari ca si catavencii lui i t morar. Auzi la ei 400 de ore pt un trucaj si ca de fapt sunt doar 150 de ore. Si asta in photoshop. Mai baieti voi nu ati lucrat niciodata in informatica pe partea "video". Orice "trucaj" modifica filmul de asa natura ca se vede imediat ca nu e originalul. Oricum nu exista "dastept" decat poate pe la pdl si la catavenci care sa incerce "trucaje" cu photoshopul. Si asta timp de 150-400 de ore(manual).

Mai usor cu "pianul pe scari" ca vorbiti fara sa stiti despre cee vorba.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Se vede de la o posta ca nu se pricepe dar crede ca si-a gasit fraierii pe aici. Ma si mir cat de toleranta sunt cu toate aberatiile astea... :)

Traian Breazu spunea...

Perfect de acord cu lulutza si poate mai adaug si eu ceva la postarea urmatoare.

@petrini
mai lasa-ne in pace cu filmul ala. tu chiar crezi ca e atat de important? ma faci sa rad. filmul ala e undeva la locul 999 in top 1000 de motive de a-l da jos pe marinar. Minciuna, sperjurul si impostura permanenta practicate de marinar care rezulta si din film (plus declaratiile ulterioare; o scuza am gresit ar fi fost iesirea corecta din problema) este mult mai sus in top. Insa mai sunt si alte 998 de motive. multe succesuri cu mintea odihnita.

Petrini spunea...

@Lilick

Daca nu ai citit atunci de ce te pronunti asupra analizei?

@Shadow

S-avem pardon, dar analiza nu apartine catavencilor lui Morar. Si, intocmai cum spui tu, si ei zic ca este foarte clar ca s-a umblat la film. Ai dreptate, pe "partea de video in informatica" n-am lucrat. Dar la editare fotografica ma mai pricep, asa ca am inteles ce au spus aia acolo. Chiar n-are rost sa mai explic ce rol a avut Photoshopul acolo si de ce zic de editare fotografica. Daca nu ai inteles din document n-o sa pot eu sa-ti explic mai bine. Oricum, vezi cu pianul ala...

@Traian Breazu

Aceasta e ultima mea interventie pe blog si vreau sa mai explic un singur lucru: eu n-am postat nimic aici cu intentia de a va da motive sa il votati pe Traian Basescu sau macar sa nu va mai duceti la vot. Dimpotriva, chiar daca imi doresc ca Basescu sa castige alegerile, e bine ca sunt destui care ii vor sanctiona greselile, votand cu Geoana. Altfel politicienii nostri, oricare ar fi ei, am putea ajunge sa creada ca isi pot permite orice fel de greseli, ca oricum poporul ii iubeste. In plus, doar un prost ar crede ca poti sa schimbi optiunile de vot unor alegatori din nucleul dur.

Un singur lucru insa: nu mai dati verdicte de genul "un adevarat liberal voteaza asa si pe dincolo", ca asta nu mai tine de liberalism si nici de bun simt. Printre liberalii astia "falsi" sunt multi oameni care in 2004 au adus PNL la putere. Nu-i nevoie sa fii activist PNL pentru a fi liberal, asa cum nu e nici suficient sa votezi cu Basescu pentru a fi considerat activist PDL. Mai multa atentie la nuante, ca nu exista doar alb si negru.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Omule, nu intelegi ca nu ma intereseaza nicio analiza? Nu e niciun om in Romania care sa conteste ca Basescu a lovit. Nici el nu o face. Despre ce vorbim?