18 aug. 2010

Tantarul si Broscoiul



Se zice ca cei care vorbesc despre Mossad nu stiu nimic, iar cei ce stiu nu vorbesc... Asa si la PDL. Periculosi nu sunt cei care vorbesc, ci tocmai cei care tac. O postare interesanta pe tema asta gasim AICI. Acum, imaginati-va un tantar, in cazul nostru sa zicem Preda, si un broscoi, pe Blaga. Tantarul se agita, face mult zgomot, enerveaza. Broscoiul sta. Tace. Inghite-n sec. Dar ce ar fi daca intr-o zi broscoiul isi intinde dintr-o data limba lunga si inghite intr-o clipa doi-trei tantari de partid? Ei, v-ati gandit la asta? Nu-i asa ca asteptati momentul? Nu-i asa ca ne-am distra copios?

12 comentarii:

Dramoleta spunea...

Se santazeaza unii pe altii si in partid. Nici nu ma gandeam ca poate fi altfel la pedelisti.
Cu unul ca Blaga care are spaga in sange(altfel nu ar fi putut imbratisa minunata meserie de vames) si cu una ca Udrea crescuta prin parcari, ce pretentii putem avea?
Ah, acum mi-a picat fisa! D'aia tot spunea TRU ca inghite broasca :)) Vise!
Daca vrea, Blaga ii face praf pe toti. Videanu si Berceanu la fel. Daca nici astia trei nu stiu tot ce a facut Base in ultimii 40 de ani... :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo, Hahaha! Mi-ai adus aminte de broasca. Nu TRU a zis. Sever Voinescu. ) Totuna. Vorba ta, vise! Pana la urma Blaga nici nu cred ca trebuie sa-si scoata limba. Ajunge sa clipeasca si storceste toata echipa Udrea. )

barack spunea...

Parca Ioan Oltean inghitea broscoiul!:))

Lilick Auftakt spunea...

@Barack, ei asta e altceva. Dramo spune de un episod mai vechi. :)) Uite ce scria Sever in 2007. Ultima fraza anunta aliante mai putin placute. Asta dupa ce PD si-a scos din statul interdictia de a se alia cu PSD. Si dupa ce intre pedisti si PNG si PRM incepuse o maaare prietenie. Ioan Oltean se referea la broscoiul pomenit de Sever. :)))

: http://old.cotidianul.ro/sansa_dlui_basescu-25175.html

Crăciun Florin spunea...

Blaga este „inginerul șef” al PD-L. Știe tot, face tot, repară tot. Acolo unde PD-L este partidul vechi, cel neafectat de impuritățile politicianiste.

Mai mult, unii pediști îl văd ca soluție de avarie pentru viitorul apropiat. Nu pus de Băsescu - nu îl are la inimă - ci ajuns în frunte prin forțe proprii. Are spate puternic. Cred că Blaga nu vrea acum în frunte pentru că bețivanul este la Cotroceni și are influență în partid. După ce bețivanul va claca, atunci Blaga este capabil să repete scenele deja cunoscute ale liderilor comunistoizi: să acuze pe Băsescu și clica că au întinat nobilele idealuri ale „democrației pediste” (Hrusciov&Stalin, Ceaușescu&Dej, Iliescu&Ceaușescu).

Lilick Auftakt spunea...

@Florin, precis! Ai dreptate! De-abia astept sa savurez momentul.

Hendrix spunea...

Eu unul nu cred absolut nimic din asazisele disensiuni aparute in tabara pedeleprelor. Nu cred ca exista o lupta anti-BVB! Nu cred ca exista ,,reformatori'' de talia lui Cotoi, macovei, preda sau sulfinica. Nu cred ca ba-secu le-a pus gand rau ,,reformatorilor'' Cotoi sau preda, asa cum fabulau unii saptamana trecuta. Totul nu este decat o furtuna intr-un pahar cu apa! Mai exact, o telenovela portocalie de tot rahatul care poate prinde la fraieri!
In realitate regizorii telenovelei de la 3coceni au pus in scena mascarada asta cu ,,luptele interne''. Totul a inceput de la asazisul grup BVB, prin primavara. Multi au pus botul la vrajeala portocalie, eu unul am spus de la bun inceput ca este o falsa batalie. Scopul lor?
1. Sa para ca exista ,,democratie interna'' de partid. Democratie in randul pedeleprelor? Sa fim seriosi! Ha ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!! Nimic nu misca acolo fara stirea lui ba-secu! Cine nu pricepe acest lucru elementar ori este prost, ori este prost!
2. Sa construiasca niste tapi ispasitori in cazul in care lucrurile vor merge nasol pentru ei. Au fost scosi din joben asazisul BVB, cei mai vechi colaboratori ai lui ba-secu, membrii fondatori ai pd-ului inca din 1992! In cel mai rau caz ar fi fost scosi din prima linie o perioada, pentru a da astfel satisfactie boborului. Ura! Traiasca si infloreasca democratia portocalie!
3. Sa ramana in atentia presei! Este foarte important pentru orice partid sa ramana in centrul atentiei presei, chiar daca este vorba de scandaluri interne. Scandalul intern FABRICAT de ba-secu nu doar ca are darul sa se vorbeasca mult despre acest subiect artificial creat, dar este si o excelenta DIVERSIUNE menita sa ascunda adevaratele probleme economice prin care trece tara, condusa dezastruos de catre pedelepre.

Hendrix spunea...

@Cepeca Tu pleci de la premisa ca bleaga va actiona doar dupa ce ba-secu nu va mai fi la putere! Vrei sa spui ca bleaga va reusi abia ,,după ce bețivanul va claca''??? Eu unul ti-as pune o singura intrebare: mai exista partidul dupa ce va ,,claca''ba-secu?
Fiind un vechi forumist la Coti, preocupat de politica, as mai vrea sa stiu de la tine daca pedeleprele se pot incadra la tipul de partid construit eminamente in jurul unui conducator. Iar daca acel conducator se poarta dictatorial, precm un capitan de vas mort de beat, se mai poate numi el partid? Iar cei care il urmeaza sunt membri de partid sau sclavii(slugile) sai?
Daca cumva vrei dori sa faci o analogie cu feseneul lui ilici ar fi bine sa n-o faci. Pentru singurul motiv ca cei care l-au urmat pe ilici erau cu totii nostalgici ai comunismului, ceea ce nu este cazul cu ba-secu!

Lilick Auftakt spunea...

Da, tu nu crezi nimic. Ce democratie, mai? E vorba de lupta pentru ciolan.

Hendrix spunea...

@Lilick Da esti tare suparata dimineata asta! Ce s-a intamplat? Eu doar afirmam ca nu cred nimic din toate gogosile vandute de pedelepre presei si boborului. Atat! Te deranjeaza faptul ca nu pun botul la aceasta jalnica telenovela portocalie? Te deranjeaza faptul ca am propriul punct de vedere? Nu te mai inteleg!
Si inca ceva. Asa intelegi tu ,,lupta pentru ciolan''??? Imensa manipulare portocalie imi aduce aminte de declaratia lui Dan Andronic despre jalnicile manipulari ale limbaiesului turcescu:,,UN TEATRU TELEVIZAT''! Exact asta fac si pedeleprele cu boborul, este trist faptul ca nu intelegi asta! Se confirma, odata in plus, ca in Romanian Kindergarten nimic nu este intamplator, ca totul este o butaforie, ca este foarte greu sa distingi realitatea, din puhoiul de minciuni si diversiuni!

Lilick Auftakt spunea...

Pai ce au vandut ei? A scris Adriana Dutulescu. Broscoii aia, BVB, tac. Tu nici asta nu mai sesizezi pt ca vezi numai si numai conspiratii si strategii. Nu. Exista si in PDL unii care vor sa apuce ciolanul, vezi conducerea partidului, sprijiniti de Basescu, iar ceilalti nu se dau dusi. Simplu ca .... buna dimineata! :)

mihai4 spunea...

uite-l si peasta: http://www.infonews.ro/stire/532275-mircea-mihaies-sinuciderea-ca-profesie.html http://www.realitatea.net/mircea-mihaies-crin-antonescu-e-un-caz-prodigios-de-lene-activa_732097.html