23 oct. 2010

Bugetari, aici sunt salariile dumneavoastra!

Sectorul 3. 8000 RON banca. De stat!

11 comentarii:

danielahope spunea...

SI DACA NU VOM LUA ATITUDINE IN 27 OCTOMBRIE,VOR FI SI IN MULTE ALTE LOCURI
http://aripideinger-danielahope.blogspot.com/2010/10/eu-protestez-pentru-minetu-protestezi.html

codeus spunea...

ce sa mai zici? adica zic multe, de s-ar prinde de ei...eeheee

Lilick Auftakt spunea...

Asa, ca sa le dau peste nas portocaliilor care spun ca nu sunt bani. Heheee! :)

Anonim spunea...

Tu ai semnalat doar bancile, eu as mai adauga si bordurile puse unde nici nu te astepti, trecerile de pietoni in intersectii prin care abia incape o masina, semne de circulatie agatate te miri unde si nu in ultimul rand tampeniile alea pastifiate care iti semnaleaza trecera de pietoni la 50 de metri si statia de autobus, chestii de care m-am impiedicat de era sa cad.
Stau in 3 asa ca... o sa fac niste fotografii.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan, te rog. Si eu o sa fac. O sa urmeze si... fantanile. :)


@Pentru portocaliii care injura: faceti pasi! Aici e zona libera de basescianism.

Augustin spunea...

Doar nu crezi ca ala e un exemplu singular. Ceva asemanator exista si in sectorul meu. Dar stii care-i nenorocirea? Am auzit cretini care mi-au zis: "Ce, ba, nu-ti place sa fie si in parcul nostru frumos??!!"
Ei bine, da! Sint papagali care nici acum nu inteleg ca aceste "dezmaturi" sint (si) din banii lor!

vali plesca spunea...

cand aud ca e nevoie, mai ales acum, de investitii publice, ca sa se revigoreze economia, ma inflamez. ASTEA sunt investitiile publice, bani pentru clientela de partid.
ps. vecina mea, consilier local intr-un partid de opozitie (nu spun care, sa nu fiu injurat) mi se lauda ca primarul (din acelasi partid), ne pune pavele pe ulita. si cand spun ulita, chiar ulita e, ulita unui sat din moldova saraca, care are nevoie de un milion de lucruri pana la pavele pe ulita. anul trecut, acelasi primar a facut o masiva investite in arbori tuia pe marginea e583. nu s-a prins unul, de samanta...

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, si eu voiam sa scriu despre astfel de cretini.

@Vali Plesca, sa faci risipa asta in 2010 e tupeu maxim. Poate de pavele tot o fi nevoie, insa de banci te asigur ca nu e. Erau altele... Si oricum, nu sta nimeni pe ele. Nu sunt gradinite de-ajuns, sunt scoli inca fara sedii, care functioneaza comasate, cu copii claie peste gramada, si Negoita pune banci, borduri (parca nu s-au mai pus de zeci de ori pana acum) si trandafiri. Plus ca se apuca si de cele 24 de fantani... In conditiile in care oricum bucurestenii au datorii. Ca s-au facut imprumuturi de sute de milioane de euro pentru tot luxul asta inutil. Sunt ALTE lucruri de facut in Bucuresti, slava Domnului, cu banii astia. dar nu au niciun interes, ca nu le ies comisioanele grase si nu isi umfla clientela de partid.

vali plesca spunea...

investitia din bani publici e o eroare de stanga, asta ar fi mesajul pe care as vrea sa-l ascult de la penelei...

Augustin spunea...

I-am inchis gura dobitocului intrebindu-l: "Daca ar suna cineva de la primarie la usa ta spunind ca aduna de la fiecare cite 300k lei vechi, pentru a pune banci noi in parc, i-ai da? Sau ai intelege, in sfirsit, abia atunci, ca e vorba de banii tai, si ca, ACUM, avem alte prioritati?"
Evident, a tacut!

Shadow spunea...

@vali

investitiile din bani publici mai ales in timp de criza nu sunt o "eroare" cu atat mai putin o "oroare" cu conditia, esentiala, ca investitia sa fie necesara. Cand ma refer la "necesara" nu intra nici patinoare nici sali de sport ci "scoli", spitale, drumuri, alimentare cu apa, alimentare electrica, etc. Investitia "publica" nu este nici pe departe "stangista". E preferabila "importului" sau "containerizarii" (import cu taxe vamale zero) caracteristice anilor lui stolojan sau votcariu la sefia guvernului.


O buna investitie sunt cele in partenierat "public privat" cu licitatii si apoi cu receptii pe bune si la timp.