21 ian. 2011

Neagu Djuvara despre Boc :))

Neagu Djuvara: "Cioc,Boc,treci la loc/Esti un mare dobitoc!!!!" :)) (Sambata, la ora 23:00, la Antena 3)

Si un cantecel vesel cu utecisti si Alba ca Zapada lazaroaie sa ascultam:


Noi suntem piticii-cantece pentru copii

Asculta mai multe audio diverse7 comentarii:

Rasputin spunea...

Lilick,
ma supar.
Ce vina are cantecelul cu pitici?
Foarte multi copii tin la el.
Nu trebuia sa-l amesteci cu BeauBeau. Pardon, BauBau.

Lilick spunea...

@Rasputin, daa, e cu Alba ca Zapada si Cioc Boc. :)) Pai probabil doar copiii ii mai iau in seama pe handicapatii astia. :)) Sau nici ei?

radu spunea...

bok e din lumea copiilor cu Sindorom Down nediagnosticat. Daca asa arata un pitic, inseamna ca Alba ca Zapada e de fapt Muma Padurii!

radu spunea...

PS: intre timp am urmarit emisiunea de la Antena 3, si contextul.
Trist.
No comment pt. dl. Djuvara.
Pacat.

Lilick spunea...

@radu, a fost excelenta emisiunea. Pacat ca au dat-o atat de tarziu.

radu spunea...

@Lilick: o fi fost excelenta, Lilick, dar elogiul incredibil pe care dl. Djuvara i l-a facut lui bok inainte de Cioc-Boc nu-i face cinste.
Pe mine m-a intristat, si mi-a aratat, o data in plus, ca cel mai periculos flagel in randul intelectualilor nostri "de dreapta" (in vorbe) sta in blocarea in sloganul anticomunist, anti-Iliescu, tralala. Oamenii astia nu reactioneaza cand statul de drept e batjocorit, dar raspund en gros la stimulii emotionali pe care ii activeaza, diabolic, propaganda securisto-basista, scuzati pleonasmul.
Crin a riscat foarte mult cand a sfidat fetisul asta. Il felicit pentru curaj. A fi liberal azi inseamna si a fi in stare sa te eliberezi de asemenea clisee. Degeaba te dai anticomunist daca nu reactionezi la cezarismul basist si la modul in care ticalosii astia isi bat joc de lege.
Mi-e teama ca anticomunismul dlui Djuvara nu e de sorginte pur liberala, ci vine si din tineretea legionara a domniei sale.

Lilick spunea...

A, pai sigur nu e de sorginte liberala.