15 nov. 2011

PDL ofera carnete de partid cu vechime...

"Am fost invitat să intru în PDL şi mi s-a dat chiar şi un carnet cu 5 ani vechime, dar trec peste asta." - Mihail Neamtu

Eu nu am mai auzit de asa ceva la niciun partid. Cum adica sa dai la inscriere un carnet cu... cinci ani vechime? Cine, Boc? Organizatia de Bucuresti? Va imaginati ca oamenii astia din PDL au minciuna si hotia in sange! Oare cu cine au mai procedat asa? Cu Macovei? Cu Preda? Cu Voinescu? Cu Funeriu? Mie mi se pare incredibil! Daca si cand e vorba de un lucru minor, o inscriere in partid, ei procedeaza asa si sunt predispusi la inselatorii, ce sa mai zicem despre cazurile in care sunt mize mult mai mari...

Insa chestia cea mai tare e ca fraierul de Neamtu nu isi da seama ca, declarand asta, ne confirma cat de mult il apreciaza PDL pentru tot ceea ce face. Adica pentru meritele de mare lingau. Si ca pentru unul ca el carnetul cu cinci ani vechime nu e altceva decat... un premiu. :))

6 comentarii:

Mihai spunea...

Bun carnetul. Dacaera vin, era si mai bine.

Anonim spunea...

Penibilitatea malforma si diforma ridicata la grad de arta si cugetare politica madam. Sincer.....io cred ca baietzashii astia locuiesc intr-un alt film paralel, unde ei se cred si regizori si cascadori si spectatori!!! Carnete cu vechime!!! Duoamne....duoamne cui io fi luminat mintea Al De Sus cu asa idee......sa il tie legat ca ....poate musca....:))))

Anonim spunea...

Stii ce e ciudat? Ieri eram prin Braila si am trecut pe langa sediul PDL. In fata lui o domnisoara creata si blondina, toata numai un zambet racola cetateni de pe strada si ii invita in sediu. Am trecut si eu pe langa ea, dar spre ghinionul meu nu pe mine m-a abordat ci o pensionara care s-a nimerit sa fie cu doi metri in fata mea.
In sediu am vazut multa agitatie, erau multi tineri pe acolo care intrau in vorba cu cei care era luati de pe strada. Ma intreb ce o fi fost cu agitatia aia a loe?!

radu spunea...

De cand baietii astia au primit ordin sa se transforme din socialisti cu fatza umana in populari conservatori, pbb ca si-au fabricat si o traditie de nu stiu cate zeci sau sute de ani. Asa ca cinci ani in sus si-n jos, mare lucru. :)
Zice basecu ca Antonescu si Ponta sunt imaturi, pe cand Geoana e matur acum, ca vrea El. Pai, baiatu asta micu, Neamtu, e culmea imaturitatii. Imberb, acneic, vorbeste cu radicale ca un licean tocilar care face pe desteptul, se pretinde de dreapta, dar papa fonduri doar de la stat, plus de asta mai ne tine si predici despre familie si cresterea natalitaii, desi n-a fost in stare sa conceapa un copil, din cate am auzit. Eu nu stiu de ce-i dam atata atentie fatalaului.

Rational Idealist spunea...

Mda, in felul asta maine-poimaine aflam ca PDL este partid istoric :)
Eu le-as sugera sa inroleze si cateva personaje istorice (de preferinta republicane, vezi de ex. http://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_de_la_Ploie%C8%99ti), ca mortii n-au cum sa-i dea in judecata.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai, nu le da idei. :)

@Jenika, Si eu sunt curioasa cine o fi avut ideea asta creata.

@Razvan, cred ca se dadea ceva. Dar erau vanati pensionari sau persoane mai usor de pacalit. Nu ai trecut primul test. Nu pareai de-ajuns de naiv. :))

@radu, lasa ca e bun. Nu vezi ce perle scoate. :D

Da, da, PDL se reconstruieste ca partid istoric. Cat o costa un carnet din perioada interbelica? :))

@Rational Idealist, sunt asa de disperati ca orice spunem poate fi o idee buna pentru ei. Sa fim atenti. :))