29 mai 2012

Jurnalul personal de campanie al primarului Chiliman

Va invit sa cititi "Jurnalul de campanie" al lui Andrei Chiliman. O sa aflati tot ce i se intampla intr-o zi de campanie primarului liberal si merita consemnat. Evenimente importante, intalniri, intamplari neprevazute, mici si inevitabile belele, despre atacurile murdare puse la cale de Udrea si Murgeanu sau momente petrecute alaturi de familie. Doar impresii personale de peste zi! Citez de pe ultima pagina a Jurnalului: 


"Duminică, 27 mai. Șmecheriile de două parale ale echipei Udrea-Murgeanu continuă. Portocaliii deghizați în verde-prăzuliu au umplut scările blocurilor cu un material electoral negativ care copiază imaginea și sloganul nostru de campanie, dar în care eu le transmit alegătorilor că datoria mea este furtul din Primărie. Nimic neobișnuit pentru o campanie electorală să-ți acuzi adversarul de corupție. Sigur, ar fi o discuție dacă Elena Udrea și Răzvan Murgeanu sunt cei mai în măsură să deschidă gurile pe acest subiect, dar asta decid, finalmente, bucureștenii. Ceea ce mă deranjează cu adevărat în această șmecherie a PD-L este faptul că adversarii mei agresivi n-au curajul să-și asume atacul. Îi asigur că eu îmi voi asuma tot ceea ce voi spune despre ei." 

9 comentarii:

EPISTOLEpentru ZEUS spunea...

Eu am citit acum cateva zile si mi-a placut. A scris inclusiv cateva chestii personale care pentru alti politicieni ar fi fost subiect tabu.
Dar asta inseamna sa fi deschis cu oamenii!!!

atreides spunea...

Auziti ce zice posesorului blogului basist Politeia: ''Suntem in fiecare zi pe strada lucram pentru Nicusor Dan'' Asta pentru cine avea de gand sa voteze cu Nicusor, s-o mai faca si acum daca mai are chef.
A propos de Politeia: inteleg ca s-a rupt povestea de iubire intre idiotii de acolo si idiotii de la Noua Republica. Deci dupa ce ca erau atat de putini toti incat nu erau in stare sa adune semnaturi pentru a face partid, s-au mai si separat. Cica nu le mai place Neamtu dar le place MRU. A carui miscare anuntata se prevede pe Politeia ca va avea un succes nebun. Asa se prevedea si despre Noua Republica. Deci se pare ca vom avea si in viitor de cine sa radem.

Lilick Auftakt spunea...

@atreides, cu Nicusor Dan m-am lamurit. Iar cu MRU... o noua teapa. Asa cum au fost si miscarea lui Baconschi si cea a lui Neamtu. Zero procente, remember.

radu spunea...

Eu v-am spus de la inceput cum e cu ND, acest MRU inca si mai efeminat, cu alura de Cosmin Alexandru.
@atreides: acelasi lucru in cazul blogary (bleenoragy) ca si cu Politeia. Ii studiez la microscop :)
Atentie, se lucreaza de zor la noua societate civila basista. Deocamdata nu le merge.

atreides spunea...

@radu Ii studiez si pe aia de la slugary, care insa nu sunt chiar atat de prosti ca aia de la politeia, unde sunt cateva personaje de o prostie fabuloasa, ceva rar de tot.

Lilick Auftakt spunea...

radu, atreides, daca mai gasiti vreo informtie interesanta pe la ratatii astia va rog sa-mi spuneti si mie. :)

radu spunea...

Deocamdata meditez pe marginea ultimei postari a geniului bleen, care vede in MRU un destin cosmic al Dreptei, programat de la facerea lumii de serviciile secrete ale Caii Lactee :)

radu spunea...

Scuze, nu e a lui bleen, e a lui gica, pardon, a lui insusi Aligica, copilotul licuricios al lui Volo!

Lilick Auftakt spunea...

Nu al lui Volo. Poate al lui Stoica...