2 dec. 2012

Daniel Barbu si Toader Paleologu - si despre "inalbitorii" de partid

Aseara a avut loc, pe strada Lipscani nr. 19, o dezbatere electorala organizata de APCRC (Asociatia pentru Promovarea Culturii si Responsabilizare Civica) si de Institutul Verde, dezbatere la care au fost parteneri de discutie Daniel Barbu si Toader Paleologu. Am raspuns cu mare placere invitatiei organizatorilor de a lua parte, alaturi de cativa colegi din Clubul Bloggerilor Liberali. Tema dezbaterii: "Care mai e miza acestor alegeri?" 

Au fost doua ore in care s-a discutat putin spre deloc despre "Basescu versus Iliescu",  cei doi invitati raspunzand punctual intrebarilor puse de gazde si de participanti pe temele cele mai arzatoare si cu adevarat importante legate de actualitatea politica, sociala, economica. 

M-am bucurat sa pot participa la o dezbatere adevarata, un duel civilizat intre doi candidati din USL si ARD, probabil singurul de acest fel din aceasta campanie. M-a binedispus dialogul dintre cei doi, presarat din plin cu umor de calitate, in locul mitocaniilor, a subiectelor de barfa politica si a propagandei stridente pe care o auzim non-stop in ciondanelile de la posturile de stiri. Inregistrarea video a dezbaterii o puteti urmari aici.  

M-a amuzat ca Toader Paleologu nu a uitat ca l-am numit in campania din 2008 "inalbitorul PDL", solutia la "pete" din partid precum Talpes, Badalan, Dorel Onaca, raspunzandu-mi, dupa patru ani, cu aceeasi moneda, si sugerandu-mi ca la "pete" de culoare precum Becali, Daniel Barbu poate fi folosit, de asemenea, ca un eficient inalbitor. :) 

Foto: Epistole pentru Zeus





2 comentarii:

berenger spunea...

e mai degraba invers, lilick: cei „curati” sunt patati prin asocierea cu personaje murdare.

Lilick Auftakt spunea...

Din pacate da, Berenger, Dar stie si Toader asta. Si, sper, si domnul Barbu.