5 iun. 2015

Vin minerii sau hienele?

"O parte dintre baronii PSD au plecat din filiale pentru a veni la sediul central al PSD din Kiseleff ca să îl susţină pe Ponta şi să îi ceară să nu plece din fruntea Guvernului." - BN24

Aflam asadar ca un numar important de lideri locali, de baroni PSD, se indreapta spre Bucuresti. Scopul declarat? Sa-l sustina pe Victor Ponta, ca minerii odinioara pe Iliescu.

Insa oamenii astia sunt orice, numai solidari nu. Fiecare cu afacerea lui, cu mafia lui, cu interesele lui, cu judetul lui. As zice ca sunt mai degraba niste hiene decat niste soldati disciplinati. Ori acum “batranul leu” sangereaza. Au venit sa-l ajute sau mai degraba sa-l sfasaie? Cred ca fiecare vrea sa apuce o pulpa, un muschiulet, ceva acolo…

Ei stiu prea bine ca, daca Ponta se prabuseste, si nu are cum sa nu se prabuseasca, intreaga ierarhie a partidului se va reorganiza. Cred ca doresc, mai degraba, sa-si impuna oamenii in noua structura, sa-i impinga cat mai sus, sa negocieze, sa fie pe faza, la fata locului. Asa ca trebuie sa vina aici. Asa ca trebuie sa se afle la Bucuresti. Sustinere? Aiurea! Cred ca-i vorba, mai degraba de (re)impartirea prazii. Fiti atenti, chiar si printre randuri, la declaratiile lor.:)

42 de comentarii:

AristotelCostel spunea...

În partea cealaltă a venit pe ușa din dos sindromul Down de la Caraș Severin. În scurt timp PNL și-a țepuit electoratul, a intrat în PPE la două zile după europarlamentare, a fuzionat cu mafia securistă PDL, iar securiștii l-au instalat prezident pe cel mai corect dintre nemții din România, primarul care cumpăra case retrocedate ilegal unor prieteni... chiar de la ei înșiși.

... comedy... vin minerii... procuratura stalinistă face jocuri politice și criticăm obiectiv... victime. :D

Oare cum ii numim astazi pe cei care sustineau curentul antichiaburist din anii 50 si cum isi justifica ei astazi suportul pentru securitatea stalinista? Ma gandesc ca raspunsurile ar putea fi preluate fara prea multe modificari.

Adrian Stoica spunea...

"Nu ești tu când ți-e foame".
Cine e mai înfometat, acela va pierde. Dar, oare cine e acela?

Lilick Auftakt spunea...

Aristotel Costel, esti nervos rau sau mi se pare?

Lilick Auftakt spunea...

Adrian Stoica, foame o fi peste tot, cred.

Shadow spunea...

@lilick
mineri nu prea mai sunt, de venit oricum nu mai vin ca s-au prins si ei ca poate fi la putere si mama psd industria miniera nu mai tine in Europa. Europa "cumpara" pana cand nu va mai avea cu ce si atunci vor schimba din nou "paradigma". Asa zisele reforme din industria miniera impuse de teacher UK s-au dovedit un esec covarsitor. Azi sunt predate la universitatile care trateaza "administratia de stat" ca "asa nu".

azi "minerii" sunt procurorii si agentii sri. Ei sunt bocancii sovietici care modifica si conturneaza insasi esenta democratica. Unii inca sunt la "labele poc" dar nu poate sa tina, peste 10-15 ani poate vom vorbi si putini vor fi cei care vor asuma ca au sustinut si procuratura si sri-ul pana in panzele albe.

Aveam dubii cand la vot mi-am anulat votul in turul doi de prezidentiale. Poate johannes merita. Dubiile mi s-au spulberat complet cand l-a numit pe maior ambasador in sua. Am facut bine, chiar foarte bine.

Anonim spunea...

Nu tin deloc cu Ponta, care m-a scirbit constant si complet. Dar, o anume coincidenta istorica, parca transpare un pic,Lilick:
In 1991, prim ministru era Petre Roman care, in pofida parerii lui Ion Iliescu, dorea o liberalizare rapida si totala a pietii si a preturilor. Astfel incit a fost silit sa-si depuna mandatul, prin lovitura de stat, de catre mineri.
Peste timp, dupa 1 iunie 2015, efectele reducerii fiscalitatii incep, oarecum, sa se simta si la buzunar, la cosul zilnic de alimente (eu, personal, am cumparat 3 sticle de apa plata, la pret de 2). Si-atunci, se depune o motinue de cenzura (ceea ce e in regula, fiind dreptul opzitiei sa o faca), aproape concomitent cu punerea premierului Ponta sub acuzare, pentru presupuse fapte penale mai vechi. Si aceasta nu mai e in regula, nefiind nici o urgenta juridica, dupa ce atitia ani nu s-a miscat nimic. Drept pentru care, oricite explicatii ni s-ar da, via DNA, miroase si aici, oleaca-olecuta, a coup d'etat.
Nu pot sa sper decit ca PNL, PDL, sau cum s-o mai chema opozitia unita (iarta-ma, dar l-am vazut azi pe Blaga, linga Gorghiu, la TV si mi s-a facut rau...), sa se foloseasca strict de oportunitatile legale si constitutionale, pentru a cuceri puterea.
Altfel, se va fi uitat deja, o lectie imoportanta de istorie. Iar cine uita, nu merita.
Anonymus Magnus.

Lilick Auftakt spunea...

Magnus, eu nu am vazut nicio ieftinire, din contra.
Dar de ce vorbim de PNL? Acum are PSD majoritate. Cat o mai avea. Ponta trebuie sa plece si sa lase alt pesedist sa formeze guvernul. Dar cu cat se incapataneaza sa ramana, si sa se infunde in minciuni, sigur ca se poate schimba si majoritatea...

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, nu te mai uita in gura antenistilor si basistilor. Le-ai preluat propaganda anti-justitie, poate fara sa vrei. Eu nu sustin niciun penal, din orice partid ar fi el.

Adrian Stoica spunea...

Lilick, cunoști mai bine realitatea din PSD sau pe aceea din PNL?

AristotelCostel spunea...

Iohannis e primul basist al tarii. Impresia mea e ca_cam tragi cu ochiul la el. Dupa el, PNL-ul il secondeaza in basism, inaintea PMP-ului, care desi il include pe gunoi, e irelevant dpdv electoral.

Reducerea TVA ar fi distrus toate afacerile securitatii. Vâlcov a fost băgat în pârnaie instantaneu (1. Idee reducere TVA, 2. Renunțare la acord FMI).
E important să fie reluate investițiile... Securității, de refăcut gaura în buget și de revenit la TVA-ul de 50%. Atunci, Securitatea va fi din punct de vedere economic... fericită.

Dacă ar fi să fim serioși, deși nu putem fi toți, suspendarea ”investițiilor” a lovit în plin cartelul securist, iar DNA-ul a avut câțiva ani la dispoziție să cerceteze fraude_de ordinul miliardelor de euro. Surprinzător pentru oamenii decenți, DNA-ul s-a ocupat de capre și de așa-zise... fapte... prescrise. Cum ai spune acum... lăudabil. :P

Anonim spunea...

Nu le mai spuneti va rog "baroni"!Sunt si asa mandri dn cale afara ,plus asemenea titulatura ,chiar nu le mai ajungi la nas!
Cuvantul actioneaza in mintrea omului sub diverse forme!

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, pai de 25 de ani, cam stiu din ambele parti... Cunosc sau am cunoscut oameni din mai toate partidele.

Aristotel, asta cu Iohannis e basist, ai zis-o. :))) Iohannis nu il suporta pe Basescu din niciun punct de vedere. E total opus.

Care reducere, domnule? Uite, spune-mi si mie un magazin de unde sa ma duc sa iau cu reducere, si jur ca ma duc.

Lilick Auftakt spunea...

Aristotel, si care fapte sunt prescrise? Cumva ale lui Ponta, asa cum zice el? Nu sunt prescrise, dar sa spui ca sunt prescrise inseamna ca iti recunosti vinovatia. E chiar mai grav. :)

Of, nu mai preluati toata propaganda.

Shadow spunea...

@lilick
inca odata nu vizionez acele posturi. Nu stiu ce spun. S-au exprimat ei vizavi de numirea lui maior in sua? habar n'am. E propaganda? Nope. E un fapt real realizat de johannes.

PS. Despre industria miniera sper ca nu vrei sa ma contrazici :-).

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, Maior e nasul lui Ponta.

Shadow spunea...

@lilick
si e ponta care l-a numit?
Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. Imi explici si mie ce il califica pe maior pt postul de ambasador in cea mai importanta tara din lume? In afara faptului ca a fost sef sri si s-a amestecat "activ" in alegeri, numiri de judecatori, ziaristi, agenti, etc?
Este cred eu primul ambasador numit in SUA care a generat manifestatii ale diasporei romanesti pt a se opune.

Lilick Auftakt spunea...

In primul rand trebuie sa fie o persoana agreata si acceptata de America. Conditiile astea le-a indeplinit.

Shadow spunea...

Atat Lilick? Nu eu scot argumente "la jumate" precum "vestitele posturi tv" opozante lui johannes.
Eu zic ca persoana trebuie "agreata" in primul rand de electorii romani. Aflu ca sunt mai importanti "guvernantii americani". Superb "argument", sper in continuare sa fie o "greseala".

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, eu nu sunt de acord deloc cu Maior, cel care impreuna cu Morar a protejat grupul infractional Udrea - Ponta - Sarbu - Basescu atatia ani. Fii sigur ca daca nu mai e la SRI, nici Iohannis nu il agreaza. Insa nu pot sa te mint. Asta e adevarul. Nu sunt prea multi cu care America sa fie de acord.

Shadow spunea...

@lilick
de ce mai este coldea la sri? E agreat de johannes?

Lilick Auftakt spunea...

Pai de ce sa nu fie?...

Shadow spunea...

Ghici. Ala nu este sef sau sub-sef de serviciu secret ala este o eminenta cenusie al unui serviciu devenit incontrolabil de catre administratie.
Stiu ii canta serenade lui helwing dand toata vina pe maior doar ca la "butoane" el era, el facea dosarele judecatorilor cc, el se amesteca in dna, parchet and comp. El si nu altcineva a fortat adaugarea la strategia de securitate a tarii faptul ca massmedia este un risc pt Romania.

Iti mai trebuie si altele?

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, dar tu de unde stii toate astea? :) Of, la ce te uiti, ce citesti? Festeste-te de toate televiziunile din Romania si de cei care scriu la comanda, in interesele mogulilor si politicienilor penali.

Shadow spunea...

@Lilick
in plin scandal de dosare pt judecatori "fituica" scrisa era scrisa de el, la dna el si nu maior se plimba, iar strategia de securitate nu era facuta de maior ci el era cel care o propunea si o sustinea in fata presedintelui in exercitiu. Nu ma uit la tv iar "fituicile" jurnalul national sau alte alea nu "consum". Consum insa "fituici" precum revista 22 ca sa vad cum se dau ordinele pe "unitate" si uneori hotnews, nu nu pot citi evenimentul lui andronic and comp. Dar imi ajunge 22-ul.

ce interese mogulistice sunt in ceea ce am scris? dosarul lui nastase si/sau voiculescu i s-au parut "cusere" ca si "rapiditatea"? Sau "reversul udresc"?

Lilick Auftakt spunea...

Pai toata media e aservita politic. Totul e infectat. Si ca scria ca mass-media este un risc pentru Romania? Pai acum stim asta prea bine. Tocmai iti spun chiar eu.

Shadow spunea...

@lilick
riscul pt Romania sunt doar serviciile secrete scapate din mana controlului parlamentar, nu massmedia. Oamenii lor don massmedia reprezinta un risc. precum turcescu, pora, etc multi altii.
Nu pune "carul" inaintea "boilor"

Lilick Auftakt spunea...

Pai ce control parlamentar? Cine sa controleze? Cred ca in mandatul viitor nu vor mai exista nici 10% din actualii parlamentari. Cum sa aiba autoritatea sa controleze serviciile cand majoritatea sunt corupti si santajabili? Nu pun carul inaintea boilor dar e un cerc vicios...

Shadow spunea...

@lilick
coruptibilitatea parlamentara este una din verigile slabe ale pseudo democratiei romanesti. In realitate aceleasi servicii sunt foarte atente sa "reuseasca" sa intre in parlament cat mai multi "coruptibili" sau "deja corupti". Asa raman ei de "necontrolat".
Da e un cerc vicios generat tot de la servicii.

Shadow spunea...

Nimic despre ce se intampla cu Vlad Moisescu si Chiliman?
:-)

Parca astia erau "puri"? Sau dna aka sri e de necontrolat? Cum e posibil ca cercetarile penale in cazurile lor sa "vina" asa de tarziu, si ce vor sa mai "ascunda" secureii lui coldea?

PS. Sa accepti sa platesti ca orice contribuabil astfel de "hahalere" (ma refer la servicii) e act de matochism.

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, Pai ce se intampla vezi la televizor si vedem toti. Nu exista puritate in politica. Dar daca Chiliman e arestat, chiar nu vad cine mai scapa pana in 2016. Din politicienii vechi, probabil nimeni.

Tu ce vrei sa spui de fapt? Cine e de vina ca serviciile racoleaza corupti sau coruptibili? Adica politicienii sunt niste marionete si serviciile dirijeaza tot. Sarmanii politicieni... se lasa corupti asa, fara sa aiba nici cea mai mica putere. Chiar nu inteleg. In cercul asta vicios fiecare are partea lui egala de vina.

Shadow spunea...

Gata a iesit si de ce s-a luat dna-sri de chiliman and comp altfel erau foarte buni ca pana acum :-). Iar a avut dreptate azi dimineata cristoiu si zau ca nu imi place sa-i dau dreptate. Tinta lor e Tariceanu. Deranjeaza rau e clar. Vroia sa le ia "jucaria" cu care puteau aresta in voie.

Nu ma refeream la faptul ca "politicienii" sunt by default marionete. Am spus ca secu ii avantajeaza si ii ajuta sa castige alegeri pe cei care au "probleme", "slabiciuni", etc ca apoi sa-i foloseasca. Si da asta inseamna ca secu conduce nu altcineva.

Nu din clenciul asta nu se scapa decat cu "terminarea" tuturor secu actuali, mai numerosi si mult mai bine dotati financiar decat cei de pe vremea lui ceasca. Cine sa o faca? Sfantul Duh ca nu are cine.

E pacat ca nu-ti dai seama ca acest cerc vicios este intretinut iar cel care este azi la cotroceni este si el omul lor.

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, ce se intampla la sect 1 e o lupta interna in primul rand. Exista niste cozi de topor, fosti taranisti, nu le dau nume dar ii stiu foarte bine, care vor sa puna acum mana pe sector. Au incercat initial sa il bage pe Diacomatu, sa il puna candidat, dar chestia s-a fasait repede, omul fiind implicat in dosar cu Udrea. Acum incearca alte manevre, cu sustinerea lui Athanasiu. Ei sunt denuntatori. Fiind penali.

Cei care il baga pe Tariceanu sunt o alta tabara, dar nu din partid. Evident ca nici Tariceanu nu e curat. Cum nu e nici Crin. Cum nu e niciun politician, pentru ca se stie cum se fac campaniile. Dar daca nu stii lucrurile din interior, e de inteles ca faci speculatii dupa ce vezi in presa sau pe bloguri. Iar lucrurile sunt cu mult mai complicate...

Lilick Auftakt spunea...

Ca dovada ca e un joc de sector, uite. Chiliman a scapat de arestare: http://www.ziare.com/andrei-chiliman/arestat/andrei-chiliman-scapa-de-arest-va-fi-plasat-sub-control-judiciar-1369211

Shadow spunea...

@lilick
nu aberantii lui pavelescu il puneau pe moisescu sa se inteleaga asa de bine cu ghitza. Ei se dadeau anti-taricenisti si apoi anti crinisti la ei in cartier si au intrat in initiativa liberala pe care o sustineai. Imi spui ca nu cunosc lucrurile din interior si e adevarat dar daca tu le cunosti nu le-ai aflat ieri, si ai sustinut ilr-ul. Il cunosc insa suficient de bine pe moisescu ca sa stiu cate parale face si am impresia ca ti-am spus pe blog asta.

Nu intelegeam intradevar cum a incaput unul precum chiliman pe care il respect pe mainile unui moisescu. Baietii aia erau cunoscuti de sri de ani de zile. Dupa 11 ani ii dai la "groapa cu lei"? Da inseamna ca interesul lor este altul, sacrificiul acestora le poate permite sa scape pe tariceanu. Ultimul ghimpe care ataca constant sri-dna-iccj si o face cu argumente foarte clare. nici ponta nu o face deci si el este parte a sistemului. johannis nici atat. Cazul rarinca nu poate fi lasat "balta" presedintele in exercitiu nici macar nu ia pozitie, e ca si cum nu s-ar fi intamplat in Romania insa ia pozitie pt dna-sri-inalta curte.

Inca odata sunt multumit ca nu l-am votat, banuiam ca este o marioneta in mainile lor azi am si probele.

Daca te uiti la succesiunea de faze care au dus la ruperea usl, retragerea lui antonescu si trecerea la populari de mana cu pdl te prinzi. Toti "smecherasii" din Germania cu care iohannes este foarte bun prieten au pregatit terenul. incepand cu imbecili precum pottering, krickbaum, etc.
Nu multumesc eu nu accept "subordonare" nici macar la nemti.

Aia e tinta.

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, eu nu ca sustin IRL-ul, eu sunt initiator la IRL si membru in consiliul director. Nu am demisionat. Iti spuneam doar ca niste taranisti, azi membri PNL la sectorul 1, au incercat si ei un puci. Sunt denuntatori in acest dosar, fara nicio dovada.

Ca Moisescu vorbea cu Ghita... Pai reiese din stenograme ca Ghita suna cu un ton superior, sigur pe victoria lui Ponta, pe care el il antrenase personal, acasa, pentru aparitiile tv. In timpul asta cei de la sect 1 aveau un rol important in campania pentru Iohannis. Si nu cred ca vorbea doar cu Ghita, vorbea cu toate trusturile...

Nu ma gandeam ca ai ajuns asa fan Cristoiu, sa ii preiei mizeriile ad litteram. Cel putin asta cu Tariceanu. Ca ar fi sacrificat Chiliman ca sa se ajunga la Tariceanu.
Scenariile lui Cristoiu sunt toate impotriva justitiei, si apara pe oricine e impotriva justitiei, in cazul asta Tariceanu. Chiar scriind scenarii abracadabrante...

In ceea ce il priveste pe Iohannis, sa stii ca ii faci un bine. Pai daca voi toti care sunteti impotriva justitiei, si ma refer la antenisti, basisti, etc, il criticati, lui ii faceti un bine.

Shadow spunea...

@lilick
deci nimic nu e adevarat sunt unii mincinosi care vor doar locul lui chiliman si atat. Asteptam si vedem ce mai dau "cartile zilei de maine".
Din stenogramele binenteles "partiale" ca de obicei care ies la presa "via sri" (iar o mare pb de democratie si stat de drept) cei doi erau "tovarasi".
Nu am ajuns fan cristoiu ti-am si scris mai sus ca nu imi place sa-i dau dreptate, nu i-am dat linkul la ce spunea el de vreo doua zile ci in urma stenogramelor trag concluzia ca are dreptate.

Eu sunt impotriva a ceea ce se numeste "justitie" in Romania. dna nu e justitie, inalta curte cu coana sefa nici atat plus centralizatorul si managementul sri. In orice tara democratica respectivul "melanj" nu poate apare pt ca are un nume - politie politica. In plus procurorii care pot cand vor sa inlocuiasca judecatori, etc. E un abuz de putere nemaivazut.

Aia nu este justitie este stat politienesc. Ca johannis il sustine imi denota ca este o parte a sistemului, ca tu sustii asta ma intristeaza. Iar de facut un bine nu-i face nici un bine lui johannis "opozitia" la trinomul de mai sus deci direct la el. Si de aia se aplica paternul ca "ceilalti" sunt "antijustitie". Sunt acelasi "antijustitie" de pe vremea lui basescu nu m-am schimbat.

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, eu nu am de unde sa stiu ce e si ce nu e adevarat, ca nu sunt procuror, insa nu sunt dovezi, doar denuntatori. Altfel erau arestati. Iar pe denuntatori ii cunosc si sunt exact cei de care zic. Unul, Pitigoi, de exemplu, poti sa cauti pe net sa vezi denuntul, taranist, fiu de taranist turnator la Securitate la randul lui (asa se vorbeste in PNTCD). Asadar acest Pitigoi si altii, nu le mai dau numele ca doar unul e public, au facut niste denunturi. Si tot ei l-au adus pe Diacomatu de la PMP, omul Udrei, ca sa il puna candidat la 1 in locul lui Chiliman.

Stenogramele sunt stenograme, dar din ele nu reiese nimic penal, poate doar imoral daca vrei. Tonul discutiilor. Stenogramele sunt oricum pt show. Ce demonstreaza? Ca unul il sustinea pe Ponta altul pe Iohannis si ca discutau intre ei? Pai si eu discut in campanii cu adversari si intreb cum stau cu sondajele si altele... Chiar nu vad nimic in neregula cu asta. Vad ca nu esti de acord cu ce face SRI, dar citezi de zor din stenograme, deci e OK ca apar...

DNA face parte din justitie. Am mai explicat. Si acum toata lumea zice asa. S-au prins cum e legea. Asta nu mai discutam. Poate sa fie un abuz, daca vrei, in masura in care polticienii in Romania ar fi curati ca lacrima. Dar nu sunt. Si de aia se ajunge ca alte puteri in stat sa faca politica. Dar a cui e vina? Cu stat politienesc m-ai dat gata. Sa stii ca eu sunt de dreapta si la mine nu merg chestiile astea stangiste cu stat politienesc. Am fost la zeci de proteste si mi se pare ca institutiile de forta sunt chiar extrem de slabe.

Shadow spunea...

@lilick
In stenograme apar "discutii de bani". Nu sunt numai "discutii". In rest ma acuzi pe mine ca nu esti procuror dar pe de alta parte imi vb de unul pitigoi care deja (asa se vb in pntcd) are dosar de "tata ciripitor la secu". manipularea este evidenta.

Discut de stenograme pt ca ele au devenit "un patern". Una din formele de "exprimare" ale secu(sri). nedemocratic.

DNA nu mai e de mult justitie cand poate sa schimbe judecatori, sa dea jos guverne, etc. E "politie politica".
Nu poate fi un "abuz", este un abuz pt ca in orice stat de drept (cu domnia dreptului) nu se pune problema "curateniei celor cercetati" (politicienii in cazul asta) ci a dovedirii "faptelor" de catre parchete(dovezi in cele mai multe cazuri "subtiri din cale afara"). Si numai somnul celor ca tine care accepta ca "alte puteri sa faca politica" va duce Romania in ceva mai rau decat existentul.

Si eu ce sunt de "stanga"? Pumnul in gura e argument "stangist"? De unde pana unde? In Rusia, China, Cuba, Coreea de Nord, etc e plin de "dreptaci la putere". S-au stangit pana si americanii care ii acuza de stat politienesc.

Tu o sa accepti stat politienesc doar cand or sa fie arestati "protestatari". pai au fost si arestati si sub presiune si cei care au participat la referendum si politaii care si-au aruncat sapcile pe jos in fata "presedentiei".
Azi nu ai voie sa ataci pe sefa ijj ca ataci justitia, ea cand ataca o simpla femeie si o tina inchisa fara vina e "o intamplare".
Zilele astea se vorbeste in sfarsit de celebra "erata" de la CC. Erata care a iesit de CSM? Si cu a cui putere a ajuns sa fie votata "pe sest" la CC? trebuie sa-ti zic eu cine poate organiza o astfel de actiune? O singura institutie superorganizata si care si-a depasit de multa vreme atributiile, sri sau mai simplu secu.

Ce ti-am povestit din urma cu ani de zile ca faceau in cazul meu era "joc de glezne" nu?

In rest nu plange mai tarziu cand o sa te "linseze organele" daca vreodata vei face greseala sa nu mai fi de acord cu ele. Nu o sa mai fie nimeni sa iti ia apararea. Procesul lui kafka va ramane unica literatura care va putea sa-ti explice la ce s-a ajuns.

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, nu zic ca nu ai deloc dreptate, insa asta cu statul politienesc e ca si cu Basescu dictator. Eu nu am fost niciodata de acord cu asta. A fost doar un claun penibil. Se vede clar acum in ce hal a ajuns. Acum vad ca lumea a inceput sa spuna ca Iohannis e dictator. Hm.

Pe mine nu au de ce sa ma linseze organele. Exclus. Nu mai ies la niciun protest, pentru nimic.

Lilick Auftakt spunea...

Si, te intreb asa: sunt de vina serviciile ca politicienii sunt santajabili? Nu, ele cu asta se ocupa de cand lumea. Ele asa prind putere. Prin asta se alimenteaza. Daca nu ar exista politicieni corupti, slabi, santajabili, nici serviciile nu ar avea material si nu ar prinde puterea pe care au prins-o azi.

Shadow spunea...

@Lilick

e un ciclu, sri promoveaza si sustine la alcatuirile listelor in partide, in campaniile electorale persoane santajabile. Eu alimenteaza masina asta. Un parlament slab este tot ce isi doresc pt ca oameni ca tine sa "guste" circul si sa aibe impresia ca se schimba ceva. Ei oricum isi fac mendrele.

Lilick Auftakt spunea...

Stai putin ca eu nu am zis ca in politica se schimba ceva in bine. Eu iti garantez ca generatia politica care vine e cu mult mai rea.