11 mai 2008

Basescu nu se dezminte. Face un blat cu constitutia.































Basescu despre Pavelescu: "Avocat mic cu capul mare, fara niciun fel de sanse".
Basescu a declarat asta la iesirea dintr-un restaurant impreuna cu Videanu, Negoita si Blaga, in fata reporterului de la Realitatea, chemat special de catre Basescu pentru a face putina campanie electorala partidului prezidential.

Update: Raspuns Pavelescu: "Eu sunt avocat mic, atat de mic incat Traian Basescu m-a ales avocat in dosarul Flota. Atunci nu eram un avocat mic, eram un avocat mare cand Traian Basescu era urmarit de DNA si imi cersea consultanta in penal. I-am acordat-o cu buna credinta si aceste obraznicii nu le accept fie ca vin de la o persoana simpla, fie de la seful statului"

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pavelescu i-a fost avocat lui Basescu in nu stiu ce dosar al... raspenalului! Probabil ca nu a fost multumit penalul de serviciile lui Pavelescu la fel de mult cum a fost multumit de gloria juridica nutzionala a lu' Cocosh... :)

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim


Asa e. I-a fost avocat in dosarul Flota. Am pus un update cu raspunsul lui Pavelescu.

Anonim spunea...

La urma urmei, avocatul Boc-Labele Poc este si mai mic si are capul si mai mare decit oricine. Ca o jucarie de plus, din alea de le face cadou amantelor lui... :)

Lilick Auftakt spunea...

Evident ca nimeni nu-i poate lua lui Boc titlul de "cel mai mic avocat". In legatura cu el, pana si dementul de WC Tudor a avut dreptate cand spunea ca atunci cand era mic, era asa de mic, incat il batea ma-sa cu cureaua de la ceas.

Anonim spunea...

Restaurantul respectiv - pentru fosti, actuali si viitori primari - este "Select" - restaurantul preferat al fostului "trinebun" al boborului. Ha ha ha, Base i-a furat lui WCTudor pana si restaurantul preferat! Ca sa nu mai vorbeasca gurile rele ca i-a furat numai discursul si prapaditele de idei!