26 mai 2008

Bugete de campanie
















Vasile Blaga: 269. 866 €
Ludovic Orban: 84.941 €
Cristian Diaconescu: 86.218 €
Cozmin Gusa: 14.026 €
Sorin Oprescu: 10.517 €


Sectorul 1:

Razvan Murgeanu PD-L: 167.955 €
Dan Tudorache PSD: 20.601 €
Andrei Chiliman PNL: 13.199 €

Sectorul 2:

Neculai Ontanu PSD: 5.617 €


Sectorul 3:

Doru Giugula PSD: 43.784 €
Liviu Negoita PD-L: 15.405 €


Sectorul 4:

Adrian Inimaroiu PV: 7.570 €
Vasile Mihalache PSD: 4.997 €


Sectorul 5:

Mariean Vanghelie PSD: 11.432 €


Sectorul 6:

Cristian Poteras PD-L: 95.015 €
Antonel Tanase PNL: 19.360 €
Dan Darabont PSD: 15.662 €

sursa: Realitatea TV


Sume care vorbesc mai mult decat partidele care le investesc...

9 comentarii:

Unknown spunea...

de unde a dat murgeanu 167 de mii de euro? pe CE?

Lilick Auftakt spunea...

@mihnea

Poate l-a costat mult afisul ala pus deasupra pompelor funebre :)

Marius Mina spunea...

Deloc surprinzatoare sumele , numai ca ele nu sunt nici pe departe reale.PDL a avut la dispozitie miliarde de euro.Murgeanu, Blaga si restul furaciosilor prezidentiali au cheltuit si cheltuie cu mult mai mult .

Marius Mina spunea...

Unul din foştii oameni de încredere ai doctorului Oprescu a dezvăluit un plan machiavelic, prin intermediul căruia compania Metropolitan Investment & Development ar urma să capete peste 10 hectare de teren în inima Capitalei, pe care să construiască un cartier de lux. Metropolitan Investment & Development este o companie deschisă în Antilele Olandeze, cu conturi la bănci din Estonia, de unde se fac plăţi cu valiza pentru susţinerea campaniei lui Sorin Oprescu. Până în prezent, pe această filieră se pare că s-au primit aproximativ 3,8 milioane de euro, bani care reprezintă de fapt un avans pentru realizarea unui proiect care rivalizează cu cele din Dubai. Firma din Antilele Olandeze are în seifuri un proiect rezidenţial despre care se aude că s-ar mai fi plimbat şi pe la alţi candidaţi, dar singurul care a acceptat „să stea de vorbă“ cu reprezentanţii acestui grup de interese ar fi Oprescu. E vorba de construirea a şase blocuri-turn, fiecare de câte 40 de etaje. În plus, pe cele 10 hectare de teren din Herăstrău pe care în acest moment se află Muzeul Satului ar urma să se mai construiască o sală de sport, un cinematograf în aer liber cu circuit închis, o sală de recepţii, o faleză de promenadă şi un mic port turistic pe malul lacului Herăstrău. Informaţiile legate de acest „tun“ imobiliar au ajuns la urechile unor oameni din anturajul lui Oprescu, care au surprins frânturi de discuţii ale acestuia cu un cunoscut samsar de terenuri, care a furnizat soluţia deposedării muzeului de teren.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Si Oprescu si pedelistii vor trebui sa-si rasplateasca sponsorii in caz ca vor castiga. Nu vreau sa ma gandesc la ce va insemna asta pentru Bucuresti in urmatorii ani. Mai bine ne mutam direct in Dubai ca sa stim o treaba. :)

Marius Mina spunea...

EU, MAI SCEPTIC, M-AM MUTAT DE MULT....

Lilick Auftakt spunea...

@Marius


Clipul ala electoral pe care ti l-ai imaginat incepe sa devina pe zi ce trece mai real..La alegerile urmatoare, daca ne captusim acum cu constructorii de zgarie-nori, pasarele si gradini suspendate, plus borduri suprapuse, va ajunge sa iesim pe strada sa filmam ceea ce pt tine era o viziune apocaliptica. Bineinteles daca mai ramanem pe aici. :)

Anonim spunea...

Intotdeauna forta mea de a anticipa lucrurile m-au salvat.
Think about it....
Campania lui Orban ....anemica si decolorata.
Baiatul asta nu stie dar nici macar nu incearca sa castige.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius


Acum cand are sansa sa nu il atinga Basescu nici cu o floare...
Iar Blaga se refera la el cu gratie:"asa cum zicea si Ludovic.."