30 mai 2008

De ce se teme Basescu?


Zeus are doua probleme in ultimele zile de campanie:
1. Din sondajele interne ale PD-L reiese ca locuitorii sectorului 3 nu vor iesi in numar mare la urne, deoarece sunt siguri ca Negoita va castiga. Si asa cred si eu. Va castiga din primul tur. Contracandidatii nu s-au agitat deloc. Trec zilnic prin sectorul 3 si nu-mi aduc aminte sa fi vazut afise ale contracandidatilor. Siguranta asta, si abundenta de portocaliu care imbraca sectorul, va tine votantii acasa. De ce sa mai mergi cand stii sigur ca Negoita va fi primar si vezi totul portocaliu in jurul tau?
Problema pe care o intampina insa cei din partidul prezidential, cea care l-a facut si pe Traian Basescu sa iasa in prime time cu indemnul electoral: "La vot, cetateni!" este ca absenteismul in sectorul 3 ii reduce sansele lui Blaga. Un vot in minus pentru Negoita nu inseamna mai nimic pentru el, dar inseamna enorm pentru Blaga.
2. A doua problema a lui Basescu este Constanta. Se prefigureaza un esec de proportii in orasul de suflet al presedintelui, asta in ciuda deselor vizite pe care acesta l-a facut in ultimele doua luni.
Il vom vedea pe Basescu facand naveta intre Constanta si sectorul 3 zilele astea? Eu zic ca da.

7 comentarii:

Anonim spunea...

La Constanta, esecul este previzibil si rasunator (daca pot spune asa)!! Dorel Onaca este un personaj cel putin penibil, cu o atitudine de latrator. Omul asta nu cred ca stie sa vorbeasca normal...Daca voiau sa iasa macar cu fruntea sus din aceasta campanie, puteau sa propuna un personaj mai uman, cel putin.

La 3, este f plauzibil ca Negoita sa iasa din primul tur, in conditiile unei prezente mici la vot, din motivele expuse si de tine. Why bother?

Anonim spunea...

@Diana


Am vazut si eu doua emisiuni cu Onaca si nu stiam daca sa rad sau sa plang. E jale. Tatulici voia sa-i mulga lavaliera numai sa taca. :) Iar ce spunea...Dumnezeu cu mila.

Anonim spunea...

sa-i smulga...:)

Anonim spunea...

De ce te temi, de aia nu scapi nici in gaura de... "porti deschise"! :)

Anonim spunea...

@Lulutza

Da Bleaga pe unde e? La cotet? :)

Anonim spunea...

Ce are Basescu la Constanta nu se numeste "problema", ci pur si simplu belea, catastrofa, apocalipsa... Sau, pe intelesul tuturor "ONACA"... O onaca, doua onaci... Sau un onac, doi onaci... Sau un onac, doua onacuri?

Anonim spunea...

Îl porecliseră Onaca pentru că nu ştia nimic.

Acest Onaca purta o pălărie albastră-albastră, pantaloni galben-canar şi o bluziţă portocalie cu cravată verde. Îi plăceau lui culorile tari. Astfel, gătit ca un papagal, Onaca hoinărea zile-n şir prin oraş şi născocea fel de fel de aiureli pe care le povestea tuturor.

Altfel, era simpatic foc, chiar mai nostim decit Stan... sau Bran... Niciodata nu am stiut care este ala supraponderal!