26 mai 2008

Eurovision-penibil!

Aceasta este piesa care trebuia sa ne reprezinte la Eurovision daca TVR nu ar fi facut jocul mafiei din muzica usoara:



Aici una dintre petitiile semnate de peste 10.000 de persoane si un articol din ziar care semnala prezenta pe internet a petitiei:



















Nu e normal ca din 10 reprezentari la Eurovision ale Romaniei doua sa apartina familiei Tudor (2002-piesa "Tell me why"-compozitor Ionel Tudor/2008-piesa "Pe-o margine de lume"-compozitor Andrei Tudor), iar juriile care au impins piesele spre Finala sa fie formate din aceleasi personalitati obosite din vremuri de mult apuse. Nu zic ca nu e vot geopolitic la Eurovision dar asta nu scuza caracatita din muzica usoara de care nu mai scapam.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Penibil, nepenibil, cine te obliga sa asculti? Uite, eu nu dau doi bani din start pe emisiunile de entertainment romanesti si ma simt foarte bine. Ascult muzica mea interioara si te asigur ca si tie ti-ar placea cum rasuna! :)

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca am auzi "muzica interioara" personala a fiecarui individ cu care ne intersectam? Iti spun eu: T-R-A-U-M-A-T-I-Z-A-N-T in ultimul dintre haluri!!! In 90% dintre cazuri, romanii ar emite doar scartaituri, pocnete, manele, gabrielidorobantu, urlete, sunete de bete-n gard si roti, picatura chinezeasca... Brrr! Ce bine ca nu-i trece nimanui prin cap sa inventeze un dispozitiv/procedeu care sa ne faca sa traim asemenea cosmar!

Lilick Auftakt spunea...

@costache

Deh, asa sunt eu..patrioata. :)

Dar pentru unii egoismul in a-si trece pe CV-ul de familie participarea la inca un concurs international e mai important decat un rezultat bun pt tara.
Asa e, poate ca nu ar trebui sa mai bag in seama aceste lucruri, daca nu m-ar face sa-mi fie jena, si sa simt un profund dezgust.
Dar lasa ca o sa ascult Ciuleandra :lol: si o sa-mi aduca liniste interioara si disciplina necesara pt a ma prezenta cuminte la vot. :)

Anonim spunea...

Singura melodie pe care ar trebui sa o emita unii ca voi - Odiosul Costache si Sinistra Lilick - ar trebui sa fie "Money money"!!! Cine va plateste pe voi, bey defetistilor, sa demoralizati nobilul bobor portocaliu?

In paranteza fie spus, va roade pizma ca muzica interioara a domnului Traian Basescu - acest Presedinte pentru alte coordonate istorice - este Ciuleandra reloaded ca o manea nutzionala vesnic tinara!

Bey tradicenilor, o sa va judece pentru deviationismele voastre muzicale colegii mei: Gabriel Dorobantzu, Mirabella Dauer, Anjelica Similea...

P.S. Ce-i aia Iorovizion?

Lilick Auftakt spunea...

@Lizuco


Hooop si-asa, si-asa! :)