16 sept. 2009

15 septembrie - pichetare si huiduieli

Ieri, impreuna cu Cepeca si Daniel Malaelea, am fost in fata Parlamentului la pichetare. Eram curioasa sa vad o majoritate pacalita in noiembrie 2008 de PSD, PD-L si Presedinte. Am vazut o lume revoltata, care pe tot parcursul manifestarii a huiduit si a fluierat fara intrerupere Guvernul si Presedintele. Si e doar inceputul.
Ce am vazut si ce am auzit... in clipurile de mai jos:


54 de comentarii:

Anonim spunea...

Inca negurile prezidentiale nu isi arata secretele. Spun io vorba mare aici....lovitura lui o sa vina cand ne asteptam mai putin. L-am studiat in doua evenimente majore... sedinta CSM si discursul de ieri. Ceva nu se leaga...ceva lipseste din aroganta si flecareala jmecheroasa a marelui matelot. Zic eu ca aceasta schimbare brusca in foarte putin timp e de fapt datorata unei lovituri de imagine si de palat pe care o pregateste indelung....
Ba chiar am ajuns sa duc la absurd totul si sa ma intreb ce se va intampla cu un Basescu presedinte pentru inca 5 ani dar cu un guvern minoritat...pentru ca sa fim intelesi...daca PSD pierde alegerile , capul cuiva o sa se rostogoleasca pe scarile palatului si cum mai mult ca sigur nimeni nu o sa vrea sa mai ramana in compania PDL ..... intrebarea corecta este ...ce urmareste Basescu stiind toate astea....
Presedinte si un guvern minoritar insa fara forta de a se impune pe durata a 5 ani? Greu de crezut....
Eu inca mai cred ca ne va astepta o surpriza mare din partea lui.... e prea ascuns in priviri si prea incuiat in sine insusi.... isi reprima mult din gestica si metaforele lui existentiala de alta data....
Sunt curios...foarte curios doamna ce va urma.....
Sa vedem a spus orbul.....
:))

codeus spunea...

'neata Lilick, da negrii aia erau cu voi, sau erau doar simpli turisti? si au primit la pachet si cladirea parlamentului si pichetarea voastra .)

Anonim spunea...

Multumim pentru ca ati fost alaturi de opozitie si de cei iesiti in strada.

hendrix spunea...

@pitikuljenika Nu stiu la ce lovitura basesciana te astepti! Spui ca l-ai studiat pe Marele Carmaci ,,in doua evenimente majore... sedinta CSM si discursul de ieri'' si ai constatat ca ,,ceva lipseste din aroganta si flecareala jmecheroasa a marelui matelot''. Concluzia ta este aiuritoare: cica s-ar datora unei ipotetice ,,lovituri de imagine si de palat pe care o pregateste indelung....'' Ha ha ha ha ha ha ha(hahait basescian)!
Uite care-i treaba! Daca ai fi urmarit cu atentie episodul CSM din data de 10 septembrie ai fi constatat ca ba-secu si-a spus poezia, a atacat in stilul sau securistic si se pregatea sa plece in modul sau las. A intervenit insa magistral Mona Pivniceru care a avut curajul sa-i spuna ce gandea si sa-l infrunte pe securist! Ai vazut in ce hal era ba-secu? I-ai vazut pumnii stransi? Ai vazut tonul lui agresiv cand i-a spus Monei Pivniceru celebrele cuvinte ,,V-AS CONDAMNA IMEDIAT!" N-ai inteles nimic din ce s-a intamplat la CSM! Atunci marele securist a dat pentru prima data ochii cu adevarata opozitie! Ceilalti care l-au infruntat pe dictator i-au demonstrat ca tara asta nu este sat fara caini!
Episodul de ieri a aratat un ba-secu extrem de slab, plictisitor. Minciunile sale, modul in care a incercat sa-si apropie succesele guvernului Tariceanu, tonul unui discurs ceausist de toata jena arata trsita realitate: ieri am asistat LA ULTIMUL BAL! Sau, daca vrei, la o reeditare a ultimului congres comunist din noiembrie 1989! Daca ai o anumita varsta poate ca ma intelegi!

Crăciun Florin spunea...

Buna @Lilick,

Multumesc mult pentru pozele trimise. Le-am folosit pentru o postare. Nu am scris pana nu mi-am amintit cele doua lozinci ale celor de la penitenciare:

"Veniti cu noi, s'avem grija de voi !"

si

"Veniti cu noi, hotii sunt la noi !"

Trebuie sa remarc ca esti un foarte bun reporter de teren ! Ai prins esenta miscarii.

Lilick Auftakt spunea...

@PitikulJenika

Am mai auzit aceste temeri. Ca ne va astepta ceva... o surpriza. Dar ce? Eu nu cred ca Basescu ne mai poate surprinde cu ceva: nici rau, nici bun. Mi se pare atat de terminat, si fizic si psihic, ca orice ar face s-ar intoarce impotriva lui.

@Codeus

Negri au ramas cateva minute in mijlocul manifestantilor. Se uitau si ei, curiosi. :)

@Mihai Voicu

Imi pare rau ca nu ati putut sa fiti si voi jos. Dar poate e mai bine ca ati ramas in Parlament, ca sa nu se comenteze ca faceti campanie.

@Cepeca

Si eu am asteptat sa iti aduci aminte lozincile. Eu le uitasem. Haha! :) Merci ca ai postat si tu.

hendrix spunea...

@Lilick Mi-a placut replica ta data postarii @piticului. Asa este, ,,Eu nu cred ca Basescu ne mai poate surprinde cu ceva: nici rau, nici bun. Mi se pare atat de terminat, si fizic si psihic, ca orice ar face s-ar intoarce impotriva lui.'' Asta incercam sa-i spun si eu @piticului. Nu cumva @piticul spera ceva de la nemernicul securist? Si daca da, ce cauta pe blogul asta?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Ah... nuuu. @Jenika e prietenul nostru. E normal sa iti pui intrebari, sa ai tot felul de temeri...

dramoleta spunea...

Hendrix,

Te iei aiurea de lumea care intra pe blogul asta.
Hai sa-ti zic una tare: eu pe tine te banuiesc de "neshte chestii".

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

:) Hendrix sufla si in iaurt. Dar se lupta sa ne protejeze si pe alte bloguri, asa ca e OK si ii multumesc. Imi vine sa rad... saracul Jenika numai de infiltrare nu mai fusese banuit, dupa ce eu l-am facut chiar calau ca ne arata... torturi. :))

hendrix spunea...

@dramoleta Cand cineva, in speta @piticul, nu intelege nimic din ,,doua evenimente majore''(vorba lui), cand cineva nu pricepe realitatea si vede cai verzi pe pereti, cand cineva ne ,,ameninta'' ca ,,lovitura lui o sa vina cand ne asteptam mai putin''(referindu-se la ba-secu) fara sa aiba niciun argument in acest sens decat penibila ipoteza lansata de @pitic cum ca ,,e de fapt datorata unei lovituri de imagine si de palat pe care o pregateste indelung..'', atunci pot sa zic cu siguranta ca acel @pitic este lipsit de obiectivitate, de buna-credinta! Prestatia lui ba-secu atat la CSM cat si ieri in Parlament a fost PENIBILA, LAMENTABILA! Eu zic ca doar un fan portocaliu ar mai putea visa la ce viseaza @piticul! Compris?
Vad ca esti foarte dura la adresa mea, fara sa fi avut vreodata placerea sa dialogam! Il aperi pe @pitic fara sa prezinti niciun argument! Mai mult, ma acuzi aiuritor ca ma banuiesti de ,,neshte chestii". Stii ceva? Eu unul scriu de peste 2 ani in Cotidianul, pe forumuri de orientare liberala. TOATE comentariile mele au fost antibaseciene, anticomuniste. Si au fost argumentate!
Era sa uit! Zilele trecute te-am remarcat pe un anumit blog portocaliu cu un comentariu jegos. Eram mirat, intrucat te stiam de dreapta. O sa caut si voi arata respectiva postare, fii fara grija! Eu unul stau cu capul sus in fata oricui, imi asum tot ce am scris! Tu poti sta cu capul sus? Hai pa!

dramoleta spunea...

Hendrix,

Cred ca vrei sa ne determini in a mai intra pe anumite bloguri, ca de exemplu acesta.
Inca nu s-a intalnit hotul cu prostul.
Tupeul tau ma lasa rece, la fel ca si prostia ta.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu sunt bune mereu nici banuielile nici radicalismul asta. Hai sa terminam cu chestiile astea ca acum nu am ajuns sa ne banuim intre noi.

cristian spunea...

asumare si asomare... :)
valabil pentru ambele posturi :)

Vania spunea...

Aştept ziua când voi vedea vreo opt milioane de nemulţumiţi manifestându-se. Între timp, îmi amintesc că am avut o şansă de-a scăpa de derbedeu, şansă irosită de bipezi...

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Nu i-ar lipsi putin tact si putina diplomatie lui Hendrix.

@Cristian

:))

@Vania

Sa nu te mire daca iti spun ca si de vei vedea 8 milioane manifestand, e posibil ca aceia sa ii voteze tot pe cei huliti.

hendrix spunea...

@dramoleta Va sa zica eu urmaresc ca unii sa nu mai posteze pe acest blog! Esti sigura? Ai si ceva argumente?
Spui ca ,,nu s-a intalnit hotul cu prostul'', adica eu as fi hotul!!! Asta gandesti despre mine? Ai vreun argument?
Spui ca ,,Tupeul tau ma lasa rece, la fel ca si prostia ta.'' Am fost injurat din greu de fanii basescieni, am fost porcait destul incat sa fiu imun la injuraturile tale. Totusi, ca om care te pretinzi liberal, care dialoghezi argumentat, poti sa vii cu niste argumente?
Faptul ca ti-ai pierdut cumpatul in halul asta arata ca suspiciunile mele erau intemeiate. Eu n-am sa te injur, daca la asta te asteptai! Daca esti in stare sa raspunzi civilizat, foarte bine! Daca nu esti in stare, nicio problema! Doar si tacerea este un raspuns, nu-i asa?

atreides spunea...

Oameni buni, ce v-a apucat? Hendrix in niciun caz nu poate fi banuit de nimc rau, si cred ca nici dramoleta. Haideti sa ne luptam cu dusmanul, nu intre noi. Daca e sa vorbim despre cartite, cred ca am identificat eu o cartita portocalie pe bloguri liberale, il stiti pe unul ''bibliotecaru'' care scrie la Mihai Voicu si la Alina Gorghiu? Cred ca e portocaliu, ca prea zice cu foc ca vrea vot majoritar pentru parlament. Nu ca asta ar fi un criteriu pentru identificarea portocaliilor, dar imi amintesc ca mai zicea si alte chestii...

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, oare domnul Cornea o fi fost la pichetare? Eu nu l-am vazut. Nu l-am vazut nici pe fostul presedinte al FEN, Catalin Croitoru. Oare n-ar fi putut domnul Croitoru sa urmeze exemplul fostului lider al BNS si actual deputat PSD, Matei Bratianu, care a fost prezent acolo?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Crezi ca e bine sa faci asta, aici, pe blog? Dramoleta a glumit atunci cand a zis ca stie si ea "neste chestii" despre tine. A facut misto. Speram ca iti dai seama. O cunosc foarte bine, si de mult timp, si am colaborat excelent cu ea in multe cazuri. De asta o cunosc. Chiar nu vreau sa te iei de ea. L-a protejat pe Jenika pt ca il cunoaste bine. Si tu faci asa. Si eu fac asa... Ce e de neinteles aici?
@Hendrix, am ramas fara adversari si ne batem intre noi?

dramoleta spunea...

Hendrix,
Iti voi raspunde, nu care cumva sa intelegi gresit "tacerea".
Deci:
Da! Asta gândesc despre tine.
Altceva?

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel

L-am vazut pe Cornea. A venit putin inaintea ta, cu un grup, la metrou la Izvor, apoi cred ca a intrat in Parlament.
Croitoru a fost in Parlament. A vorbit si la Antena 3. Chiar s-a certat cu Dana Grecu.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Bibliotecaru se da... echilibrat. De unde? O linge pe madame Udrea la ea pe blog de nu se poate.

Lilick Auftakt spunea...

Gata, schimb tema ca nu se mai poate... Brrrr....

hendrix spunea...

@Lilick Pacat, mare pacat ca s-a ajuns la asa ceva! Eu mi-am exprimat civilizat opinia fata de postarea @piticului. Mare greseala din partea mea! Chit ca si tu imi dai dreptate!
Tu ma siguri ca @piticul este un om serios iar eu sunt indreptatit sa am temerile mele. Ok! Intervine apoi prietena ta @dramoleta intr-un mod foarte agresiv, spunand ca stie ea "neshte chestii" despre mine!!! Ce puteam sa inteleg de aici? Tu ma siguri ca asta era o gluma de-a ei si eu nu m-am prins!!! Oi fi si eu lipsit de simtul umorului, ce sa zic?
Umorul @dramoletei devine insa spumos cand imi spune cuvinte minunate precum:,,Cred ca vrei sa ne determini in a mai intra pe anumite bloguri, ca de exemplu acesta.
Inca nu s-a intalnit hotul cu prostul.
Tupeul tau ma lasa rece, la fel ca si prostia ta.''
Postez pe acest blog din iarna si nu prea intru in discutii colaterale cu alti forumisti. Daca am fost mai agresiv s-a intamplat doar cu niste jalnici fani portocalii precum @red dick sau @marius mina! Am dreptate? Nu creeam sa apuc ziua sa fiu porcait in halul asta de @dramoleta iar tu sa ii dai dreptate! Inteleg ca este prietena ta, ca o cunosti bine si de mult timp dar nici eu nu sunt carlig de rufe, intelegi? M-am considerat pe acest blog intre prieteni! Daca tu n-ai nimic de zis in cazul asta eu ma voi retrage! Este de minima decenta ca @dramoleta sa se poarte civilizat si sa ii atragi atentia. Prietenia nu inseamna si trecerea cu vederea a unor astfel de grosolanii, marlanii chiar! Daca gresesc, corecteaza-ma!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

De ce vrei sa ma intristezi acum? Vrei sa ne certam intre noi, ca portocaliii? Normal ca am incredere in tine si nu vreau sa te retragi deloc. Dar de ce nu o intelegi si pe Dramoleta care si-a aparat un prieten cu care vorbeste zilnic? Doar stii ca atunci cand sunt sigura ca ai dreptate iti spun, confirm, recunosc. Dar acum cu Jenika nu aveai. E baiat bun...

atreides spunea...

Eu anunt ferm ca sunt de partea lui Hendrix, in orice situatie. Hai va rog eu mult, potoliti-va.
Lilick, chestia cu bibliotecaru si Udrea nu o stiam, am intrat la Udrea pana acum, se pare deci ca am mirosit bine...

hendrix spunea...

@Lilick La ora 11:22 a intervenit @dramoleta si m-a acuzat ca stie despre mine "neshte chestii". Tu spui ca a fost o gluma! Nu sunt din Bucuresti, poate ca la voi se glumeste asa...Sunt ardelean, ce sa fac?
La ora 11:46 dramoleta imi spune ce imi spune, facandu-ma si hotz, si tupeist si prost. Direct, fara menajamente!
La ora 11:46 imi spui sa renunt, caci ,,Nu sunt bune mereu nici banuielile nici radicalismul asta.'' Chiar vroiam sa te intreb, in ce consta radicalismul meu? Nu o data ai spus ca sunt radical! Eu consider ca spun lucrurilor pe nume, direct, fara ascunzisuri. Asta inseamna radicalism?
La ora 11:54 ii scrii asa celei care m-a jignit grosolan inainte:,,Nu i-ar lipsi putin tact si putina diplomatie lui Hendrix.'' Multumesc, Lilick? Eu sunt cel jignit si tot eu sunt fara tact si nediplomat!!!
La ora 12:13 imi scrii cam asa:,,Crezi ca e bine sa faci asta, aici, pe blog?'' Asadar eu sunt cel care strica atmosfera pe blog si nu @dramoleta!!!
La ora 12:14 prietena ta @dramoleta imi raspunde:,,Da! Asta gândesc despre tine.
Altceva?'' Adica eu raman acelasi prost, hotz si tupeist! Acel ,,Altceva'' din final spune totul despre ea.
Eu nu ti-am cerut decat sa fii impartiala, sa fii corecta! Am fost jignit extrem de grav de @dramoleta iar tu n-ai facut nimic sa o opresti, ba chiar ai incurajat-o! Nu stiu cat de prietena esti cu ea, dar fata de mine n-ai fost deloc. Si chiar nu meritam asta! Daca cineva a gresit n-am fost eu acela, lucru care reiese si din desfasurarea evenimentelor. Pacat!

hendrix spunea...

@Atreides Iti multumesc foarte mult pentru frumoasele cuvinte la adresa mea! Mai ales:,,sunt de partea lui Hendrix, in orice situatie''. Sunt un vechi forumist, de peste 2 ani scriu cu patima impotriva unui regim dictatorial basescian. Am destui prieteni care ma apreciaza si la care tin si eu foarte mult. Te asigur de respectul meu. Vom vorbi probabil pe alte bloguri. Modul in care am fost tratat azi de @dramoleta si indirect de @Lilick ma obliga sa scriu in alta parte. Tu ce ai face in locul meu?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Ba sa stii ca sunt foarte prietena cu tine. Si tin la tine. Dar tu cred ca vrei ca toti cei care ii sustin pe liberali sa gandeasca si sa reactioneze la fel. Imposibil. Stii asta. Nu i-am spus nimic @Dramoletei (ce oare?) pentru ca si eu il stiam pe Jenika si m-au deranjat si pe mine, in primul moment, la prima ta postare, suspiciunile pe care le aveai fata de el. Iti voi spune inca o data ca e un tip foarte OK. Saracul, nici nu a mai intervenit. Cum sa te conving ca e asa si sa te rog sa nu ne mai certam pe aici? Of... Hai mai bine sa ii executam impreuna pe portocalii. Sunt destui. Si mascati (cum a sesizat Atreides) si pe fata... OK? :)

hendrix spunea...

@Lilick Imi pare foarte rau ca nu-ti dai seama de situatie! Dupa ce @dramoleta m-a jignit grav la ora 11:46, acuzandu-ma ca as urmari ca unii sa nu mai posteze aici(!?!?!?), facandu-ma hotz, tupeist si prost, TU N-AI AVUT NIMIC DE ZIS! Nici macar acum nu intelegi:,,Nu i-am spus nimic @Dramoletei (ce oare?)'' Este grav faptul ca tu iti pui intrebarea ce sa-i fi spus @dramoletei? Daca tu consideri ca nu aveai nimic sa-i spui, nimic sa-i reprosezi, ce sa mai zic? Sunt inca socat de marlania @dramoletei. Si ma doare faptul ca tu n-ai avut nimic de spus! Si ca nici macar acum nu consideri ca trebuia sa-i spui ceva!

tony spunea...

Nu-mi place cand oameni pe care ii respect foarte mult se cearta.Sunt probleme mult mai importante care trebuie sa ne uneasca.Ar trebui sa va impacati.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony


Multumesc de ajutor.


@Hendrix

Nu sunt aici, pe blogul meu, in situatia sa ma pot pozitiona de partea unuia sau altuia fata de niste oameni la care tin poate la fel de mult. Eu, dupa cum vezi, nu ma cert si nu vreau sa ma cert cu niciunul dintre voi. @Dramoleta s-a enervat si sper ca ai inteles de ce. Nu ti-am contestat niciodata nici radicalismul, nici lupta ta constanta, nici forta argumentelor. Dar aici nu era vorba de asa ceva. Nu avem cu cine sa ne luptam in cazul asta. Eu asta iti tot ziceam.
Sa nu cautam dusmani si acolo unde nu sunt. Mai bine ne impacam toti si gata. Nu e mai bine asa? Nu crezi ca ne-ar folosi mai mult?
Imi cer eu scuze in numele Dramoletei daca ai fost jignit, si ii cer scuze si lui jenika ca l-ai banuit de... nu stiu ce. E bine?

hendrix spunea...

@Lilick Spui asa:,,Imi cer eu scuze in numele Dramoletei daca ai fost jignit, si ii cer scuze si lui jenika ca l-ai banuit de... nu stiu ce. E bine?''
Nu TU trebuie sa-ti ceri scuze! Daca @dramoleta avea un dram de bun simt si-ar fi cerut singura scuze! Ce-a facut ea? A plusat!,,Da! Asta gândesc despre tine.
Altceva?'' scria ea peste un timp! Cu ea m-am lamurit, eventualele ei scuze n-ar mai rezolva acum nimic.
Tu spui ,,DACA AI FOST JIGNIT''! Nici macar acum tu nu-ti dai seama cat m-a jignit individa! Tu nici macar nu consideri ca ar trebui sa ma simt jignit!!!
Stii care este atitudinea ta? Ca a unei mamici fata de un copil razgaiat, care mai lasa de la ea doar de forma, stiind ca acel copil n-are dreptate. Nu trebuie sa-mi faci concesii, daca trebuia sa-i spui ceva ATUNCI trebuia sa-i fi spus! Poate ca marlaniile @dramoletei iti par putin importante, poate ca minimalizezi ce s-a intamplat! N-as fi crezut ca cineva pe blogul tau ma va jigni in halul asta. Si n-as fi crezut vreodata ca tu n-ai sa intervii! Felul in care vrei acum sa conciliezi situatia este usor fortat, intrucat in mintea ta eu sunt vinovat. Si nu sunt! Ramai cu @dramoleta, nicio problema!

atreides spunea...

@Hendrix Te asigur ca toata lumea pe aici tine la tine. Incearca sa consideri toata chestia drept o neintelegere si sa treci peste ea. Cu atat mai mult cu cat, chiar daca esti nemultumit de ceea ce ti-a scris dramoleta, ea e totusi fata si e de datoria noastra sa fim mai ingaduitori intr-o astfel de situatie. Hai ca sigur nu e portocalie, doar s-a inflamat mai mult decat era cazul. Te rog sa observi ca toti suntem tristi pentru ceea ce se intampla...

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Vreau sa raman si cu ea si cu tine. Se poate? :)

hendrix spunea...

@Lilick Se poate.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc.

dramoleta spunea...

Hendrix,

L-ai acuzat gratuit pe Jenika. Nu este prima oara cand te iei de oameni aiurea.

Ai facut asta si cu mine, tot aici, cand mi-am exprimat satisfactia ca Antonescu va candida pt functia de presedinte al PNL. Ai fost foarte deranjat.

Cand ti-am spus ca stiu despre tine "neshte chestii", nu a fost decat sa-ti raspund cu aceeasi moneda. Sa simti si tu cat de placut e sa te acuze cineva gratuit.

Ce ai facut tu mai departe? Ai incercat, in mod miselesc si mincinos, sa induci ideea ca sunt "o jegoasa portocalie". Te faci ca uiti? Îti reamintesc: "Hendrix a spus:Zilele trecute te-am remarcat pe un anumit blog portocaliu cu un comentariu jegos." Te cam pricepi sa bagi soparlite. Ai invatat la scoala?

Acesta a fost si motivul pt care ti-am spus: "s-a intalnit hotul cu prostul."

Asa ca, te rog, nu o mai face pe victima, ca nu ai de ce. Fii barbata!

Astept sa arati tuturor acel comentariu jegos; astept si scuzele tale.

dramoleta spunea...

Lilick,

Se poate :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Merci! :)

Lulutza spunea...

Si mie mi se pare in ultimele luni ca Basescu ar avea un "plan secret" pentru alegerile prezidentiale. Prea face si spune multe timpenii...

O face ca sa provoace o revolta in masa? O face ca sa piarda la sigur eventualul mandat? Incearca sa joace (pentru fraieri) rolul de presedinte echilibrat, de mediator, cum nu a fost pina acum niciodata. Nu prea-i iese, din cauza propriei agresivitati, greu disimulata, a propriei prostii si inculturi (indubitabile) si a inadecvarii reale la orice functie a ocupat de 20 de ani incoace.

Asa ca... Piticul Jenika al nostru se teme de ce e mai rau - un nou mandat de 5 ani lungi al etern inadecvatului, iar Hendrix al nostru pare sigur ca Voda Base nu mai pupa al doilea mandat...

Hmmm... Dupa cum alearga acum Voda dupa voturile celor pe care pina acum i-a ignorat sau de-a dreptul insultat, dupa cum ii linguseste acum pe tarani si pe tigani, dupa cum ii sfideaza si insulta acum pe cei care evident ca nu-l vor (mai) vota niciodata, eu as crede ca Voda insusi este extrem de derutat si confuz. A cotit-o spre extrema stinga, lasindu-si partidul drag, la fel de derutat ca si el, in extrema dreapta... Ei, nu-i bai, Voda e la virsta unei binemeritate pensii "nesimtite", iar la partid a lasat-o mostenitoare pe saraca si cinstita de EBa!

hendrix spunea...

@dramoleta Am promis ca voi afisa comentariul tau aparut zilele trecute pe un blog portocaliu. Blogul ii apartine unui fan portocaliu care a incercat sa faca valuri si pe aici, celebrul @red dick! Iata adresa blogului:http://riddickro.blogspot.com/2009/09/ba-fratalor.html
Din cand in cand ma mai uit ce mai scriu fanii portocalii in gazetele lor de perete si mare mi-a fost surpriza sa te gasesc in compania unor propagandisti portocalii, unul si unul:danutchidon, Neinfectat De Comunism, niku_elektriku si gazda @red dick!
Iata si comentariul tau:,,Chiar nu va inteleg! Ce naiba va uitati in gura unor tembeli? Care francmasoni la noi? Nu-i baga nici dracu in seama p'aici.
Astia sunt din aia de le place joaca. Role playing :))) Cuib de cuci lmao''
Subiectul postarii era dat de decizia Marii Loji Nationale a Romaniei de ,,retragerea totală a sprijinului faţă de toate instituţiile fundamentale ale statului, unde intră inclusiv preşedinţia şi guvernul”. Propagandistii portocalii i-au injurat zdravan pe masonii care au indraznit sa-l atace pe ba-secu iar tu ai intrat in corul portocaliilor! Acum esti multumita???

Anonim spunea...

Hendrix... coane.....
Citesti cam mult si intelegi putin....
Zic eu....
Sa fii cetitor si comentator de bloguri straine nu inseamna neaparat ca esti si analist politic sau ca analizele tale sunt corecte....
Ceea ce a spus madam Dramo...nu inteleg....ce inseamna? In umila ta parere? Ca ii ia apararea lui Basescu???
Pai atunci sincer ...chiar nu intelegi tonurile si glasurile dintr-un comentariu....
Cat despre analiza mea si faptul ca iti place sa iti dai cu parerea fara s ama cunosti...zic eu...ca sunt destul de barbat sa te invit la mine pe blog si sa discutam acolo despre viata daca vrei....
Ce cred eu despre Basescu, ce cred eu despre politica romaneasca si cred eu despre tine....e o alta poveste...
Daca doresti putem detalia....
Nu de alta dar si eu imi aduc aminte de multe comentarii ale tale pe acelasi bloggrui portocalii si mult mai virulente si explicite in a lua partea lor....
Ce zici?
In general dezavuez barbatii care fac pe cocosii in fata unor doamne si atat mai mult cu cat vor ei sa arate ce destepti si frumosi si inteligenti sun t....
PAi inca o data...te invit....
Poate cu mine o fi mai usor....
In loc sa dai in stanga si in dreapta zic eu sa prestezi matalutza blogul matale , prezintati opiniile reale despre ce crezi tu si lasa parerile despre alte persoane. Daca esti impotriva lui Basescu...zic eu ca ar trebui sa te si porti asa si sa nu iti arati barbatia in fata unor doamne care sunt impotriva lui....
Cat despre mine...de asemeni...te astept....
:))

Lilick Auftakt spunea...

@Pitikul Jenika

Mi-ar place sa vorbiti voi doi si sa va intelegeti (sau nu), dar sa stii ca @Hendrix m-a aparat de multe ori de niste mizerii portocalii fara margini. Si stie ca nici atunci nu i-am dat dreptate de la inceput, dar pana la urma a avut dreptate. In ceea ce-l priveste pe el: nu a avut niciodata nici macar un singur comentariu favorabil portocaliilor.

Lilick Auftakt spunea...

Problema e doar ca uneori sufla si in iaurt...

Anonim spunea...

Nu stiu mie asa mi sa parut....
E corect sa spun asta desi nu il cunosc?
:))
Glumesc madam exact cu aceasi moneda...nu ma supar eu pentru ce a spus dansul...
Sa fim seriosi...m-am luat de gat cu minsitrii si am dat cu ei de pamant si ma supar pentru nenea Hendrix caruia i sa parut ca sunt basescian?
Exact asa mi sa parut si mie....
Insa trebuie sa recunosti....nu e frumos ce face aratand cat e de barbat, ca are sau nu dreptate in fata unei doamne ca Dramo.....
Zic eu ca ea este deasupra acestor banuieli si nu merita sa ceva....
Nu crezi?
:))

Anonim spunea...

Tocmai asta spunhjeam si eu...vezi...nu e tocmai placut sa fii judecat cu propria masura... Ma banuieste fara cunoastere de a fi basescian...iar daca eu il banuiesc pe el...doare...nu?
:))
In fine...din punctul meu de vedere incidentul e incheiat.....si cu mare placere continuam cetirea....nici domnia ta si nici madam Dramo nu aveti vreo legatura cu micul incident....imi pare rau pentru inconvenientul creat...uite...imi cer eu scuze....
:)

hendrix spunea...

@Lilick Mersi mult, esti o scumpa! Zici ca te-am aparat in fata portocaliilor? Nu doar pe tine, pe oricine! Sarmanul @pitic chiar nu ma cunoste! Oare ma confunda cu altcineva? N-are rost sa-mi pun mintea cu el, joaca in alta liga!

Lilick Auftakt spunea...

@Jenika

Mie imi spui de Dramo? :) O stiu dinainte sa-si faca blogul asta. E o scumpa si o zapacita si o luptatoare. Iar pe Hendrix de vreo doi ani. Nu se uita la sex atunci cand are banuieli. Iar in lupta de guerilla ataci fara sa te uiti cine e in spatele nick-urilor (femeie, barbat). E un tip dintr-o bucata. Un om integru.

(Da, si eu vreau sa terminam.)

@Hendrix

Bineinteles ca iti multumesc. Si tu si Atreides si multi altii m-ati ajutat de multe ori sau m-ati aparat. :)

pitikuljenika spunea...

???
"N-are rost sa-mi pun mintea cu el, joaca in alta liga!"
Nu am inteles aceasta propozitie....
???
Ce ar vrea sa insemne asta stimate domn???
Chiar te rog sa detaliezi...

hendrix spunea...

@piticul Asculta, esti atat de mic incat ar fi o pierdere de vreme sa-ti explic! Daca singur nu-ti dai seama suna un prieten!
Poti sa dai un link catre O POSTARE de-a mea in sprijinul portocaliilor? La ora 20:39 ai fost in stare sa scrii o MARE MINCIUNA despre mine:,,Nu de alta dar si eu imi aduc aminte de multe comentarii ale tale pe acelasi bloggrui portocalii si mult mai virulente si explicite in a lua partea lor....''
Nu te supara, dar pana nu vii cu vreo dovada in sensul asta eu n-am ce discuta cu tine! Sa minti in halul asta demonstreaza un singur lucru: n-ai caracter! Adica ai, dar este mic, miiiic de tot! Compris?
Inainte sa te iei de mine ar fi bine sa vezi cat am scris, cum am scris, despre ce am scris si despre cine am scris! Cand vei scrie macar jumatate din cat am scris eu in ultimii 2 ani putem sta de vorba!

hendrix spunea...

@Lilick Iti vand un pont care s-ar putea sa te intereseze: la ora 22.15, pe Prima, The Godfather! Un film de referinta cu Marlon Brando si Al Pacino! Eu unul abia astept sa-l vad pe Pacino, intamplator acesta fiind si nick-ul meu pe Coti. Dupa o zi destul de incarcata merit si eu un astfel de film, nu? Please, enjoy!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Merci mult de recomandare. Dar nu pleca de aici pana nu te uiti si la ultima postare de pe blog. O sa te bucure.:)