23 sept. 2009

Dulce-i cozonacul bruxellez... blanda fie mana dreapta a tiranului!


Probabil n-ati uitat... Pe lista PD-L pentru europarlamentare, primele locuri au fost ocupate de trei crai proveniti din societatea civila, introdusi de Insusi Presedintele, pentru merite deosebite intr-ale pupatului si linsului "perdendosi". (Sigur, e un termen muzical care nu prea are ce cauta in fraza, dar imi place cum suna)

Ce aud? Ca azi, cei trei au fost chemati la Cotroceni sa dea... raportul. Cristian Preda, Monica Macovei si Traian Ungureanu. Probabil au fost aliniati de la mare la mic, pusi sa stea in pozitie de drepti sau aplecat, si altoiti la popouri cu o nuia speciala. De ce sunt aproape sigura de asta? Pai ia uitati ce spune domnul loser-buldog Blaga, intr-un interviu pentru Catavencu:

"Vasile Blaga: Să văd eu cum luptă Monica Macovei, Cristi Preda pentru imaginea partidului democrat-liberal. Să-i văd eu. Vă spun că nu i-am văzut o dată, de cînd s-au ales, că spun ceva în calitate de membri PD-L."

Nemultumire mare, asa-i? I-am pus deja o intrebare domnului Preda pe blog, si astept sa imi raspunda. As vrea sa stiu daca macar i-a urecheat Nea Tiranu' (vorba lui Ciutacu), pentru ca e clar ca nu i-a chemat sa-i pupe pe frunte. Nemultumire crescanda, tensiune maxima. Si in PD-L si la Cotroceni. Cei trei mananca din cozonacul bruxellez fara sa deconteze in favoarea imaginii partidului si a Baselului. Pai se poate???

17 comentarii:

tony spunea...

Nu o cheama la Cotroceni si pe EBa,alta varza de Bruxelles? Sau ii este frica sa nu-l bage si mai adanc in belele?

hendrix spunea...

Nu cred ca bleaga are dreptate, cel putin in privinta pupincuristului preda! Fostul consilier a fost destul de prezent in ultima vreme, fiind un portocaliu destul de agresiv! Ultima data chiar alaltaieri seara la IrealitateaTV, alaturi de Coiu si TRU!
Nici vorba sa fi fost trasi de urechi azi de ba-secu! Cred ca n-are ce le reprosa, doar sunt europarlamentari, nu? TRU poate fi tras de urechi eventual, fiind extrem de jalnic ca propagandist al pedeleprelor. Iar macovei total neconvingatoare!
Chiar azi acest trio ,,formidabil'' au avut o conferinta de presa, bun prilej pentru putina propaganda portocalie. O buna ocazie pentru macovei sa loveasca in justitie! Aici este marea problema basesciana, dar ma tem ca macovei este incapabila sa poata influenta pe cineva! Fosta marioneta basesciana nu are nicio credibilitate, fiind tocmai emblema unei justitii care raspunde la comenzi politice, evident basesciene.

Stevie the LightningRod spunea...

pai parca sunt europarlamentari care reprezinta romania pe de-a-ntregul, nu numai interesele carmaciului.

dramoleta spunea...

Cei trei cari :))

Blaga are dreptate. Niste nerecunoscatori! :)

codeus spunea...

api nu-ş ce vazu' Blaga ca ăştia fac valuri pe unde merg ca Base e tare, Base face si sparge, Base e ...Zeus. sunt mai portocalii ca şi...portocalul :)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Cred ca EBa il bate ea pe El Insusi. Ca pe maica-sa. :))

@Hendrix

Toti trei au fost moi ca ouale cleioase in aparitiile tv. Mr. Preda a incercat sa mimeze chiar impartialitatea intr-o emisiune. Pai vezi? TRU jalnic ca propagandist (cum oare, brusc?), Macovei incapabila sa influenteze pe cineva, plictisitoare pana la Dumnezeu... De ce zici ca nu i-a urecheat? Eu cred ca a tunat si a fulgerat azi, Zeus.

@Paratraznetul Fanica

Cred ca asa au inteles pentru scurt timp, si total gresit, si ei.

@Dramo

Cele trei carii. /floor

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

Intotdeauna e loc de mult mai mult si de mai bine. :)

Lulutza spunea...

TRU, Paleologu, Preda & ceilalti lucratori cu mintea si pixul (eventual computerul) ar fi trebuit sa-si dea seama pina acum ca "greii" ped(el)isti nu sint dintre cei care sa aiba încredere în 'telectualii astia care "plutesc deasupra partidelor", nu "tin la tavaleala", umbla cu subtilitati (doctrinare) si dileme.

PD-l este un partid care apreciaza mai mult o beizadea retardata si "tunata" - sinje din sinjele lor si-al sefilor lor, decit vreun "spirit" chinuit de simt critic. Mai aproape le este un ciocanar "verde inrourat" decit vreo... enciclopedie ambulanta. Ce le pasa lor de aia care se chinuie sa le confectioneze la comanda o haina liberala (neoconservatoare sau crestin-democrata)?! Mai bine cu... doctrina goala si urnele de vot pline, decit inapoi la alegerile alea triste in care PD nu trecea neam de 7%!

Iar "autostrada Golgotei", de la 5% la peste 30%, parcursa in doar 5 ani (care au pirjolit Romania), nu este "realizarea" 'telectualilor urcati din mers si mai degraba clandestin in "trenul puterii"! Este meritul celor ca Basescu, Blaga, Udrea, care, in disperarea de a se vedea cu sacii in caruta pe citeva generatii, au stiut cum sa atraga extremele de orice culoare si sa le faca sa ciomageasca pentru gloria Lui eterna.

P.S. Stiam - de la Basescu citire - ca ambasadorii Romaniei il reprezinta pe el personal, dar nu stiam ca si europarlamentarii au aceeasi menire in viata si raspund in fata aceluiasi iresponsabil...

codeus spunea...

Adica vrei sa zici ca nu ajunge ca s-au facut cu rahat pana in gat, sa-si puna si pe cap? hihi

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Si pentru ca la comentariul asta (cel putin) sunt suta'n suta de acord cu tine, ei bine, de asta cred eu ca Baselu' le-a dat sa zaca azi la Cotroceni de le-au sarit fulgii. Nu glumesc! (Decat pe jumatate) :P

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

Cam asa :)

Anonim spunea...

re: TRU
"Priviti-i chipul schimonosit si nu va veti mai intreba ce interese apara."

valmon spunea...

@lulutza
1. "Iar "autostrada Golgotei", de la 5% la peste 30%, parcursa in doar 5 ani (care au pirjolit Romania), nu este "realizarea" 'telectualilor urcati din mers si mai degraba clandestin in "trenul puterii"!"
scuze ca intreb dar cine a fost la guvernare in ultimii 5 ani ? imi pare ca unii au memorie scurta si uita si de "binefacerile" epocii Nastase si de cele ale epocii "mai Animalule !"...sau poate era mai bine atunci si nu mai am nimic de comentat...

2. "PD-l este un partid care apreciaza mai mult o beizadea retardata si "tunata" - sinje din sinjele lor si-al sefilor lor, decit vreun "spirit" chinuit de simt critic"
intreb: la PSD si la PNL e cumva altfel si vad eu distorsionat ? parerea mea este ca daca ar fi fost traiam altfel acum (mai bine ...evident).
@lilick
astept pareri de la intalnirea de vineri :)

Lilick Auftakt spunea...

@Valmon

Am impresia ca nu ai inteles ce a spus @Lulutza, dupa cum ai raspuns. :)

Intalnire? Inca nu am stabilit daca mergem. Azi stabilim. :)

valmon spunea...

@lilick
asa este...
acum mi-am dat seama ca era vorba despre PNL...:)
PS: nu ar fi de pierdut o intalnire face-to-face....e mai fair decat pe blog...

Lilick Auftakt spunea...

@Valmon

Era vorba de PD-L. Intalnirea nu tine de mine, ci de majoritatea celor care posteaza. Ei trebuie sa decida daca ne intalnim cu pupini sau nu. :)

Bogdan spunea...

Hopa si tucalaru' Grebu e stipendiat de icere:)

http://cristianpreda.ro/2009/09/24/un-artist-excepțional/

Sper ca apare in album si poza cu Tismaneanu crucificat.

Spre gloria lui!