21 sept. 2009

Lucia Hossu - Longin il sustine pe Crin Antonescu



Lucia Hossu-Longin, mesaj de sustinere pentru Crin Antonescu (Sinteza Zilei, 20 septembrie 2009, de la minutul 3):

"(...)As vrea sa ramana liderul pe care ni l-am imaginat: academic, stralucit, agresiv cand e cazul, si mai ales bine organizat. (...) Imi doresc o Romanie normala, cu un presedinte normal. Ne-am plictisit toti, si eu alaturi de dumneavostra, de staruri de cinema, de carpaci politici, de dansatori pe sarma, si de eleganti purtatori de costume. Vreau un reper, Romania il merita. Anii de lupta si de rezistenta ne recomanda un presedinte integru, un om tanar, o schimbare. De aceea cred in Crin Antonescu. Si de aceea am semnat, impreuna cu ceilalti intelectuali, oameni din societatea civila, personalitati din societatea civila, pe aceasta lista de sustinere a lui Crin Antonescu."

P.S. - La multi ani, Crin Antonescu.

16 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Din ce in ce mai multe valori ale Romaniei i se alatura lui Crin. Avem o sansa uriasa pe care nu trebuie sa o ratam.Copiii nostri merita un alt viitor.

Tanar liberal spunea...

Si tinerii din Pitesti il sustin pe Crin Antonescu!
La multi ani pentru Crin Antonescu! Sarbatorim dupa ce castiga alegerile?

Elisa spunea...

La multi ani Crin Antonescu!
Ma bucur de spusele Luciei Hossu Longin. Ani de zile am ascultat-o si vazut documentarul ei de nepretuit, foarte important pentru multi dintre noi care cautam ceva sa ne reprezinte in aceasta tara, sa nu ne simtim din nou in acel Trecut...trecut :)
Lilick, o saptamana frumoasa si cu roade bune pentru noi toti!

Unknown spunea...

La Multi Ani dlui Antonescu! Mult succes in campania prezidentiala! Vrem un alt fel de presedinte :D

Paula spunea...

Crin Antonescu este persoana cea mai capabila sa conduca Romania ! Avem nevoie de un om curat,sa nu fie implicat in scandaluri ! Un om precum Crin Antonescu !

Lilick Auftakt spunea...

O saptamana excelenta tuturor! :)


@Paula, te-am rugat pe o alta postare sa incetezi cu mesajele astea, parca generate de-un program, pe fiecare postare care se refera la Crin Antonescu. Am vazut ca faci asa pe toate blogurile. Nu ii faci bine lui Crin Antonescu. A fost ultimul mesaj de genul asta pe care ti l-am aprobat.

Anonim spunea...

Cam toata lumea il sustine astazi pe Crin. Nu mai e nici o noutate. Romanii invata din proprile greseli. Nu de alta, dar m-ar dezgusta profund un mandat al oricarui alt candidat - stiind cat de mult s-au obinuit sa minta. Eu o sa votez Crin la alegeri. De ce? Pentru ca e un presedinte adevarat!

Liviu spunea...

In perioade ca acestea tonul triumfalist e cat se poate de nepotrivit.

Sigur ca e importanta lista sustinatorilor d-lui Antonescu. Sa nu uitam insa ca in paralel echipele lui Oprescu, ale PSD si PDL negociaza intens sustinerea diferitelor sindicate pentru candidatii respectivi. La sfarsitul zilei, s-ar putea ca sprijinul marilor sindicate sa conteze mult mai mult decat cel acordat (cu jumatate de gura) de o parte a 'societatii civile'.

Anonim spunea...

Crin Antonescu este o persoana crescuta in stil romanesc, cu valorile necesare unu presedinte de care avem nevoiel.

hendrix spunea...

Frumoase cuvinte din partea Luciei Hossu-Longin la adresa lui Crin! Si n ma indoiesc de sinceritatea lor, atata timp cat ea a fost o apriga luptatoare impotriva nelegiuirilor comuniste prin legendarul Memorial al Durerii! Adevaratii anticomunisti nu pot sa fie decat de partea lui Crin! Asa cum fortele anticomuniste au reusit impreuna sa-l dea jos pe ilici in 96 si pe nastase in 2004! Cea mai mare TZEAPA am luat-o insa chiar in 2004! Dar cine se putea gandi in 2004 ca ba-secu urma sa fie groparul ultimului partid istoric, proiect politic din fericire esuat?
Ii doresc si eu din inima La multi ani lui Crin! Si, nu in ultimul rand, multi ani ca presedinte al Romaniei, daca se poate 10!
Apreciez si modul transant in care ai expediat-o pe @paula! Modul tembel in care il ,,sustinea'' pe Crin arata ca n-avea nimic de-a face cu un alegator liberal. Mai degraba era un portocaliu care vroia astfel sa acrediteze ideea ca astfel de personaje l-ar alege pe Crin. Pe iddea manipulatorie lansata de propagandistii portocalii conform careia adversarii lui ba-secu nu vor decat sa-l dea jos pe securistul de la Anvers, fara ARGUMENTE! Tin minte ca in 1990 sustinatorii partidelor istorice erau etichetati la fel, ca niste oameni fara prea mult creier care nu stiu decat sa strige ,,Jos iliescu!''. Specimene ca @paula nu vor decat sa arate o falsa imagine a electoratului liberal, care nu stiu cum l-ar mai putea sa-l compromita. Este posibil sa mai apara pe parcurs si alte nick-uri care sa posteze in genul @paulei, campania inca n-a inceput cu adevarat.

akmon86 spunea...

In jurul lui Antonescu se strang tot mai multi oameni de valoare. Asta e o chestiune de care trebuie sa tina cont toti alegatorii. Dupa ce va iesi presedinte Antonescu va avea in jurul lui o echipa din oameni de cea mai buna calitate

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Multumesc. Mi-era teama ca voi nu veti intelege reactia mea. Dar aceasta Paula (si asa cum intuiesti nu numai ea) cum vede numele lui Crin posteaza un mesaj inept, ca si cum noi nu am fi in stare sa sesizam un mesaj REAL de sustinere.

Aurelian spunea...

Ne-am pus mari sperante in tine. Sa nu ne uiti, si cand iti va fi mai greu, sa-ti aminteti aceste vorbe: "Sunteţi, domnilor, reprezentanţii unui popor care este mândru şi poate fi mândru de trecutul său, şi care trebuie să aibă mare încredere în viitorul său. Nu scădeţi rolul pe care el trebuie să-l aibă în lume; fiţi cât de modeşti pentru persoana dvs., nu fiţi modeşti pentru poporul pe care îl reprezentaţi."

I.C BRATIANU

alexandra spunea...

Intelectualii trag la Antonescu.
Mustele trag la Basescu.

Unknown spunea...

Nu trebuie sa mire pe nimeni faptul ca tot mai multi intelectuali de seama se alatura grupului de sprijin pentru initiat de catre domnul Emil Constantinescu, deoarece Crin Antonescu reprezinta intr-adevar "liderul pe care ni l-am imaginat: academic, stralucit, agresiv cand e cazul, si mai ales bine organizat".
Cred ca romanii s-au saturat de campania mincinoasa care se desfasoara de doua decenii in Romania. S-au saturat de oamenii politici care se fac ca muncesc atunci cand merg la serbari populare sau cand tund oi, mimeaza smerenia si religiozitatea, isi pun straie populare, chiar daca arata ridicol uneori. S-au saturat de Traian Basescu si de Mircea Geoana care nu rateaza niciun hram, nicio sarbatoare religioasa, nicio mare adunare populara.

Anonim spunea...

Un om inteligent se alatura unui alt om inteligent....este un lucru absolut normal.Ne bucuram de acest lucru si asteptam ca aceasta sustinere sa se finalizeze cu un castig.