8 sept. 2009

Vasile Dancu s-a trezit si a constatat ca e… pesedist. Cine ar fi crezut?


"Mircea Geoana este candidatul care are cele mai multe sanse sa intre in turul doi, apoi el este presedintele unui partid important", a declarat Vasile Dancu, la Realitatea FM.

Ce l-o fi apucat pe domnul Dancu, m-am intrebat? De mai multe ore circula un zvon, potrivit caruia Mircea Geoana va fi silit de colegii sai din PSD sa se retraga din cursa pentru Palatul Cotroceni. Vasile Dancu este de parere ca zvonurile care anuntau retragerea lui Geoana din cursa prezidentiala ar fi putut fi lansate de echipa de campanie a lui Sorin Oprescu, scrie ziare.com.

"Acest tip de scenariu face parte din tipul de orchestrare pe care l-a folosit echipa lui Sorin Oprescu cand candida la primarie. E foarte greu sa fie credibil acest scenariu a spus Dancu.

A descoperit brusc dl. Dancu ca PSD e un partid important? Ca Mircea Geoana are sanse? Mda! Pai atunci de ce s-a comportat pana acum de parca ar fi fost membru PD-L, daca PSD era un partid asa de important? Sa mori de ras: omul asta e acum subit, cu trup si suflet, alaturi de partid…. Nu era Dancu unul din liderii grupului probasist de la Cluj? Mmmmm? Inseamna ca, pe cale de consecinta, lui Basescu i-ar conveni sa ajunga cu Geoana in finala, si nu cu Oprescu sau, Doamne fereste, cu Crin.

Un candidat Oprescu nu convine nici ca independent, caci fura de la Geoana si-l favorizeaza pe Crin Antonescu, nici drept candidat din partea PSD-ului, caci te poti trezi cu doctorul Oprescu in finala. Asa ca in domnul Dancu s-a trezit brusc o camaraderie de partid. Ma si mir ca nu striga tare in piata publica: “Geoana nu te lasa! Sunt zvonuri lansate de Oprescu! Tu esti cel mai bun!”.

Daca ar face asta, atunci ar trebui sa continue macar ultima fraza pana la capat: “Tu esti cel mai bun... pentru ca sa castige Basescu!”

5 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Vestea (bună?) e că s-a trezit. Cît de pesedist este, ne-am cam lămurit :)

Eliad spunea...

Semnificativ acest Dancu... Iti arata clar ce vrea de fapt Basescu, pe cine prefera drept contracandidat...

Eu in locul lui Hrebe as fi foarte atent... Decat sa ma laude (sau sa ma apere) unul ca Dancu mai bine lipsa!

Doar Libertate spunea...

Doamne, dar ce lucruri extraordinare spune acest actor politic. "Mircea Geoana este candidatul care are cele mai multe sanse sa intre in turul doi", m-a luminat, sa stiti

Balaurul spunea...

Geoana? turul doi? .... imi dau lacrimile... vai ce amuzant e tipul... geoana nu are sanse in turul doi cum nu am eu sanse cu salma hayek....

Paula spunea...

Nici Mircea, nici Oprescu.....si mai ales in nici un caz Basescu. Eu am incredre in Crin Antonescu. Pe el il votez!