5 oct. 2009

5 octombrie - Ziua dascalului. Incep grevele! :)

M-am uitat azi pe forumul SEI sa vad cum au primit profesorii ultimele declaratii ale lui Traian Basescu. Va invit sa vedeti cum :):


"Codul muncii:
ART. 12
(1) Contractul individual de munca se încheie pe durata nedeterminata.
(2) Prin exceptie, contractul individual de munca se poate încheia si pe durata
determinata, în conditiile expres prevazute de lege.

Cu alte cuvinte contractul pe durata fixa e doar o exceptie. De ce ar trebui sa devina regula pentru invatamant?? E absurd.
Nu mai credeti toate prostiile lui Basescu. Individul habar n-are ce vorbeste. Merita ignorat."

--------------------------------
"schimba codul muncii"
--------------------------------
"Schimba codul muncii doar ptr invatamant?? Daca ar vrea sa schimbe durata contractelor si-ar pune absolut toti angajatii din tara asta in cap!Nu cred ca ar reusi.
Incetati, ca deveniti absurd.Daca nu v-as cunoaste din interventiile de pe forum, as crede ca lucrati pentru Basescu, de gasiti atatea solutii in favoarea lui.
Sa va mai spun ca, si de-ar schimba codul muncii, contractele incheiate deja inainte de schimbare nu pot fi afectate?? Datorita faptului ca ar presupune aplicarea noului cod retroactiv, lucru interzis de constitutie. Deci... schimba si Constitutia?? "
--------------------------------
"Eeee, schimba pe d.r.a.c.u, acu e disperat si nici nu stie ce sa mai spuna, special pt a castiga voturi. De-ale profesorilor si-ale familiilor lor stie ca s-a lins pe bot de muuuulta vreme, si-acu joaca pe cartea celor ignoranti din tara asta, care au un dinte impotriva scolii si-a noastra, pt ca erau loaze!!!"
--------------------------------
"Absolut corect!
Normal ca nici un profesor nu-l mai voteaza pe basescu, si asta de mult. Si atunci de ce sa ne mai sustina, daca poate sa fie impotriva noastra si sa-si atraga voturi de la toti analfabetii si loazele ramase cu sechele deoarece ii stresam punandu-le note mici si lasandu-i corigenti?? Nu zicea chiar el ca lua numai 4 la scoala??"
--------------------------------
"Nu va amintiti ca tocmai basescu a declarat ca promulgarea legii de marire a salariilor cadrelor didactice a fost o greseala, si a luat aceasta decizie ca sa nu compromita sansele PDL-ului la parlamentare in 2008, si sa loveasca in Tariceanu??
Oare chiar merita sa ne pierdem timpul ascultand un asemenea individ lipsit de caracter??
Dar cum in Romania sunt multi prosti, are toate sansele sa ne mai "conduca" inca 5 ani acest individ."
-------------------------------
"Faza e ca mizand pe analfabetii si loazele tarii, in scopul de-a se alege, el si clica lui, ar trebui sa mute urnele de alegeri prin baruri si carciumioare, ca nu prea cred sa nimereasca domnii in cauza usa circumscriptiei de votare!!!"
------------------------------
"De unde calitate? Exista acest cuvant in vocabular pentru Marinarul Base?"



Si asa mai departe... Oare s-au lamurit profesorii? :)

8 comentarii:

Liviu spunea...

Nu-s profet, cunosc doar destul de bine lasitatea si naivitatea oamenilor.

Dati-mi voie sa prevad ca marea greva anuntata pentru azi va fi in realitate un eveniment extrem de modest. Oamenii (inclusiv cei din invatamant) mai au resurse de naivitate importante, care nu trebuie subestimate :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Sigur, sigur... De aia ma intreb si eu daca oare s-au lamurit, in sfarsit. Desi se pot intalni si situatii paradoxale: oameni care striga "Jos Guvernul!" dar spun ca voteaza cu Basescu. Nu pot sa inteleg logica asta contorsionata, dar mai exista cazuri.

Anonim spunea...

Prosti dar multi.
Ce nevoie mai are de voturile intelectualilor?
Eu cand am aflat cum s-a lansat Basescu mi-a fost scarba.
Becali si Vadim sunt cu mult peste el, calitativ.

Liviu spunea...

Just, subestimasem resursele de gandire ilogica ale iubitului nostru 'popor'.

Pana de curand, cand mai exista coalitia PD-PSD, cei dezamagiti de PD votau PSD si invers, dezamagitii de PSD votau PD, asa ca sustinerea electorala a guvernului ramanea in ansamblu aceeasi :)

Acu', cu iesirea PSD de la guvernare, nu m-ar mira ca cei indignati de abuzurile PD sa voteze cu toata vigoarea... Traian Basescu :)

mălina aniţoaei spunea...

La mulţi ani, Lilick !Să fii sănătoasă, să ai inspiraţie şi bani,să ai pace în suflet şi când va veni vremea...să îmbătrăneşti frumos!

Lilick Auftakt spunea...

@Malina

Multumesc mult. :)

Chat Noir spunea...

La mulți ani Lilick !
Multă sănătate, fericire și noroc !

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir,

Multumeeesc!!!! :))