8 oct. 2009

AMP despre gasca intelectualilor de la Cotroceni

"Cum au ajuns ei in pozitia sa faca? Pur si simplu, pentru ca fac parte dintr-o gasca. Un teolog cu aspiratii la jacuzzi pe bani publici (Baconsky) l-a adus la Cotroceni pe un amic remaniat si in cautare de slujba (Cristi Preda), care, la randul lui, i-a adus pe astia doi. Avramescu se lauda ca nu mai avusese vreodata o slujba, asta de la Presedintie a fost prima, era un baiat sarmant de cenaclu, un bursier de profesie, care profesa, mai ales, anarhismul teoretic. Stanomir se prezinta drept un expert constitutional fara sa fi publicat o lucrare ISI pe aceasta tema si fara sa poata fi identificat un profesor de drept constitutional de la care si-ar fi luat doctoratul. Alternativa la academicienii prafuiti ai lui Iliescu sunt acesti amatori ai nostri, proaspeti ca brazii si dornici sa se inalte cat mai sus."

Finalul unui articol ce trebuie neaparat citit AICI. Un subiect pe care am mai discutat, si acum ni se confirma concluziile.

P.S. "Cazul Avramescu" - analizat de Mihai Malaimare AICI.

15 comentarii:

Lucia Verona spunea...

O gaşcă de impostori, în frunte cu impostorul şef! q.e.d.

atreides spunea...

Da, Stanomir asta a ajuns full professor pe la 34 de ani, in conditiile in care nu numai ca nu are niciun articol ISI, dar are doar doua articole mari si late publicate in strainatate, si alea in doua volume colective, nu in jurnale periodice. De la o vreme :) am o impresie foarte proasta despre profesorii de drept constitutional, sau poate mai corect ar fi ''drept anticonstitutional'', l-am vazut ieri pe Ciuvica citand dintr-o carte a lui Boc publicata acum cativa ani, in care autorul infiera, ce credeti, procedura angajarii raspunderii guvernului! Iar in teza de doctorat demonstra superioritatea sistemului bicameral!

Bogdan spunea...

nu pot spune decat: in sfarsit!

Cu toate ca niciodata nu este prea tarziu sau cum spun americanii it isn't over until the fat lady sings.

:)

niku_elektriku spunea...

ALINA MUNGIU CIUTACU DE LA ANTENA 3

Nebraska, moliile si referendumul
Alina Mungiu-Pippidi
Joi, 08 Octombrie 2009

Exista o solutie miraculoasa la criza asta autocreata, despre care un raport ERSTE zice ca nu a dat de fund, cu leul in cadere si cu grevele paralizand tara? Potrivit afirmatiilor unor sfatuitori prezidentiali de rangul intai – seful Cancelariei Administratiei Prezidentiale, Catalin Avramescu, si seful uneia dintre multele comisii prezidentiale, cea pentru reforma constitutionala, Ioan Stanomir (binecunoscutzi alogeni tatari), exista: trecerea de la un parlament cu doua Camere la unul cu una .
Cred ca m-as fi ferit sa scriu despre asta (da' nu ma feresc), din scrupulul (sau scrupule)ca eu am adus aceasta propunere in domeniul public acum multi ani (eram mica, urita si proasta), cand am pus-o in reforma constitutionala din programul CDR (fie'i tzarina usoara ! si p'asta tot io am ingropat'o). Ca si votul uninominal (a nu se uita). In apararea mea (nu tragetzi, tovarasi !), cred ca am facut destule (prostii) de atunci, si acasa (acasa mea nu e acasa), si aiurea (aiurea !), pentru a rationaliza cursul dezbaterii publice (vox/vax publica).etcetera, restu' la link

Liviu spunea...

Asta zic si euizbucnire la finalul unui articol care nu anunta nimic spectaculos.

Sunt curios daca Alina Mungiu va sprijini un candidat anume sau se va margini sa se declare scarbita si atat. Sau - cine stie - poate va opta pentru 'raul cel mai mic', adica il va sustine iar pe Traian Basescu in lupta cu sistemul ticalosit :)

Dan Stoica spunea...

Tin sa felicit PNL pentru miscarea geniala de la numirea CA de la BNR: Bogdanel Olteanu viceguvernator (ai citit unde a facut MBA? hahaha)iar Daniel Daianu nu corespunde. Genial, intrece pana si numirea lui Lae Vacaroiu la Curtea de Conturi! V-a dat Sebastian Lazaroiu mutarea? Abia astept sa vad guvernul tehnocrat al lui Crin :D

Anonim spunea...

Degeaba injuram maimutele cand dresorul este, de fapt, cel vinovat.
Nu au vina aurolacii, nebunii si curvele ca au fost pusi sa se schimonoseasca la noi de la "inaltimea" unor functii de ministrii sau consilieri prezidentiali !

Radu Humor spunea...

Niku
Ce ai bre, te-ai scurtcircuitat, sau electrocutat la cap :mrgreen: ?
Daca si dupa prestatia de centurist de la Sinteza Zilei, te mai fascineaza privirile de handicapat narcisist, ce cautau cu insistenta camera(oglinda), cu gandurile ravasite de o boala ce-si face debutul,inseamna ca raspunsul la intrebarea mea este afirmativ !

sabina spunea...

Eu as intreba-o pe dna Mungiu ce atitudine ar fi avut acum despre gasca in cauza daca pdl-istii nu o puneau pe liste cu eba. Cat despre prestatia lui Avramescu de aseara la A3, mi s-a parut devastatoare pentru Basescu. A facut mai mult decat 20 de emisiuni in care apar permanentii critici ai incapresedintelui.

Gheorghe spunea...

AMP a sustinut mai multe idei aberante, adevarate atentate la democratie, din motive populiste cand era in anturajul lui Basescu, sau din incompetenta cand nu avea interese.

Eu o suspectez mai mult de ipocrizie si oportunism decat de incompetenta.

cetatean revoltat spunea...

pt istoric,cateva titluri din "adanca" gandire a unuia din profii talibani new ideologi popul(isti)ari, urmas dupa nume, al unui patriarh biblic,pana la gonirea lui din
redactie,vezi:
jos_constitutia;
la_arme_cetateni;
bursa 6 nov '07
+ aparitii tv schizofreni...vezi,
sinteza_zilei 7 oct '09.

niku_elektriku spunea...

ba, humorule,
vedea'v'as sa vi se 'ndeplineasca tot ce va doritzi.
da io n'as vrea sa fiu prin preajma...

Alexandru Marin spunea...

asa intelectuali, asa presedinte. o sa-i vedem dupa ce o sa cada cum or sa se acomodeze

tony spunea...

Avramescu:"baiat sarmant de cenaclu,un bursier de profesie, care profesa, mai ales, anarhismul teoretic". Excelent scris! In traducere libera : "un idiot,un parazit,un anarhist".

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Un nimic... Dar in curand o sa ne mai distram cu el... :)