23 oct. 2009

Dictatorul isi inainteaza in grad ostenii obedienti.



Basescu i-a inaintat ieri in grad pe Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu. Citi va rog la Sutu si AICI. Pe langa acestia, a mai beneficiat de o ridicare in grad si Vlad Oancea, anchetat de DNA in Dosarul Flota.

8 comentarii:

mihai 4 spunea...

Cum ar spune Jiji:''la lupta ostenii mei,la lupta''!Iar eu as spune zicala aia veche din popor cu graul si neghina care la un moment dat se separa.Pe mine chiar nu ma mira deloc avansarea lor.Daca pe altii ii mai mira inseamna ca inca sunt naivi.Lasati,macar deacum avem un avantaj.Ii vom sti absolut pe toti fripturistii,tradatorii,lichelele,oportunisti,traseistii,etc etc etc.PS.MOISE A GRAIT SI APELE SAU SEPARAT.INTREBARE:CINE E MOISE IN CAZUL NOSTRU?EU SPUN CA E KLAUS,SANTA KLAUS.

alex.dumitrascu spunea...

Semnificatia "actiunii" de azi e de a se 'reconcilia" cu coloneii, despre care spuneam nu demult ca sunt extrem de suparati pe el. Dar nu s-a putut impiedica(fiindca e prost) sa-i enerveze si mai rau cu Oprea, Ontanu.
Adevarul este ca se teme de colonei(de cei veritabili, activi si aflati la comanda.)

Petrisor spunea...

Si sexy brăileanca? Ea să nu aibă grade, să nu fie si ea generalista. Scuze, generala?

Draghi spunea...

Degeaba, ca pensii monstruoase tot nu mai pupa. Sau? :D

Lulutza spunea...

Şoc şi groază: Băsescu avansează pe şest şi "la pachet" patrihoţic nişte generali de... campanie dulce! Apoi declară, pios: "Ich bin auch ein Kolonel!" Se subînţelege disponibilitatea Lui de a fi avansat general de succesori, că doar n-o putea să se avanseze singur! Desi, cine ştie?!

Cineva mi-a spus ca a văzut un afiş proaspăt al lui Băsescu. Sloganul era: "De ce ţi-e frică, nu scapi!" Mi se pare mie, sau asta-i o ameninţare la adresa electoratului???

Este inacceptabil ca un candidat să-i "avertizeze" astfel pe toţi posibilii alegători că El, Supremul, ar fi unica şansă de supravieţuire a naţiunii! Indiferent cît de nobil îşi imaginează El că ar fi scopul unic de a-i "bate măr" pe ceilalţi candidaţi!

Crăciun Florin spunea...

Mda. Logistica a avut mereu "inteligenta" de a se da cu cel mai tare sau de a lua un grad ce se cuvine, de drept, ofiterilor de comanda/stat major (front). Iar Iordanescu ... asta are gradul onorific, la fel ca Nastase.

Apropo, asta este un "drept" prezidential. Vine din istorie, de la dreptul suveranului de a-si numi generalii. Si Iliescu a avansat la gradul de general tot felul de incompetenti, nu mai spun de promovarea "limbistilor" de catre Nastase si haita care l-a acompaniat la guvernare.

Astia au trecut la PD-L si au ales "plata" sub forma gradului militar la care au visat o viata. Atat.

Shadow spunea...

Si ce ati vrea voi?
Inainteaza si el "in grad" pe cine are chef. Ca doar a condamnat deja comunismul" si "matracucile" de mai sus nu erau altceva decat niste "osteni de vaza" ai securitatii.

Problema lui e alta. Nu poate avansa in grad "burbonul" ca ala are doar atatea grade cate i-au pus "pe sticla". Orice ar face ca sa il "avanseze" tot "posirca" ii iese sau cum mai spuneau unii prin Bucale "carcalete".

Traian Breazu spunea...

Unul din cateva sute de motive pentru care avem nevoie de o constitutie parlamentara.

De ce cineva, oricine ar fi el Basescu, un pesedist sau un liberal, sa poata ridica in grad militari, politisti, sristi, pe banda rulanta?

Cum se face ca Iordanescu, care a fost jucator de fotbal pana in 1986 si antrenor de fotbal din 1986 pana acum, si nu a comandat nici o unitate militara ajunge sa sa devvina general (inca din anii 90) si sa fie apoi ridicat in grad.

Generalii acestia, clienti politici, generali fantoma, nu primesc salarii si pensii tot mai mari fara a aduce nici o performanta profesionala, cel putin in domeniul militar/politienesc? Cati bani de la buget papa acesti generali politici?

Cati generali din acestia exista in comparatie cu numarul parlamentarilor? Nu ar trebui redus numarul generalilior care nu sunt generali inainte de a reduce numarul parlamentarilor care sunt parlamentari?