30 oct. 2009

E clar: Stolojan il faulteaza iar pe Boc. :))))


"Bugetarii şi pensionarii ar putea să primească salarii şi pensii diminuate ca o posibilă soluţie de reducere a cheltuielilor. Deocamdată, ideea aparţine liderului PD-L, Theodor Stolojan şi nu a fost discutată nici măcar la nivel de partid cu ministrul de resort, Gheorghe Pogea. Totuşi, Stolojan a criticat indirect prestaţia actualului Guvern, explicând că o asemenea măsură ar fi necesară de vreme ce banii publici sunt prost gestionaţi. Mai mult decât atât, Stolojan susţine că în contextul actual, nici relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional nu sunt tocmai bune, pentru că România nu mai prezintă garanţii că îşi poate îndeplini obligaţiile prevăzute în acordul de împrumut, până la sfarsitul anului."

Emil Boc: "Vreau să fiu clar şi precis: chiar dacă este o situaţie mai dificilă Guvernul va asigura plata salariilor şi pensiilor, în lunile noiembrie şi decembrie, precum şi ulterior, pe baza bugetului pentru 2010. Guvernul nu are în vedere reducerea salariilor şi pensiilor şi nici neplata acestora, deoarece are la dispoziţie soluţii alternative"

Va imaginati ce haos e in PD-L? Doua zile i-a lasat Basescu singuri si mai au putin si se iau de ciuf maimutoii. :))

10 comentarii:

mirko spunea...

cum-necum veni draga stolo in pd, robocop simte corabia scufundindu-se si isi pregateste migratia de toamna-iarna. intrebarea mea e pe unde o mai gasi tarimuri calde...

Lucia Verona spunea...

Dragăstolo ţine discursuri dragăboc la cererea lui dragăbăse. Bagă spaima în oameni că nu-şi vor primi salariile şi pensiile, ca să vină Băsescu să spună "Eu vă promit că le veţi primi". Ieftin!

Marius Mina spunea...

Il faulteaza ca sa aibe Basescu pe cine da vina pentru starea de dezastru a economiei , pe cei care au daramat si refuza guvernele sale.

Shadow spunea...

Imi poate explica si mie cineva dupa ce "artificii contabile" ar putea intra la plata pe bugetul din 2010 lunile pensiile lunilor noiembrie si decembrie de anul asta?

atreides spunea...

Cred ca e vorba aici de strategia aia de prin filme ''bad cop, good cop'', adica Stolojan ne sperie, ca oricum imaginea lui e varza, si apoi vin baietii buni, boc si basescu, care ne asigura ca in urma eforturilor bla bla bla guvernul a reusit sa plateasca etc etc etc Oricum ar fi, dobitocul de boc nu prea isi mai stapaneste nervii, la emisiunea lui Razvan Dumitrescu se apucase sa se certe cu acesta pe niste chestii cu totul colaterale si nesemnificative. Daca pica basescu, cred ca ar trebui sa puna cineva biciul pe toti nesimtitii astia din pdl.

Crăciun Florin spunea...

Nu are de ce sa ne mire. Stolo este unul dintre indivizii care nu pot gandi decat cu referire la buget. Bugetul in sus, bugetul in jos. Este tipic pentru contabilii basescieni si nu numai.

Daca insa apreciem bugetul dupa functiile lui intr-o tara normala si eliminam interventia brutala a Guvernului in economie, atunci banii bugetului ajung acolo unde trebuie: salariile functionarilor publici, pensiile, ajutoarele sociale, dotarea institutiilor publice, plata serviciilor pentru institutiile publice, acordarea unor stimulente pentru agricultorii afectati de masuri politice europene ... Dar bugetul nostru a plecat cu sorcova pentru plata contractelor asumate de consiliile judetene cu majoritate pedelista, pentru drumurile in judetele cu interese pedeliste, pentru programele fanteziste ale unor ministri PD-L - Ridzi, Udrea, Videanu etc. -, prin care sa creeze imaginea competentei si bunavointei "pentru tara" a gastii din jurul lui Basescu.

Prin declaratia data, Stolo ataca principala functie a bugetului: plata salariilor si a pensiilor. Comunism. Pur si dur. Nimic mai mult.

Gabriela Savitsky spunea...

Cred că şi pe Plângăciosul la comandă. :)

lucian burjuiul spunea...

Bos se faulteaza singur. Draga Stolo nu face decat sa-l delimiteze pe Base de greselile lui Boc (adica sa-l indeparteze de propriile greseli, pe care Boc a acceptat sa le patroneze cu numele)... Abia astept sa vad cu o sa-si ia si micul Boc un bocanc in dos de la Base. Poate atunci vom afla niste lucruri interesante.

Matilda spunea...

E o alarmă indusă, pentru a veni "salvatorul" romînilor să le rezolve problemele. Ieftin, cum spune dna Lucia Verona, dar şi previzibil.

calu balan spunea...

Who is the next JOKER?!
* Stalin: Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile(…)
* Bill Stern: Our elections are free - it’s in the results where eventually we pay.

http://gandeste.org/sondaje/who-is-the-next-joker/6990