8 oct. 2009

Lucia, "Felicia", felicitari!

Ieri, la Crowne Plaza, Lucia Verona a primit in cadrul Premiilor de Excelenta ale revistei "Felicia" premiul pentru literatura si blogging. Vreau sa o felicit din nou, atat pentru premiu, cat si pentru ca in discursul de premiere a tinut in mod special sa vorbeasca despre Herta Müller.

Am insotit-o si am aplaudat-o impreuna cu prietenul AgaX, recent sosit in vizita din America. Gabi Firea a fost foarte draguta si a animat atmosfera, iar dintre premianti i-am mai retinut pe Irinel Popescu, Felicia Filip, Maria Grapini, si... Marean Vanghelie care s-a straduit si a tinut un discurs fara greseli si plin de umor. Era bun de actor. :)


















Update: Nu fac postare speciala. Am pus pe facebook. (Nu mai pot de ras):
"Lilick Auftakt: Basescu e poet! Cateva versuri din "opera" lui, mai jos:
"Deasupra-ţi cerul se înalţă
Şi de pe el privesc în jos,
Sute de stele ce-l admiră
Pe bravul om prietenos".

Mama, ce versuri vadimiste. Hahahahahah!
Va rog sa il primiti urgent... in Uniune! :)) http://www.gandul.info/news/traian-basescu-cu-lacrimi-in-ochi-recitand-o-poezie-scrisa-de-el-in-tinerete-pe-puntea-bricului-mircea-vezi-aici-un-film-inedit-din-show-ul-de-duminica-al-divertis-4973203"

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Lilick, mulţumesc mult de tot, mi-a făcut mare plăcere că am fost împreună la acest eveniment.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

A fost frumos. :)

Anonim spunea...

Felicitări, D-nei Lucia Verona !
Felicitări şi mare mulţămită, Lilick.... eram aşa turbo nush cum... i-auzi, versuri marca marineru.... uf, că numai asta-mi lipsea, * creaţiile de succesuri * :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Nico

:) Imi pare rau ca nu am luat niciun ap foto la noi si am facut poze cu telefonul.

Cred ca nu credea nimeni ca Base e poet.. :)))))) Cat de penibil e marinarul! :)))

@Portocalii, asculati aici comanda: maine sa publicati toti versurile sefului vostru, sa le analizati si sa plangeti! /floor

atreides spunea...

Foarte dragut, felicitari! Propun un referendum cu tema, de interes national, cum zice in Constitutie, ''sunteti de acord sa fie ales in Uniunea Scriitorilor?'' :)

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides


Mi se pare normal. O propunere excelenta. Omul sufera, plange cand creeaza. E un poet serios! Se poate sa nu fie primit? /floor

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Acum, daca afla Carta ca Base e si poet, cred ca se decide sa il voteze. :)))

Lulutza spunea...

M-am emotionat pina la lacrimi... de ris ascultindu-l pe al doilea mare tribun si poiet al neamului! Toti pedisto-peremistii, ca unici romani si patrioti veritabili, sint nascuti poieti, vorbesc si scriu toti la fel, de poti sa-i confunzi intre ei, de la Vadim si Mischie incoace!

Propun sa se recupereze cumva faimoasa shuvitza prezidentiala si sa fie expusa la muzeu, alaturi de unghia lunga de la degetul mic al poietului Mischie si de... un castronel cu balele lui Vadim! Muzeul ororilor nutzionale...

Lulutza spunea...

Sper sa fie uniti "adevaratii" astia si sa nu incepe sa se judece intre ei pentru plagiat, dind un prost exemplu poporului "crizat" si pus pe greve... :) Patrihotilor, fiti in continuare uniti in muget si nesimtire, asa cum ne-ati obisnuit!

codeus spunea...

neata Lilick. ma bucur ca ai fost alaturi de Lucia

codeus spunea...

hahaha exact in acelasi minut am pus amandoi 'neata, tu la mine eu la tine

Lilick Auftakt spunea...

@Cody!

Ah, cand am zis si eu o data ca iti spun inainte... :D