18 oct. 2009

Nesimtitul Basescu fura "bunul simt" de la Crin Antonescu


Probabil majoritatea stiati ca sloganul lui Basescu, cu care va merge in campanie, era: "Atitudinea care schimba Romania". Se facusera deja fluturasi electorali cu Basescu si acest slogan, a fost analizat si se facusera comparatii intre el si sloganului Elenei Basescu din campania pentru europarlamentare "Eba ia atitudine".

Astazi insa aflu ca actualul Presedinte n-a fost multumit de acest slogan, si, daca nu a fost multumit, l-a furat cu nerusinare pe cel al lui Crin Antonescu, despre care, la fel, a scris toata presa in ultima vreme. Crin a vorbit la TV despre "revolutia bunului simt", iar sloganul lui e: "Romania bunului simt, Crin Antonescu Presedinte!". Al lui Basescu, nou aparut, seamana nepermis de mult: "Vreau o Romanie a bunului simt"

Basescu egal hotie si minciuna. Asta e clar. Nu ne ramane decat sa scriem peste tot pe unde apare sloganul ca l-a furat fara scrupule, ca un borfas de rand. Mai lipseste sa si-l puna si pe Johannis pe blog, sa zica ca e descoperirea lui, ca a fost decorat de el, etc.

AICI ii puteti scrie direct, lui Traian Basescu, impresiile...


Update: Lucia da o alta interpretare acestui furt. Crede ca Basescu vrea sa il voteze pe Crin si ii promoveaza sloganul. :))

11 comentarii:

ionut spunea...

si eu am ramas masca cand am citit despre asta...este fara indoiala o magarie fara numar din partea unui om de la care ne putem astepta la orice.

Lilick Auftakt spunea...

Da, Ionut, chiar la orice. Sa intram pe forum la el sa le spunem asta tuturor. :)

http://www.florinmatei.ro/ spunea...

Eu nu mă mai mir de nimic. Am impresia că omul acesta e în stare de orice şi presimt că, în laboratoarele PD, se coc ,,plăcinte'' dintre cele mai otrăvite pentru contracandidaţii lui Băsescu.

tony spunea...

Sloganul lui Crin Antonescu se refera tocmai la nesimtitul de Basescu.Si ce face alcoolistul? Ii fura sloganul lui Crin,sperand ca sa pacaleasca din nou pe cei care voteaza.Noroc ca este prea tarziu!

Matilda spunea...

Foarte bine, dacă Băsescu vrea o Romanie a bunului simţ, să-l votăm pe ... Crin !

Anonim spunea...

COMING SOON:
The P-A-T-I-B-U-L-I-N-A-T-I-O-N!
Note: The PATIBULINE™ (Patent Pending) is a virtual decapitation apparatus (very clever gallows-guillotine combination)invented, designed and entirely constructed from recycled materials by Babydac. :)

nicole spunea...

basescu e atat de prost incat nu-si da seama ca-i face publicitate lui Crin Antonescu. :D
Oricum base este penibil cand vorbeste de bun-simt!

Lulutza spunea...

Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca agresivitatea este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca mitocania este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca nepotismul este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca hotia este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca prostia este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca nesimtirea este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca hotia este de bun-simt,
Trebuia cineva care sa ne demonstreze ca albul este negru si negrul este alb, ca rasismul e trendy, drogurile - cool, iar "sexul comercial" - benefic, prin cresterea "bazei de impozitare".
Asa a aparut Băsiliscul cu sapte capete, tai unul, cresc alte sapte "hoare" in loc, cu motz nutzy in frunte...
A aparut din tenebrele prostiei profunde, din spumele ignorantei fudule, din drojdiile trecutului securist, s-a intrupat din cutia Pandorei si posetele fufelor nutzionale.
Leac impotriva Băsiliscului? Decoct de bun-simt pe buletinul de vot, apa sfiintita cu onoare pe sectiile de votare, esenta de creier si cinste pe ministerul de interne, biroul electoral... :)

Rafaela spunea...

Eu cred ca Basescu vrea "O Romanie a mafiotilor", nu al bunului simt. Am lansat o leapsa pe blogul meu, la care te invit sa raspunzi: http://www.inpolitics.ro/Blog/RafaelaMoroe/art/48392/Ce-fel-de-Romanie-isi-doreste-de-fapt-Traian-Basescu.html

Anonim spunea...

lasa-ti prostiile deoparte....vorbiti de parca Crin Antonescu ar fi inventat aceste doua cuvinte (bunul simt).si chiar daca le-ar fi inventat eu nu stiu de ce nu le-a patentat

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Puiule, gramatica!!!! E de bun-simt sa scrii corect.