25 oct. 2009

"Suntem urmasii lui Traian Basescu"



V-am spus ca ma bucur ca Duduia ii va face programul lui Basescu? V-am spus ca ma bucur ca ii va fi alaturi pe toata campania? Iata ce a debitat Duduia duminica seara:

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a afirmat, duminica seara, in fata participantilor la un festival local din Cavadinesti, Galati: "Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu".
"Asa este. Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu", a declarat Udrea, dupa ce artistul Gheorghe Turda a interpretat piesa "Noi suntem romani" in fata a aproximativ 300 de persoane."
- ziare.com

Pe langa asta, a mai anuntat si ca Presedintele nu va mai face o a doua nominalizare de prim-ministru inainte de alegeri. Ma asteptam. :) Primul partid care nu isi doreste o dizolvare a Parlamentului este PD-L.

P.S. - Ieri, la Craiova, Basescu era Cuza. Cred ca ar fi bine sa se hotarasca. La spitalul de nebuni nu cred ca sunt chiar atat de multe posturi vacante. :))

P.S.2 - Doar pentru portocalii: cateva sfaturi utile despre cum trebuie luate "relatiile placute" si duse la vot. :))

11 comentarii:

Lulutza spunea...

Inseamna ca, totusi, alde Blaga, Udrea si Videanu supravietuiesc dintr-un "salar" de parlamentar? Si viseaza la vremurile in care-si vor cheltui pensioara "simtita" pe seminte si cinci zile la tratement in afara sezonului? Oi ioi ioi, le pling de mila oligarhilor portocalii! Azilul ii maninca! Dar, cine i-a pus sa-si transfere roadele "munculitei" lor prin bani publici in conturi de ebe si notarite imobiliare?!

Lucia Verona spunea...

Excelent! Îmi place! Cred că ar trebui să luăm mai în serios Comitetul pentru statua lui Traian :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Abureli! :))

@Lucia

Sigur! Dar sa se hotarasca odata!!! :))

dramoleta spunea...

Ti-am spus cat ma bucur la gandul ca portocaliii isi vor rupe gatul curand? :))

codeus spunea...

dintr-o minte hodinita ca a lui madam Udrea nici nu ma astept sa iasa ceva inteligent sau inteligibil. iar urmarind campania imi dau seama ca Base este un extremist fiind inconjurat de extremisti, chiar mai periculosi ca si pitorescul Vadim. Abia astept sa se termine balamucul asta, sa se duca dracului pe pustiu cu toata camarila lui, sa revenim la o viata normala in tara asta. si chiar sa stii ca daca te uiti la filmele document ale epocii Romania actuala aduce cu Germania anilor 30. doar ca inca nu a iesit "legiunea portocalie" cu ciomegele in strada. D-ne fereste de o "noapte a cutitelor lungi"

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Sigur! Sa vezi ce se sperie copiii de afisele cu Basescu. Hahahaha! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

Bineinteles ca Basescu e cu muuult mai periculos decat Vadim. :)

Liviu spunea...

Ma intereseaza mai putin ce ziceri fistichii debiteaza propagandistii portocalii intr-un colt de tara sau altul.

Ma intereseaza mult mai mult in ce masura aceste ziceri au efect la 'mase'. Stupide sau periculoase, eu cred ca ele prind. Nu de alta, dar altfel nu prea s-ar rosti. O fi Udrea asa si pe dincolo, dar proasta nu e.

Si ma mai intereseaza si ce fac adversarii lui Basescu pentru a contracara aceste 'ziceri'.

Deocamdata nu am motive de optimism, spre deosebire de multi colegi de pe aici nu-s deloc sigur ca scapam de nebun dupa 6 dec., cel putin dupa cum merge treaba deocamdata.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Lui Crin ii trebuie deocamdata 2 milioane si ceva de voturi ca sa intre in turul doi. Daca punem mana sa convingem si noi cativa oameni, si nu asteptam asta numai de la PNL, cred ca vom putea scapa de Basescu. In turul doi, cu asemenea sustinatori pe care ii are, eu cred ca nu va fi greu.

Anonim spunea...

Ma ofer sa-i rezerv un loc la Poiana Mare. E la mine in colegiu. Conditii bune, singur in camera.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Voicu

Haha! Deocamdata pastreza trei locuri (placute la capul patului): Zeus, Traian si Cuza. Si mai vedem noi... /floor