19 oct. 2009

Traian Basescu in campanie pe bani de la Guvern?





























Dupa cum vedeti mai sus, exista doua site-uri fooarte asemanatoare. Unu este cel pe care Institutul de Studii Populare (fundatia PD-L) face campania pentru referendumul lui Basescu. Al doilea este chiar site-ul candidatului Basescu. Aceleasi idei, aceleasi puncte, insirate strategic intr-o alta ordine, dar parca scrise de aceeasi mana. Site-urile au aparut si simultan, de altfel.

Pe primul site scrie clar ca aceasta campanie, pentru referendum, este facuta de ISP.
As vrea sa stiu cu ce fonduri. Am intrebat in stanga si-n dreapta si mi s-a spus ca fodurile sunt de la Guvern, dar nu vad pe site nicio sigla a Guvernului. Institutul de Studii Populare ar trebui sa precizeze clar de unde au fondurile. Nu de alta, dar daca au de la Guvern, si Traian Basescu va merge in campanie pe banii de la guvern, are o mare problema. Dar si o motivatie in plus sa-l mentina pana la alegeri pe Boc2 la butoane.

P.S - Intr-una din ultimele "luari de cuvant", tovarasul Traian Basescu ne invita sa nu ne mai uitam la Antene si la Realitatea, si in doua saptamani vom vedea Romania altfel... Nu ma indoiesc. O vom vedea in portocaliu!

12 comentarii:

Anonim spunea...

http://gov.ro/ - s-a platit o suma de bani pt. site-ul asta si in acelasi pret au intrat si celalalte site-uri de campanie. Interesant, nu?

gugu spunea...

Basescu asta e fenomenal! Ceasca ne taia televizorul si ne forta sa ne uitam la doar doua ore pe zi! Basescu ne zice sa-l inchidem de tot sau sa dam pe Animal Planet...

Ziare.com scrie:

"Intrebat de ce politica in Romania se face in jurul persoanelor si nu in jurul problemelor importante cu adevarat pentru romani, presedintele a raspuns: "Pentru ca la noi exista Vantu si Voiculescu, ce au trusturi media, pentru ca interesul lor nu este sa aduca in prim plan dezbateri importante".
Mai mult, seful statului i-a indemnat pe romani sa faca un exercitiu: sa nu se mai uite la Antene si la Realitatea timp de doua saptamani. "Va asigur ca veti vedea Romania altfel, asa cum este", a conchis Traian Basescu."

Chiar asa, cum este Romania? E chiar asa, cum vrea el? Sa ne dea tuturor ochelari de cal si stegulete portocalii!

Lucia Verona spunea...

Era pe vremuri un banc: Cînd a apărut programul 2 la tvr, un tip, sătul de mutra lui Ceauşescu pe programul 1, a mutat pe programul 2, bucuros că are o alternativă. Dar pe programul 2 a apărut o crainică zîmbitoare, care i-a spus: "Dă pe programul 1!".

Matilda spunea...

Dar pe bloguri ne mai dă voie să scriem ? Să facem o cerere,ceva...

Elisa spunea...

Pai, nu el zicea ca Romania-i muribunda ?
A propos de "iarna nu-i ca vara" el este patru anotimpuri pe minut :(

Draghi spunea...

Manipulatie ordinara:

România are în prezent 471 parlamentari ce reprezintă 20-21 milioane de locuitori, în timp ce Parlamentul European are un număr de 736 parlamentari care reprezintă aproape 500 milioane de locuitori.


De ce se compara mere cu pere? De ce nu se compara parlamentul roman cu parlamentele nationale ale altor state?

In aceasta idee, interesant ce declara si Marius Herea, cel care gazduieste pagina respectiva in Capital: Chiriasii virtuali sunt tot mai multi, discreti si bun platnici ;)

Lilick Auftakt spunea...

Fetelor... si baieti,

Asta e total dereglat la mansarda. Ar pune de o dictatura mica oricand, daca ar putea.

nicole spunea...

Isi doreste el sa fie "REGELE SOARE" dar nu-l tin neuronii.
Si totusi, trebuie sa-l aruncam de la conducere cat mai repede!
Campanie pe bani publici face de foarte multi ani.
PS Sa-si ia si fufele cand pleaca!

alex.dumitrascu spunea...

Pe guvernarea.ro n-a dat nici un ban si nici nu o sa dea vreodata fiindca nu i-l vand.
Si nici pe guvernare.ro ca l-a cumparat unu' din Brasov.
I-a ramas gov.ro ca la neispraviti.

alex.dumitrascu spunea...

Nu poate sa puna de nici o dictatura. Coloneii sunt tare suparati pe el. De abia asteapta sa-l puna dracu' sa incerce.

Unknown spunea...

DOMNULE MARINAR , ADICA BAI BASESCULE , UN SFAT PRIETENESC PT TINE. REZERVA-TI BILET PT VAPOR CA MAI AI CATEVA ZILE SI PLECI .DOAR DUS , CA INTORS NU MAI E CAZUL . LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA

Anonim spunea...

Pt: ""Basescu asta e fenomenal! Ceasca ne taia televizorul si ne forta sa ne uitam la doar doua ore pe zi! Basescu ne zice sa-l inchidem de tot sau sa dam pe Animal Planet...""

Cel mai bine e de mine ca nu am televizor de 2, 3 ani, dar, incetul cu incetul cu incetul vad ca aproape tot se muta aici, de la stiri cu preoti care violeaza fetite, campanii electorale si tot felul de ziare ... am uitat cum se numesc. In fine, care prezinta niste stiri de-a dreptul idioate (unul prichindel care o pupa sub brat pe o femeie prin disco)fara nici,... cum sa spun fara sa ii aduca nimic bun cititorului, sa il invete ceva, sa il educe, sa ii dea o ideie buna. Acum m-am trezit cu campania asta pe cap aici pe net. Prin august habar nu aveam ca vor fi alegeri anul asta. Si ce bine era.
George,
bani.