3 oct. 2009

Unde e surpriza?


Ah, bun! Si-a anuntat candidatura! Si? Nu stiam asta?

Or fi fost surprinsi cei din PD-L? Or fi fost! Eu cred de multa vreme ca cei mai torturati de catre Traian Basescu nu sunt adversarii sai, ci cei care-l sustin. De multa vreme am observat ca cei mai chinuiti nu sunt aceia contra carora Basescu isi revarsa veninul, ci cei peste care presedintele isi revarsa dragostea.

Se tulbura apele in PSD pentru ca va candida Basescu? Se schimba strategia liberalilor? Cine a asteptat cu sufletul la gura, cu inima stransa, candidatura lui Basescu? Cine? Tocmai cei ce-l iubesc!

E gestul acesta spontan? Da si nu! Nu este pentru ca-l asteptam cu totii. Da, este, pentru ca, la cat de imprevizibil e presedintele, tocmai cei care depind de el au tremurat pana in ultimul moment.

Este acesta cel mai bun moment? Acum ar fi trebuit s-o faca? La doua zile dupa ce Boc se trezea cu Guvernul naruindu-se peste el, in timp ce presedintele dantzuia la Cluj? La o zi dupa ce se anunta pedelizarea totala a tarii, prin indepartarea tuturor secretarilor de stat si a tururor prefectilor de alta culoare politica? La o zi dupa demonstratia de forta a lui Mircea Geoana? In aceeasi zi cu anuntarea candidaturii lui George Becali?

Pentru asta a asteptat presedintele atat? Pentru asta si-a fiert sunstinatorii? S-a lansat acum, dupa ce a provocat cea mai mare criza politica a acestui deceniu. Este bine ales acest moment? A meritat atata asteptare? Zau, credeam ca poate mai mult! Ca vom avea parte de cine ce stie ce surpriza!

10 comentarii:

Liviu spunea...

Adevarata stire ar fi fost abia daca Basescu s-ar fi limitat la anuntul de azi (si el tras de par, 'spontan', dar la rugamintea unui localnic portocaliu etc.).

In realitate, mare lucru nu s-a schimbat, PDL are in continuare Sala Palatului inchiriata doua sambete la rand, asa ca o mare paranghelie tot o sa aiba loc. Ca tot ni se predica peste tot ca e musai sa facem economii (banii care se vor cheltui sunt in esenta obtinuti tot prin ciupeli mai mici sau mai mari de la mult-trambitatul 'popor).

tony spunea...

Chiar si Nutzy s-a socat la vestea candidaturii !Sunt foarte ingrijorat pentru ea. Pe 6 decembrie trebuie ca SMURD-ul sa fie in alerta maxima!

[D][S][N] spunea...

Mie mi se pare o demonstratie de forta amestecata cu inconstienta, iesita din comun!
Daca ii iese, avem un dictator, ma incumet sa fac si acest pronostoc!
Sper ca nu ai uitam ca ala cu Blaga organizand alegerile, mi'a iesit deja !
Doamne fereste sa imi iasa si asta !

Lucia Verona spunea...

O, ce veste minunaaată... Vorba ta: Şi?
Ceea ce e nou e anunţarea foarte devreme a candidaturii şi faptul că e sprijinit de toate structurile statului pedelist. S-ar putea ca de aici să i se tragă...

Anonim spunea...

@Tony
Soc foarte mare! Sa "nutzy" vina sa crezi pana unde le poate merge prostia: se pare ca au naimit un hacker (el va fi belit!) sa atace si sa compromita "DB"-ul care tine scorul la jocurile lui Babydac!!! :-)
Noi masuri de protectie au fost implementate. Ca urmare, tabelele de marcaj la cele doua jocuri cu Nutzi au fost resetate la zero.
http://www.cascador.com/jocuri/binom/
http://www.cascador.com/jocuri/trinom/
http://www.cascador.com/jocuri/1989-2009/
http://www.youtube.com/babydac

Lulutza spunea...

Cred ca base asta s-a apucat de magie neagra sau a dat in doaga misticismului... S-a lansat premeditat la Sannicolaul Mare, ca sa-l ajute Sf. Niculae pe 6 decembrie si sa gaseasca... sceptrul de presedinte in ghetutele de la usa! Ei bine, pentru gorbaciovi de mucava si puslamale betive, mincinoase si hoate ca el, Sfantul sper ca a pregatit batul pentru binemeritata "corectie"... Acuma, nu-i vorba, ca bezmetic, nauc si aburit cum este de obicei, confunda teama cu adoratia, daramite o simpla nuia cu "sceptrul" de comandant suprem, vesnic si transmisibil ebelor lui siliconate si vuittonate...

Anuntarea unei previzibile candidaturi a "marelui carmaci" nu-i o surpriza, dar inca de astazi constat cu surpriza ca au aparut amenintarile oranjgutanilor cu razboi civil, daca Base Voda nu ar obitine un numar confortabil de voturi...

Niste "scelerati"...

Anonim spunea...

Lilicka: de acord cu tine, pana la un punct, chestia cu surpriza PD-L-ului. Poate momentul, dar nu candidatura in sine. Oricum marionetele sunt bine manipulate, isi stiu rolul bine si mimeaza surpriza mai bine decat Udrea orgasmul prezidential :)
sa fii iubita
marcus

Vania spunea...

Aş avea o idee simplă pentru susţinătorii domnului Băsescu ca să nu mai fie torturaţi...

Anonim spunea...

trebuie sa acopere cumva si sa prelungeasca anuntul candidaturii doctorului :-)

flavius spunea...

Servus
:) intr-adevar o surpriza ar fi fost sa spuna ca renunta...
toate cele bune!