17 nov. 2009

Basescu si Regele...












... Cioaba, desigur.

La Sibiu, Basescu a avut parte de sprijinul Regelui Cioaba, caruia i-a si multumit public in uralele multimii. O multmime care arata ca mai sus. Puteti sa gasiti secventele in care ii multumeste, pe basescu-live.ro. N-am inteles de ce i s-a reprosat atunci lui Orban faptul ca a spus ca pe Basescu il voteaza tiganii... E un neadevar?

In timp ce persoane din afara Sibiului erau aduse cu japca la mitingul pro-basescu, tineri din Sibiu manifestau anti, intreband "Unde-s sibienii?". Ascultati mai jos:

7 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Ma iubeste lumea toata... (T.B.)

Lilick Auftakt spunea...

Dadaaa ! :))

Liviu spunea...

Nu numai ca se afisa cu Cioaba, ci i se si adresa cu 'maria ta'.

Intrebat, un politician portocaliu a raspuns la Realitatea TV in stilul caracteristic (care-i problema?), ca nu e nimic nefiresc ca presedintele sa i se adreseze asa oricarui cetatean.

Incepand de azi, va rog frumos sa-mi ziceti 'maria ta' :)

Matilda spunea...

A îngenunchiat în faţa ţigăncii care dansa, scuturîndu-şi fustele, s-a pupat cu Bercea Mondialu, şi-a umilit soţia îmbrăcînd-o în haine de şatră... Ce mai urmează, Dumnezeule ?
Poate-l fac ăştia împărat, că preşedinte nu va mai fi, sigur !

nicole spunea...

Urmeaza sa-l dam jos pe nesimtit si sa-i facem o "trimitere" la Jilava. Sa-si ia si pedeleprele.

Buna reactia tinerilor.

Nea Costache spunea...

E jalnic doamna! E disperat pentru obtinerea unui nou mandat intru "fericirea" romanilor! Am un sentiment de scarba pentru un asemenea personaj.
Un banc bun, ca sa mai si radem:

Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat…
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar… ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!

O zi minunata!

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult! :) La fel!