27 nov. 2009

Felix Tataru, scoate caseta sau lasa-ne!


















Poza este de la Mos Califar, care arata ca angajatii presedintelui au filmat momentul din unghiul perfect. Asa cum a si recunoscut, ieri, in direct, Felix Tataru. Daca nu scot caseta acum, se compromit total. Hai, Felix! Arata ca nu esti o carpa.

Intre timp, imaginile circula prin presa internationala.

39 de comentarii:

Anca spunea...

La cat e de manjit Tataru, ar fi in stare sa ne transmita ca de fapt el era pe scena, nu Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Da! El era deghizat in Basescu si clona lui filma. :))

dielda dana DINU spunea...

E tareee poza. Si comentariul ei. :))

Matilda spunea...

Sunt martori, nu puţini, şi îmi place să cred că vor vorbi. Prea au tăcut timp de 5 ani.
Cine ştie ce mizerii mai pregăteşte Băsescu pentru contraatac ! Chiar crede că asemenea imagini pot fi şterse ?

Lilick Auftakt spunea...

@Dielda

Pai au si ei caseta. Ce ii fac? Nu era normal sa sara imediat cu ea daca era ceva trucat? :))))

Mortu din salvare spunea...

Sunt mortu din salvarea storcita de mantog. Deci aici pe lumea aialalta n-am decit un singur dor, o singura dorinta: Tataru, scoate caseta!
Nimic nu e mai important decit asta!
Da-le-n pula mea moarta de fleacuri!
Economie prabusita, saracie abrutizanta, trafic rutier ca la nebuni, drumuri de lumea a treia, tiganie, manelizare, gunoi, coruptie...
Astea-s prostii!
Sa mor bine!

Vania spunea...

Felix poate-ar arăta că nu este cârpă, însă ar introduce o contradicţie...

În altă ordine de idei, eu n-am bătut-o pe doamna Ionescu de la apartamentul 6, sunt trucaje!

Lilick Auftakt spunea...

@Mortu'

Si mortii injura? Inseamna ca nici pe lumea ailalta nu e de trait. :))


@Vania

Sa scoata domna Ionescu caseta si mai vorbim. :)))

Petrisor spunea...

Lilick, Tataru nu mai trebuie sa scoata nicio caseta, este clar ca buna ziua ca este reala caseta, numai idiotii spun ca este trucata.

F.T. spunea...

Avand in vedere pozitia lui Tataru de aseara, caseta nu o publica decat cand e frumusel modificata in favoarea prezidentiabilului.

E irelevanta, pe fond, validitatea filmuletului. Violenta fizica si verbala sunt tovarasi de drum pentru Traian Basescu. Acest eveniment nu a facut decat sa improspateze memoria.

Mi-e teama de un eventual efect de bumerang. De asemenea, nu inteleg prezentele neobisnuite ale lui Patriciu si Vantu in spatiul public. Chiar nu e momentul, as zice. Vantu, cel putin, este si un "arrogant bastard". Lay low, dumbass. :)

Liviu spunea...

Si francezii astia fraieri (ma rog, inghit si ei ce li se livreaza din tara):

...le president sortant de centre droit...

Curata ideologie la 'sortantul' asta :)

dielda dana DINU spunea...

@ Lilik, daca... :))

Draghi spunea...

Am tot dispretzul pentru Tataru, pentru cum a manipulat internautzii in 2004. Insa cred ca in cazul asta nu are ce da. Daca te uiti la clip vezi ca imediat inainte de lovitura lui Basescu Tataru ridica camera si o indreapta spre stanga. In functie de cum era ajustat zoom-ul, e posibil ca Basescu sa nu apara in imagine.

Lulutza spunea...

Si totusi, eu am vazut lipite citeva secunde dintr-un film facut de cineva aflat cam in locul unde se afla Felix ala! Cred sincer ca Felix pisoiu' l-a vindut pe Base. Sau si el... Probabil ca, intre timp, a devenit ceva mai responsabil, mai... crestin si mai... tata!

Lulutza spunea...

Foarte bine plasat pentru a vedea tot este cel cu haina de piele si cozorocul la spate! Asta o fi acum ministru, europarlamentar, consul, ambasador, SPP-ist de frunte, miliardar??? Mai traieste (bine)?

mihai burlacu spunea...

http://zburli.wordpress.com/2009/11/27/de-la-glontul-magic-la-pixul-magic/

Anonim spunea...

Foarte tare marea conferinta de presa si demontarea in direct a veridicitatii filmului...

Dupa toata argumentatia care se sprijinea masiv pe chestia ca "lipsesc frame-uri", restul fiind jocuri de lumini si umbre, marele specialist independent (care a lucrat cu PDL sector 2), primeste intrebarea:

Dar ce ati analizat?

Si raspunde: imaginile de pe YouTube.

Dupa care: Dar de ce nu ati analizat caseta originala, la calitate maxima, nu varinata micsorata de pe Internet?

Raspuns: Pai nu am avut-o.

Nicio problema, ti-o dam noi! (Realitatea) Acolo sunt toate frame-urile...

Jalnic!

Lilick Auftakt spunea...

http://romaniadeieri.blogspot.com/2009/11/55-de-grade-in-sens-orar-luminozitate.html

Priviti mai sus imaginile extrem de clare. :)

@Liviu

Citeste te rog aici, mai ales comentariile:

http://www.lefigaro.fr/international/2009/11/21/01003-20091121ARTFIG00057-les-roumains-aux-urnes-pour-sortir-de-la-crise-.php?mode=commentaires

F.T

Pai filmuletul de pe net e deja "aranjat". Ala care arata chipurile trucajul. :))) Sunt disperati.

@Draghi

Sigur. Ai observat fooarte bine. Dar el s-a laudat ca a filmat. :D

@Lulutza

era filmul inversat.

@Mihai, merci. Am citit. :) Excelent.


@Atitudini

Pai nu au ce sa zica... Decat sa minta. :)

Anonim spunea...

Încercând să evit clipul cu Băsescu şi palma trucată pe la televiziuni, am nimerit fără să vreau la Zero TV (poziţia 22 în ordinea programelor tv, conform operatorul meu de cablu). Cu această ocazie am aflat că “Ale cui şi care vor fi jafurile următoare?” a ajuns la episodul 4. Instinctiv, m-a încercat o jenă teribilă. Pierdusem deja trei acte din această piesă. Avid de cunoaştere, am zăbovit preţ de o pauză de micţionat la desfăşurarea de forţe… În direct (un produs marca Dan Diaconescu) … Cu această ocazie, am aflat că există un om cu ochelari pe care îl cheamă Tudor Barbu, anodin precum numele. O fiinţă care pe lângă nume are şi păreri… Condimentaţi cu două gospodine frustrate de statut şi un fadromagiu pasionat de ikebana (în timpul liber) şi veţi afla cum înţeleg unii să facă campanie pentru alegerea în turul doi a unui anumit candidat. Stau şi mă întreb retoric: Băsescu ştie?

Lulutza spunea...

Violenta si agresiunea fizica si verbala reprezinta "normalitatea" lui basescu. O normalitate monstruoasa, "banalitatea raului"... De care i-a molipsit nu numai pe prapaditii aia de PD-isti, PLD-isti, PRM-isti, PSD-isti racolati, ci si pe 'telectualii sinecuristi, pe forumistii oranj, pe sustinatorii plimbati cu autobuzele, pe membrii familiilor lor...

Lilick Auftakt spunea...

@George

A, il stiu pe Tudor Barbu din '90, de cand era reporter la TVR. E exact asa cum il descrii. :))

Nu am vazut minunata emisiune la care te referi, dar daca e ceva de importanta maxima pentru tara, nu uita sa ne anunti. Bineinteles, daca iti mai scapa din greseala degetul pe tasta care te-a dus spre iadul Zero TV. :))

Lilick Auftakt spunea...

Bucata cu bucata o sa-i luam si pe ei la tocat dupa Marea Cadere. :)))

mirko spunea...

ne ocupam cu o prostioara de acu'5 ani! stirea ar fi fost ca basescu s-o fi luat de la pusti!
asa ca, hai cu tunurile pe el!

Petrini spunea...

Uitandu-ma la filmarea inversata, incep si eu sa cred ca e real filmul. Cutele care se formeaza pe puloverul lui Basescu sugereaza o smucitura a bratului, mai degraba decat o miscare de impingere. Iar lumina de pe fata copilului despre care vorbeam in alt post pare a fi de la un spot albastru de pe scena, care e intai pe fata, apoi pe brat si mana, iar cand mana coboara, ramane pe hanorac.

Ramane de vazut daca s-au facut sau nu decupaje, dar aici trebuie sa se pronunte expertii in editare digitala. De fapt nici nu inteleg care este marea problema in a livra caseta originala mai multor experti . Trei experti independenti care sa verifice materialul original aflat in posesia Realitate Tv ar fi mult mai convingatori decat toata adunatura de martori care spun ba una ba alta. Sper sa avem o astfel de expertiza cat mai curand.

Lulutza spunea...

Oricum, pustiul este un... erou national! Pe nimeni nu a reusit pina acum Base Voda sa deteste cu atita sete in public, incit sa dea intreaga masura a vitejiei si vredniciei sale! Nu s-a luat niciodata la pumni in public cu "malai mare" aia de Moliceanu, Crinulet, Geonel, necum cu "malacul" de Klaus Johannis! P-astia, un Zeus Stralucitoru', un Popeye Marele Mancator de Spanace, ca Basea, i-ar fi facut "franjuri" cu o mina la spate! Si pe urma s-ar fi lamentat mogulii, oligarhii si partidele ticalosite ca este... magar si fara maniere, lasul portocaliu si Vampiru' din Krapatzi!

Altceva este, insa, cind gasesti un luptator care te poate pune in valoare! Mare satisfactie, victoria perfecta! Si-a gasit Base, in sfirsit, intr-o multime pagana si agresiva, un rival pe masura lui herculiana, un monstru singeros, care, intr-o lupta dreapta, pe viata si pe moarte, de 5 ani, l-a facut KO pe Fat Frumosul nostru hotz si chior!

Propun ca, de acum in 20 de ani, sa-l spijinim pe Bogdanel cel Viteaz sa candideze in alegerile libere pentru Presedinte!

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Aha! Ai vazut un amanunt. Cutele de pe pulover. :) Mai cauta ca mai sunt. Lasa specialistii ca se vad cu ochiul liber. Si daca cauti pe net vezi ca sunt si filme desfacute frame cu frame.. din care nu lipseste niciun frame ca in cele care incearca sa dovedeasca trucajul. Hai sa judecam cu capul nostru. Se poate. Merci mi-ai scris.

Lilick Auftakt spunea...

@Sus Bogdan!!!! :)))

sandman spunea...

Cum sa nu fie o cirpa... cirpa?
Prea multe pretentii la o sluga basesciana.

Lilick Auftakt spunea...

@sandman

Jos slugile! :))

Anonim spunea...

Ceea ce fac carnatii astia portocalii acum mi se pare la fel de grav ca gestul in sine de a lovi un copil. L-au platit pe un (pu)lache sa demonteze el, expertu' lu peste falsul. Ce au facut ei? Au scos cateva cadre din film apoi au reluat filmul cu incetinitorul astfel incat eventualitatea unui fals sa para mai credibila. Mi-e scarba de astia. O sa ma duc sa votez... Basescu pentru Siberia!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Exact. Au scos cateva cadre. :)

Anca spunea...

Cica analizau dashteptzii FRAME CU FRAME clipul de pe net. =)) =)) =)) Si numarau 25 de frame-uri pe secunda. Pai bah, dashhhhteptzilor, una dintre caracteristicile compresiei de net este reducerea numarului de frame-uri -- uneori pana la nivel de animatie (12 fps). =)) =)) =)) Moooooooooor! Le-a luat dumnezeu mintile, dupa ce ca oricum nu se puteau lauda cu inaltimile intelectuale din bun capat.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Iti imaginezi cu cine cica ne luptam?

Anca spunea...

Cred ca e gasca cea mai penibila in pragu' esecului. Chiar sa te faci de mandra minune in halu' asta..., nush, necesita muuulta multa disperare.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Pentru nimic in lume nu m-as prostitua ca Funeriu. O face iar la RTV. Calculeaza viteza pumnului. :))))

Anca spunea...

Astept cu mare interes momentul in care vor iesi la rampa cu un medic specialist in biologie paranormala, care sa ne explice ca mana dreapta a lui Basescu are vointa proprie. =))

Lilick Auftakt spunea...

@Anca


:)))))


Funeriu acum cateva secunde:"O sa cer o expertiza aceluiasi expert care a expertizat..." :)))))

Anca spunea...

Incepe sa devina Funebriu!

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! :)))