25 oct. 2009

Lucia Hossu Longin despre campania lui Traian Basescu

"Afisul lui Traian Basescu este mizerabil. Esenta de otrava, de ura, de dezbinare" - Realitatea TV

P.S. - Crin Antonescu: "De la Hitler incoace nici un sef de stat nu a refuzat o majoritate pentru ca nu-i place" - mai mult in Ziua.

3 comentarii:

hendrix spunea...

Am vazut emisiunea de aseara si as aprecia ca excelenta prestatia lui Crin. A fost primul candidat important care a intrat in cursa prezidentiala, a fost si primul invitat al acestei emisiuni. In ciuda unor gazde destul de ostile, ca sa nu zic altfel, ma refer la Ursu, Buscu si Tatulici, Crin a fost spontan, in verva, spiritual, concis, convingator. A trecut imperial peste rautati sau intrebari tendentioase, peste mizeriile aruncate de voinescu, absolut execrabil aseara.
Perfect adevarata afirmatia doamnei Longin privind afisul mizerabil basescian. Asa este:,,esenta de otrava, de ura, de dezbinare". Sper ca ura basesciana sa se reverse in final chiar asupra lui, o merita pe deplin. Topescu povestea cu mult umor cum respectivul afis a fost modificat undeva prin Pitesti. Astfel, in loc de ,,De ce le este frica, ei nu vor scapa!'' niste oameni inteligenti si plini de umor au scris:,, De ce imi este frica, eu nu voi scapa!'' Eu unul sunt convins ca nu va scapa, n-are nicio sansa in turul doi! Ha ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!

flavius spunea...

servus...
da... "de ce îi e frică, nu va scăpa"... Ţopescu a avut o inspiraţie de zile mari.
toate cele bune!

Pro DOC spunea...

@hendrix

De acord cu tine! :)
Si cu Lucia Hossu Longin si cu toti sustinatorii lui Crin Antonescu.
Emisiunea - cu exceptia interventiilor stridente ale lui Sever Voinescu, mi-a indus un confort psihic cum de mult nu mi-a mai produs vreo emisiune politica din RO.