14 nov. 2009

Acesta e respectul lui Basescu fata de femei si fata de suferintele omului, in general



Faptul incalificabil care s-a intamplat astazi in dezbaterea de la Cluj, o incercare tipic securista de a dinamita moralul partenerului de dialog, tintind punctul cel mai slab al acestuia, nu este o intamplare. Sa ne aducem aminte de anul 2006 si de atacul lui Traian Basescu fata de Corina Dragotescu. Jurnalista suferea de cancer, iar Traian Basescu i-a spus cinic: «Dumnezeu sa ne dea sanatate cit adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de miine!» Corina Dragotescu scrisese despre faptul ca actualul sef al statului s-ar fi ocupat, la Constanta, in 22-23 decembrie 1989, cu distrugerea unor documente ale Securitatii. Din cate se vede, intre timp, Dumnezeu i-a dat Corinei sanatate. Basescu insa nu si-a pierdut, deloc, apucaturile de securist. Dar de problema asta se pare ca nu Dumnezeu se ocupa...

18 comentarii:

irongates spunea...

Poate privesti la Realitatea, poate il auzi pe Tudor Octavian, poate il auzi pe Negoita cum spun ca nu e de condamnat asa de sever Basescu.
Mi-e sila cu MAJUSCULE.

Lilick Auftakt spunea...

@Irongates

Le plang de mila...

Matilda spunea...

Va mai face dovezi de acest fel, în disperarea sa paranoică. Se duce de-a dura şi calcă totul în picioare. Sper ca votul să-l sancţioneze sever, precum merită.

[D][S][N] spunea...

Pentru Basescu, atat:
“Oamenii sunt răi şi proşti. Iremediabil răi şi proşti.”

Liviu spunea...

... si asupra toturor, aceasta Corina Dragotescu. Toata compasiunea pentru suferinta ei individuala, dar e proasta cu spume si are gratia unei curci. Imi cer iertare pentru exprimare, dar n-o mai suport.

dramoleta spunea...

Am crezut in acel moment ca Antonescu va claca. A dat insa dovada ca este un om echilibrat. Bravo!

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Trebuie sa speculam disperarea lui. :)

@DSN

:) Unii insa mai rai si mai prosti decat altii.

@Liviu

:)

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Si pe mine m-a mirat taria lui. Chiar nu ma asteptam.

Anonim spunea...

Astia nu sunt oameni, cat despre animale nici nu se pune problema. Mi-e lehamite de tot ce se intampla, de ochii albastrii ai baietior "dastepti" (desi ochii albastrii imi plac la orice alt om), de politica cu hahaieli si cu zambete fortate, de impasivitatea noastra... Ne trebuie o revolutie adevarata ca sa ne spele constiintele. Oare am fi in stare de o revolutie adevarata? Una condusa de oamenii cu adevarata coloana vertebrala, o coloana care sa nu se aplece de spate la orice la dorintele de pupincurism si de usoara inavutire ale lingailor din ziua de azi.

Bogdan spunea...

Lilick, acuma dupa aceasta confruntare si atacul NESIMTIT , MESCHIN , coborarea la o imoralitate fara margini a Marinarului , cum ti se pare alegerea (votul) din 2004??
Cate oare a putut sa faca acest om, fara ca noi sa aflam nimic??

Daniel Mălăelea spunea...

Basescu are si el doua fete. Stau si ma intreb cum a putut sa il atace pe Crin pe tema sinuciderii sotiei. Nu s-a gandit la ingerasul care a ramas fara mama la 3 ani si care e acum suficient de mare incat sa inteleaga aceasta imensa josnicie?

Lilick Auftakt spunea...

@Valive

Ideea de revolutie adevarata, condusa de... cineva, ma sperie. Una e sa vorbesti de o revolutie morala, asa cum face Crin, alta e sa existe contextul social-politic-economic in care vreo sleahta sa profite de nemultumirile sociale, pe care de cele mai multe ori tot ei le-au provocat.

@Bogdan

Atunci a fost o alegere buna. In momentul ala, in contextul ala... In rest, a spus un alt prieten de-al nostru aici, pe blog: "Mi-as taia mana cu care l-am votat pe Basescu". Votul dat atunci ne-a facut sa scapam de regimul Nastase si l-a adus pe Tariceanu prim ministru... Acum nu mai sper decat ca tot mainile noastre, ale liberalilor si sustinatorilor lor, il vor da jos pe Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel

Basescu nu se gandeste decat la el, la progeniturile lui si la Udrea.

nicole spunea...

Excelent Crin . Foarte elegant.

Anonim spunea...

http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/15/ce-si-face-basescu-cu-duduia-lui-cariera-politica-incheiata-se-numeste/

malina anitoaei spunea...

Draga Lilick,eu cred ca de toate se ocupa Dumnezeu...mai devreme sau mai tarziu.Ma surprinde comentatorul tau Liviu, care ori este misogin ori are probleme cu manierele. In primul rand Corina Dragostecu este o doamna.Nu stiu la care gratie se refera Liviu dar poate ca ar trebui sa urmareasca prezentarile de moda.
Pentru mine Basescu a devenit pur si simplu un candidat si il tratez ca atare.
Iti scriu de pe ablog, caci contul de pe weblog a disparut in neant...Vezi de ce trebuie sa fii prudent si sa mergi pe doua cai deodata?(Glumesc!) Sa ai o zi cum iti doresti!

Lilick Auftakt spunea...

@Nicole

Sigur. Iar Basescu a fost isteric si s-a plans ca o baba. :))

Buna @Malina! Ma bucur ca.. te vad.

@Sibilla Thx:)

Cristian spunea...

Poate v'a scăpat o frază din vorbele acelea ale lui Băsescu, aşa că bag un copy/paste scurt:

"un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură şi să ajungă în situaţii dificile"


El fiind marinar - iar doamna Băsescu, desigur, soţie de marinar. Mă tem că Băsescu nu ştie mai nimic din ce'o fi trăit soţia sa, cât timp era el dus. Părerea mea...