20 nov. 2009

Basescu minte sinistru! E coautor al crimelor mineriadelor


Actualul presedinte tocmai a spus, in dezbaterea cu ceilalti candidati, ca el, pe 13-15 iunie 1990, a privit evenimentele de la televizor, din Constanta. Sotia lui spune insa cu totul si cu totul altceva in celebrul interviu din 1995. Iata:


"Cand ati venit la Bucuresti?
In octombrie, anul trecut (1994). Pana atunci veneam numai sa spal vasele si sa fac curat. Vreau sa va spun ca este pentru a doua oara in 20 de ani de casnicie cand avem familia reunita. Prima oara a fost pentru 10 luni, din februarie ′90 pana in noiembrie acelasi an, cand sotul meu a fost ministru secretar de stat. Cand am venit la Bucuresti chiar am avut unele neintelegeri; eu si fetele, cand venea sotul acasa, ne duceam dupa el in birou. Si el se enerva. Isi lua dosarele si pleca in alta parte. Era obisnuit singur."


Deci e cat se poate de clar pentru toata lumea, cred, ca Basescu a participat activ la evenimentele de acum aproape 20 de ani, din postul pe care il avea. Si ca nu vom afla niciodata exact ce s-a intamplat si nimeni nu va fi condamnat atata timp cat acest om al trecutului va fi la Cotroceni.

12 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Crin a avut un discurs exceptional. A iesit la bataie cand a trebuit. A iesit castigator. Sunt convins ca a fost peste Geoana.

Lilick Auftakt spunea...

Basescu a fost din nou un demagog, un populist, un mincinos.

Mircea spunea...

Cu riscul de a va supara, vreau sa va spun ca dl. Antonescu a avut un discurs dezamagitor, mai ales prin atacurile la persoana, specifice pana acum lui Vadim si marinarului mincinos si betiv. Mi-a dat dl. Antonescu impresia unei asemanari izbitoare cu Basescu si nu stiu de ce am chiar impresia ca este gata sa fraternizeze cu PDL-ul in eventualitatea ca nu va intra in turul al doilea. Pana miercuri aveam intentia serioasa de a-l vota pe dl. Antonescu, dar dupa refuzul de a se prezenta la TVR pentru a infrunta si alti candidati a demonstrat ca nu e mai bun decat Basescu sau Oprescu... Nu stiu ce voi face duminica, dar am serioase indoieli ca ma voi prezenta la vot. Nu vreau sa merg doar ca sa anulez buletinul...

Lilick Auftakt spunea...

@Mircea, daca nu te-a convins niciun candidat luna asta de campanie, si e desigur destul de greu pentru cineva care nu sta tot timpul cu ochii pe politica, incearca sa te uiti, atat cat poti in timpul care a mai ramas, la cei care stau in jurul candidatilor. Sau la istoria partidelor din care fac parte. Sau la doctrina. Vrei pe cineva de dreapta sau de stanga? Daca sigur vrei sa votezi, vei da astfel un vot inteligent, rational. Nu trebuie sa-l iubim pe cel pe care il votam. Nu trebuie sa ne placa 100%. Nici noi pe noi insine nu ne iubim 100%. :)Si ne mai dezamagim si noi pe noi.

[D][S][N] spunea...

basescu a fost "pamant" ! dar nici ailalti n'au rupt gura targului, sincer vorbind.

Traian Breazu spunea...

A cata oara a mintit? Ar fi trebuit facuta o lista deschisa cu toate minciunile sale. Cred ca daca s-ar fi facut o asemenea lista acum ar fi mai voluminoasa decat biblia care spune "sa nu minti".
Este inca odata fara limita tupeul si jignirea inteligentei.

ana_idu spunea...

te rog foarte mult, poti obtine bucatica de film din emisiune in care basescu spune ca revolutia si 13-15 le-a vazut de la constanta? de la media monitoring am aflat ca ma costa suficient de mult ca sa ma zgarcesc sa cumpar tot transcriptul.
multumesc in avans,

diana usturoiu

Lilick Auftakt spunea...

@Ana

Daca nu exista pe net nu pot nici eu sa gasesc. Ai cautat?

ana_idu spunea...

am cautat, dar n-am gasit. acum incerc sa cumpar doar portiunea care ma intereseaza si, daca se poate si te intereseaza, iti dau si tie.

o seara buna,

diana usturoiu

Lilick Auftakt spunea...

@Diana

Multumesc! :)

ana_idu spunea...

le-am gasit :)

chestiunile cu OBLIGAREA partidelor sa exprime un vot pentru un premier desemnat si SANCTIONAREA parlamentarilor care isi fac meseria, exprimandu-si opinia politica, aia pentru care au imunitate, si propun suspendarea unui presedinte sunt de prezentat electoratului pdlist care pretinde ca nu e nici un pericol de dictatura.


http://www.videonews.ro/action/viewvideo/30206/Candidatii-se-confrunta-in-dezbateri-Ultima-tema-abordata---Model-prezidential/

si

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/30199/Candidatii-la-presedintie-despre-criza-morala/

o seara buna

diana usturoiu

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult de tot, Diana! :)