14 nov. 2009

Bravo Crin! :)

Ati simtit si voi, azi, in intalnirea cu Crin, cum isi da ultima suflare dictatorasul mascarici de la Cotroceni? L-ati vazut cum tremura, cum statea cu capul in jos, cum aproape ii dadeau lacrimile? Ati vazut atacul ala jegos legat de fosta nevasta a lui Crin? Oameni buni, azi au fost toate semnele ca Basescu stie ca va pierde. Va pierde urat. E cazul sa ne uitam de azi la partea plina a paharului. Crin Antonescu e pe drumul cel bun!











Fraza in care Traian Basescu isi recunoaste esecul: “Aveţi o bilă albă din partea mea că aţi participat la dezbatere. Mi-aş fi dorit foarte mult să intraţi în turul doi, să nu ajungă România pe mâna lui Iliescu, a lui Voiculescu, Vântu, a lui Hrebenciuc”

Nu-i asa ca putem face mai mult? Nu-i asa ca nu ne vom multumi, asa cum sugereaza Basescu, cu Prostanacul la Cotroceni?

9 comentarii:

[D][S][N] spunea...

In sfarsit ceva focuri de artificii si pentru noi, privitorii !

Daniel Mălăelea spunea...

Incalificabil atacul referitor la drama traita de Crin acum cativa ani. E dovada unei ticalosii sub orice limita. Pe mine m-a speriat atitudinea domnului Basescu. Lupta nu este castigata. Cred ca se vor mai intampla multe in aceasta campanie electorala.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

:) Sigur!


@Daniel

Pentru cei care inca nu credeau de ce poate fi in stare marsavul, si ca ar calca pe cadavre, a fost un bun prilej sa afle. :)

Liviu spunea...

Cred ca cel mai important element al zilei de azi este - dincolo de contrele schimbate de contracandidati cu ocazia dezbaterii sau ne-dezbaterii este curtea intensa pe care se pregateste sa o faca Basescu electotarului liberal.

Vorba e: vor rezista liberalii la cantecul de sirena al marinarului?

Garcia Muerte spunea...

Crin a fost absolut sublim in anumite momente ale discutiei. Sunt sigur ca a punctat si procentual, a fost peste Basescu in aceasta zi."Plecaţi pe mare,d-le Basescu dar cu ce, că nu mai aveţi flotă." Absolut genial!

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Vor rezista! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Garcia

Stii cat conteaza asta pentru moralul liberalilor? Enorm. Restul incepe de-abia acum. Va fi infernal. :))))

nicole spunea...

Superb! :)

elena spunea...

Crin a demonstrat in sfarsit ca e mai bun ca toti candidatii ...sper ca lumea sa-l voteze.