7 nov. 2009

Crin Antonescu: "Fara jumatati de masura!"


In seara asta l-am vazut pe Crin Antonescu la emisiunea lui Robert Turcescu. Cred ca a avut cel mai ferm si cel mai radical mesaj de pana acum. Cateva idei:

- In cazul in care nu intra in turul doi, Crin Antonescu ar vota cu oricine i-ar fi contracandidat lui Traian Basescu.

- PSD e un adversar, PD-L (impreuna cu Basescu) un dusman.

- "Traian Basescu e ultima persoana cu care as negocia."

Ah, ce satisfactie am cand Presedintele partidului pe care il votez sustine 100% idei care sunt si ale mele. Si ale noastre. Desi stiti ca l-am sustinut in congres pe Tariceanu, Crin nu m-a dezamagit pana acum. Ba l-a mai adus in prim-planul politic si pe Klaus Johannis, asa cum imi doream demult.

Calin Tariceanu a fost si el azi la inaltime si a avertizat electoratul liberal sa nu se lase pacalit de apelurile lui Traian Basescu. Cititi mai mult AICI.

Bravo Crin, bravo Calin!

P.S. Nu stiu cum ar putea sustinatorii portocalii sa explice ASTA sau ASTA.

21 de comentarii:

tony spunea...

Crin si Calin sunt niste oameni foarte inteligenti care il cunosc bine pe Basescu.Sunt sigur ca nu mai pot fi pacaliti de acesta.Cred ca Basescu turbeaza cand ii vede.:)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Sigur turbeaza. :))

tony spunea...

Mai este ceva interesant: mitingul lui Basescu de la Timisoara.Au fost adusi 20 000 oameni din 4 judete.S-au folosit 370 autocare.Acest lucru necesita o organizare perfecta.La fel s-a intamplat la Iasi,Bacau,Constanta.Cred ca Dan Nica avea dreptate:pe 22 noiembrie toate autocarele vor fi folosite pentru turism electoral.

Anonim spunea...

Si betivul are electoratul sau pe care nu-l dezamageste. Basescu... pentru cei puternici !

Anca spunea...

Sa retinem minunatul schimb valutar:
Turcescu: Stiti in ce situatie ne aflam acum noi, jurnalistii?
Crin: Excelenta!
Aplauze, aplauze. =))

(Discutia se iscase pentru ca-i atrasese Crin atentia istetului cum ca-s de rahat jurnalistii sa-i propuna numai tema Basescu si apoi sa-l acuze ca nu vorbeste decat despre Basescu. Foaaaaaarte bun cot in gura. :D)

Dan Trofin spunea...

si la mine la Focsani, Vineri, Crin a avut un discurs bun, desi VARUJAN-vranceanul, a avut unul cel putin la fel de bun.
ai observat bine, Calin se implica mai mult si, fata de euro, cand s-a vazut un non-combat din partea taberei perdante in PNL, rezultatul va fi unul mai bun.
ramane de vazut cat de bun, in mod normal, Crin ar trebui sa ia intre 2-5 procente peste scorul PNL.
eu estimez ca un 20% pt PNL si 25 pt Crin este ceva dezirabil si tangibil !

Traian Breazu spunea...

Nu am vazut inca emisiunea dar ma bucura feedbackul pozitiv. Crin si Calin sunt printre putinii politicieni de talie europeana din Romania.

Am cateva intrebari: credeti ca e posibil ca Oprescu sa se retraga inainte de alegeri si sa-si indemne sustinatorii sa-l voteze pe Crin? Daca nu, atunci care e defapt rolul lui Oprescu si rostul sau in aceasta campanie? Chiar ia mai mult electorat de la Basescu (cum sustine) si nu de la Crin si Geoana?

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

Un betiv pentru betivi... Or fi destui ca el in tara. Dar totusi sper ca pe cal de disparitie... :))

Da, @Anca. Am sesizat :))

@PatrickDan

Mi se pare mie, sau Crin e din ce in ce mai bun, mai ferm, mai radical? :)

@Traian

Ai pus o intrebare excelenta, chiar voiam sa scriu pe tema asta, dar n-o sa-ti raspund acum aici, nu te supara. Sper sa pot posta cat de curand despre Oprescu. Sa stii ca a explicat chiar el intr-o emisiune care din pacate nu a fost pe un post cu audienta Antenei 3 sau a Realitatii. Cu ocazia asta am inteles si eu exact.

Crăciun Florin spunea...

Bine punctat @Lilick. Crin a definit, daca pot spune asa, pozitia lui fata de "temele" acestei campanii electorale. Iar PNL, in teritoriu, are "firul calauzitor". Discursul direct al lui Crin pune multi oameni in dificultate, pe langa satisfactia data unora ca mine sau ca tine.

Dan Stoica spunea...

Ah, ce satisfactie o sa am (glumesc, desigur) cand o sa fiti voi, liberalii, indemnati sa puneti stampila pe Prosta'! Vroiam mai de mult sa iti spun ca mai aveti extrem de putin timp sa va pregatiti argumentatia pentru asta. Paturiciu a facut prea putin cand l-a facut pe Mirciulica liberal sub acoperire. Nu ar fi mai dragut sa nu va risipiti voturile si sa ii dati victoria lui Geoana din primul tur? Si apoi sa asteptati (mult si bine) sa il numeasca pe bietul Iohannis PM!
Imi aduc aminte (amuzat, fireste) cum la niste premii de nimic ale unei reviste (Felicia, parca) l-ai gasit pe Marean plin de umor... Asta dupa ce el isi prognoza viitoarea ascensiune politica (daca il iubesc 500.000 de oameni il vor iubi si 22.000.000). Subconstientul a inceput sa lucreze!

Lilick Auftakt spunea...

@Dan Stoica

Nu esti liberal. Vezi cum gandesti? Ca la voi la portocaliii comunisti. Liberalii nu au fost niciodata indemnati sa voteze cu cineva. Liberalii nu pot fi indemnati. La noi in partid Presedintele se ia dupa vocile noastre. Nu invers. Ce bine ai fost modelat in comunism si ce greu iti e sa renunti la gandirea asta. Of, of...

Lilick Auftakt spunea...

@Dan

A propos, nu am nicio satisfactie acum cand Basescu se umileste si ne cerseste voturile. Nu are nici onoarea sa moara cu fruntea sus. Tie nu ti-e scarba? Ar trebui sa-ti fie.

Andrei H spunea...

Intr-un fel are dreptate Dan Stoica, eu, dacă in turul 2 nu intră Antonescu, voi fi intr-o situaţie ingrată, ce să aleg intre 2 demagogi puri, Geoană si Băsescu, inconjuraţi de Udre si Vanghelii? Dar a spune că voi fi ”indemnat” să pun ştampila pe cineva anume mă face să mă intreb dacă Dan Stoica este primarul acela din Dolj care aplecat de şale ştergea pantalonii Farului Calauzitor, pantaloni plini de noroi de la luat copii in braţe si ţucat pe obrăjori.

Asta da verticalitate.

Alegeţi decizia corectă:

http://img5.imageshack.us/img5/9068/deletethisfile.jpg

Lilick Auftakt spunea...

@Andrei

Din pacate nu avem de ales daca nu intra Crin in turul doi, dar suntem obligati sa taxam un om care a vrut sa distruga PNL-ul. Doar atat. E un principiu.
Merci. :)

elena spunea...

Crin Antonescu este un presedinte care va castiga respectul Europei si al lumii pentru Romania si romani.

Dan Stoica spunea...

@Andrei H Nu, nu sunt din Dolj ci din Buzau, nu, nu sunt primar ci informatician la o firma privata si nu sterg pantalonii nimanui ci doar, citind informatii si opinii cat mai diverse, incerc sa gandesc cu propriul cap. Aveam (si am inca) simpatie pentru Crin (am trecut si eu prin ce a trecut el) dar sa spui ca esti multumit ca Ilici nu a tras asupra manifestantilor din Piata Universitatii ci (saru' mana bunicuta) doar a trimis minerii (in timp ce tiranu ar fi deschis focul direct) numai bun-simt nu denota. Iar declaratia de sambata de la RTV ce altceva decat o invitatie indirecta (va veni si cea directa, fiti siguri, de la Rusanu, Bogdanel Olteanu, Fenechiu & comp) la a-l vota pe prosta' in turul doi?
@Lilick Mai tii minte cand il invita Crin pe felcer sa abandoneze si sa-i acorde lui sustinerea? Si are dreptate sa incerce... Sunt convins ca in forul tau interior admiti ca oamenii politici au dreptul sa faca tot ce este nevoie pentru a castiga... In cadrul logicii politice este legitim sa faca asa.

Anonim spunea...

Excelent comportamentului domnului Crin Antonescu! Este cel mai puternic candidat pentru presedintie. Sansele sale sunt in continua crestere. Despre ideile sale pot spune ca reprezinta o viziune. O viziune in ceea ce priveste un viitor prosper pentru ROmania. Exact aceste lucruri m-au atras si m-au facut sa inteleg ca Antonescu este candidatul pe care il voi vota! Este altfel. Razvan - Constanta

aurelian spunea...

Antonescu este presedintele de care Romania are nevoie .Trebuie sa o rupem odata cu trecutul.
Ne-am saturat de acei vaslasi ai democratiei care stau cu spatele catre viitor si cu fata la trecut.
Crin Antonescu presedinte.

geani spunea...

imim place la nebunie acest articol . BRAVO CRIN , BRAVO CALIN! Este intradevar , nu se are rostul de a se vorbi cu BASESCU.acesta trebuie inlaturat de la sefia ROMANIEI

Gabi A. spunea...

Antonescu este cel mai bun orator si cel mai onest dintre candidati. Azi, 08.11.2009 a fost intampinat la Baia Mare prin ropote de aplauze si felicitari. Este cel mai apreciat dintre "concurentii" cursei prezidentiale. Are dictie, idei pertinente si propuneri viabile pentru iesirea din impas economic-politic. Este hotarat sa schimbe macazul spre normalitate si decenta, spre progres si dezvoltare. Gabi A.

Tatu spunea...

Votez Crin Antonescu ptr ca este singurul kre poate face ceva bun ptr Romania !