26 nov. 2009

Despre tampiti si ipocriti


Crin Antonescu in campanie: "Cine are de gand sa voteze cu Basescu in turul doi, sa voteze cu Basescu din turul intai. Nu am nevoie de voturile lor." (via KingSnake)

In concluzie, cei care se arata acum "dezamagiti" ca Antonescu il sustine pe Geoana, ori sunt tampiti ori ipocriti. Slava Domnului ca sunt putini!

6 comentarii:

Traian spunea...

Cine are timp sa-i mai creada pe smecherii din online-tv ? Ai vazut aseara la RTV, nu ? Ii frec eu azi, mai incolo...

Lilick Auftakt spunea...

Am vazut, sigur. La ei ma gandeam. Crin a fost ferm si clar in campanie. Si s-a tinut de cuvant. Freaca-i! :))

[D][S][N] spunea...

...ori amandoua !

Anonim spunea...

Am observat, nu odata, ca de la Crin (si de la liberali) se cere mult mai mult decat de la altii.

Cel mai bun exemplu:
"Domnule Basescu, ati furat flota!"
"Dar si dumneavoastra ati chiulit din Parlament!"

Am vazut ca in timp ce in spatele unora se afla chestii grele si concrete, in spatele altora se afla insinuari sau prostii de tipul celei cu chiulul.

Poate si de asta sunt unii care se simt dezamagiti de Crin chiar si daca are nodul la cravata stramb.

Cantarul asta cu greutati inegale e ceva tipic uman din pacate.

Ramane sa avem rabdare, sa nu ne enervam, sa explicam, sa aducem argumente...

Cu simplitatea umana (prostia) trebuie avuta multa rabdare, pentru ca, din pacate, voteaza!

hendrix spunea...

Aseara, dupa recitalul dat la A3, dupa o intalnire in holul mogulului cu viitorul presedinte, Crin a mers la celalalt mogul de la Realitatea. Tin minte o emisiune de pe la inceputurile campaniei cand Crin a fost forfecat de deontologi ca tatulici, Ursu si Buscu, permanent. Nu spun ca ar fi trebuit protejat, dar n-am vazut indarjirea lor decat impotriva lui Crin.
Ce s-a gandit Ursu aseara? Sa-l puna pe Crin in fata unor oameni care cica l-ar fi votat pe Crin dar in turul doi il vor vota pe ba-secu! Primul intrat in lupta a fost unul Muresan din Satu Mare, dar care vorbea atat de stricat romaneste incat ai fi jurat ca este ungur. Dupa ce-l face albie de porci pe Crin, acuzandu-l ca a pactizat cu dusmanul, spunandu-i ca nici nu mai vrea sa discute cu Crin, ce credeti ca face Crin? Calm, foarte calm, ii explica de ce a ales intre geoana si ba-secu. Cat de comunist a fost ba-secu atat inainte de 89 cat si dupa. Cat rau a facut acesta tarii atat pe vremea CDR cat si in ultimii 5 ani. Extrem de civilizat, Crin a reusit sa-i inchida gura satmareanului cu argumente irefutabile, incat la sfarsit omul a fost pus cu botul pe labe. La fel a procedat si cu urmatorul ,,anticomunist'' din Cluj.
Concluzia: nu este suficient sa te pretinzi ,,anticomunist''ACUM dar in fapte sa votezi cu dusmanul liberalilor, fost securist la Anvers. Adevaratii anticomunisti au fost cei care au luptat impotriva lor in 90 si in anii de dupa cu ilici. Cei care au avut curajul sa voteze cu Ratiu sau Campeanu, adica sa fie intre cei 15% care nu s-au incolonat in armia fesenista. Cei care au protestat energic in Piata Universitatii in aprilie-mai 90. Cei care au indurat mineriadele iliesciene. Cei care au fost nevoiti sa emigreze atunci din tara.
Tuturor celor care acum l-ar vota in turul doi pe ba-secu ca sa nu iasa ,,comunistul'' geoana, i-as intreba un singur lucru: cu cine au votat in 90, 92 si 96? Sincer, nu cred ca se va gasi macar un singur om care sa fi fost de partea partidelor istorice in perioada 90-96 si care acum sa puna votul pe nemernic. Doar daca nu cumva Dumnezeu i-a luat mintile.

KingSnake spunea...

Chiar ma gandeam atunci cand l-am auzit (si era undeva la inceputul campaniei electorale) daca nu cumva va pierde cu discursul asta atat de vehement. Si nu a fost singura data cand a fost asa vehement. Chiar sunt curios cum se va vota pe 6 decembrie.