1 nov. 2009

Sebastian Lazaroiu confirma: "Profesorul" invocat de Hayssam e Traian Basescu


"Sebastian Lăzăroiu:
Mai ciudat decat asta este cum Hayssam povesteste dialoguri. Recunosc ca Omar este un excelent povestitor, in buna traditie orientala. Dar nu e ceva ce tine de traditie. Omar stia bine de ce scria ce scria. Ganditi va ca omul era la inchisoaresi nu se simtea prea bine acolo. Invocarea numelui presedintelui (chiar aluziv “profesorul”) era importanta atunci cand stia ca i se intercepteaza scrisorile si convorbirile."

De AICI.

Va rog sa fiti atenti cum Sebastian Lazaroiu sugereaza discret ca Traian Basescu ar fi de fapt o victima a serviciilor secrete.

P.S. - Printre randuri cititi si dezamagirea sustinatorilor lui Traian Basescu, sau, direct, remarca lui Lazaroiu cum ca o prezenta masiva la vot i-ar fi fatala electoral actualului Presedinte.

21 de comentarii:

Lucia Verona spunea...

Foaaarte interesant! Îl înving structurile? :))

atreides spunea...

Am intrat si eu pe situl pe care ni l-ai recomandat, impresia generala este ca le cam tataie fundul de frica pedeleprelor. Sa fie intr-un ceas bun! Uite, am selectat si eu o fraza de la o pedelepra care ii punea intrebari lui lazaroiu: ''Este in coagulare vreun grup/vreo luare de pozitie care sa contracareze efectele listei-de-intelectuali vinturate de Crin?'' Bag sama ca, in materie de sustinere a intelectualitatii, strugurii au devenit extrem de acri pentru pedelepre, hahaha! In plus, mi-a mai placut un alt dobitoc, care mai ca il implora pe Lazaroiu sa gaseasca o metoda ca in turul doi, in caz ca finala va fi basescu-geoana, voturile liberalilor sa se duca la basescu! Auzi, sa votam noi cu basescu, sa mori de ras! Oamenii astia sunt de o prostie infinita! Sau altul care cica incerca sa-si convinga niste cunostinte, fani Crin, sa treaca de partea lui basescu, cica incerca da' nu prea reusea, si il ruga pe lazaroiu sa ii furnizeze niste argumente updatate, hahaha! Cred ca daca nu am fi in rahatul in care suntem acum ca tara, si in care ne-au adus boii astia, ne-am distra copios cu imbecilii astia de la pdl!

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Da, da!!! Saracul! Ii plang de mila! :)) Il inving serviciile, dar daca vine pra multa lume la vot, in turul doi, il invinge si poporul. Nu mai putem sa dormim de grija. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Eu am primit link-ul de la @Tony, care imi spunea ca si tine ca le tataie fundul. Apoi l-am trimis pe mail la mai multe persoane si am primit de la toti aceeasi concuzie: le e frica.

Nici eu nu stiu cum pot sa creada ca exista sustinatori liberali care sa il voteze in turul doi pe Basescu. Si cei care spuneau acum mai mult de o luna ca vor sta acasa, in caz ca intra Geoana in turul doi, s-au radicalizat si au spus ca merg SIGUR sa voteze anti-basescu. Nu stiu pe ce lume e Lazaroiu. Nu stiu pe ce lume sunt amaratii astia.
A fost un concert electoral in Bucuresti, la sediul lui Basescu, si s-au strans sub 100 de persoane. Sunt terminati. :))

atreides spunea...

Asta cu turul doi, ca o prezenta masiva e in defavoarea lui basescu, este porumbelul iesit pe gura lui Lazaroiu. Adica pedeleprele ne tot freaca la melodie cu poporul in sus, poporul in jos, ei vorbesc in numele poporului iar ceilalti vorbesc in numele mogulilor, in schimb prezenta masiva la vot ii dezavantajeaza! N-ar fi mai bine sa dea boc o HG ceva (ca ordonante nu mai are voie) ca in turul doi au voie sa voteze numai membrii si simpatizantii PDL? Ca probabil doar ei sunt poporul, noi astilalti suntem probabil dusmanii poporului!

atreides spunea...

Aia cu concertul e tare. Dar noi cand o punem de-un miting pentru Crin? Daca nu ne impiedica dl. ministru al sanatatii, desigur :)

Lilick Auftakt spunea...

http://www.gandul.info/news/concertul-de-la-sediul-de-campanie-al-lui-basescu-a-avut-ca-spectatori-membri-pdl-deghizati-in-civili-adusi-cu-forta-de-organizatiile-de-tineret-5071036


Am dat si link la articolul cu... concertul :))


@Atreides

Pai cred ca asta a fost si ratiunea pentru care n-a ales ziua de 6 pentru referendum. Spera sa adune ceva lume pe 22 cu manevra asta, si sa treaca in turul doi, iar in 6 spera ca lumea sa stea acasa. :))

Lazaroiu e cam fraier sau mi se pare mie? Chiar asa: cu "Vointa poporului" cum ramane?

Lilick Auftakt spunea...

Revin: Habar nu am ce ganduri are Crin cu Bucurestiul, dar o sa ma interesez.

atreides spunea...

Nu stiu de ce, nu pot citi articolul ala din Gandul despre concert. Da' mi-a placut formularea, ''membri PDL deghizati in civili'', adicatelea pedelistii ca sa para civili trebuie sa se deghizeze? Asta e ca si cum ai spune ca basescu la Antwerpen era degizat in civil, hahaha!

razvan sidoreac spunea...

ce trebuie sa pateasca cineva care a orhestrat o rapire?? dar cinevA care a fost complice la fuga unui urmarit penal?
dpdv penal nimeni nu pateste nimic la noi, macar poporul asta prost sa deschida ochii si sa-i ofere basescului doar cele 5procente care le merita

GS spunea...

Daca vrei sa-ti consolidezi opiniile, iti imprumut masca lui Base sa faci o tura, pe´nserat, cu ea :)

Matilda spunea...

Dacă mai era ceva de demonstrat...
Gura păcătosului adevăr grăieşte, dar şi abureşte .

renata spunea...

Lilick, mi-ai stricat ziua!:)))
Adică stau acum şi mă întreb (după ce-am parcurs dialogul ăla), cum e posibil ca oameni care ştiu când se scrie "copii" cu 3 de "i", să fie atât de imbecili?
Încerc să încropesc acum un text, la mine pe blog, să găsesc dovada de netăgăduit că Băsescu trebuie să dispară. Nu cred să reuşesc, iar pedeleliţele şi pedeleneicii nu mă vizitează pe mine, da' îmi mai descarc nervii. :)

Crăciun Florin spunea...

Buna @Lilick,

Interesanta discutia de la @bleen. Internautii portocalii sunt ingrijorati. Lazaroiu incearca sa le dea incredere. Afirmatiile lui sunt precise. Vor face, vor drege, PNL este o adunatura condusa de 2-3 insi (liberalii fiind cam tembeli !), Basescu nu are treaba in primul tur, sunt probleme in al doilea etc. Nu cred.

Cred ca Basescu poate avea probleme cu primul tur. Mai cred ca PNL si PSD vor sesiza Curtea Constitutionala daca Basescu mai face o nominalizare aiurea. Ca atare, sunt destule probleme pentru "Zeus" carora nu le poate gasi o solutie dupa cum vrea el.

Telenovela cu Hayssam este abia la inceput si aici nu au nici o reactie buna. Faptul ca s-a stropsit la TV ca sunt vorbele unui "infractor" contra vorbelor lui de Presedinte nu arata decat ca este depasit de situatie. Cazul Hayssam nu ii apartine. Lumea de la "tara" se va alatura lumii de la "oras" si isi va pune intrebari. Iar intrebarile duc la voturi negative.

Meriti felicitari pentru postare. Nu le dai un link si pedeleprelor ? Poate invata ceva.

Lilick Auftakt spunea...

@Razvan Sidoreac

Pe vremea cand se desfasura rapirea celor trei ziaristi, in Romania aparusera demult carti despre manipulare si despre lideri populisti. Rapirile si salvarile sunt un capitol special. Daca o sa am timp o sa caut si o sa scot citate. :)

@Matilda

Daa, vrea sa abureasca. Exact. :)

@GS

Am vazut ca ai masca si te invidiam. Merci ca mi-o imprumuti. Desi mi-e frica s-o port. Nu am SPP. :))

@Renata

Stai linistita. Prin indivizii aia curge sange portocaliu. Pe mine ma amuza. Dar asteptam articolul tau... :)

@Florin

Am dat link la ei. Frica lui Basescu, si a gastii lui, acum, e ca o manipulare se poate intoarce, asa cum se intampla de cele mai multe ori, impotriva autorului/autorilor. Exact asta se va intampla. E clasic. :) Merci!

Roxana Iordache spunea...

@L. Scuză-mă pt întârzierea cu care îţi mulţumesc pentru mesajul de pe blogul meu, la Dictatura nesimţirii.

Referitor la Lăzăroiu, am să scriu şi eu ceva. Oricum, vorba cuiva: de ce le e frică, nu scapă. Emoticon verde. :) Aşa că voi, care aveţi experienţă în guerilla digitală electorală, pe ei, că mama lor n-are nici o vină. :)

Laşii, căcăcioşii, Băsea al lor e căcăciosul-şef, n-are curaj să vină la confruntare cu Crin. Eu cred că ar trebui să le-o tot spunem, să le facem şi afişe: Băsescu, căcăcios, fuge de întâlnirea cu Crin. :))))))

Lilick Auftakt spunea...

Sigur, @Roxana.. dar ce sa le faci? EI se trag din Traian Basescu. Si sunt la fel de fricosi ca el. :))))

renata spunea...

L-am pus, Lilick. Articolul...
Titlul e ciobănesc. "Băsescu? Nu!" :(

sandman spunea...

Sper sa nu ajunga Chioru' in turul doi. Poate nu-l vor trada "structurile" ci chiar apropiatii, ca pe Nea' Nicu!

Lilick Auftakt spunea...

@Renata

Citit. :)

@Sandman

Tot posibilul. :)

Unknown spunea...

http://catalinstochita.blogspot.com/2009/11/mircea-geoana-se-retrage-din-cursa.html