2 nov. 2009

Si eu aleg miliardarul!

Mos Califar a avut azi o tema care mi-a placut. Spune el: "Oricum cu toţii avem un stăpân , oricât ne-ar plăcea să spunem alfel. Şi dacă tot stau lucrurile aşa, eu îl prefer pe al meu miliardar. Între Patriciu şi Nuţi Udrea alegerea mea e simplă."

Si eu zic ca alegerea e simpla. Si ca intre Iliescu, Udrea si Patriciu, cei trei care stau in spatele primilor trei candidati, aleg miliardarul. Nu a studiat la Moscova si nici nu si-a luat diploma pe ochi frumosi la Dimitrie Cantemir.

In rest, cum zice sloganul: "Alege-ti stapanii cu grija!"

7 comentarii:

atreides spunea...

off topic: L-ati vazut pe Cristian Preda cum a plecat vijelios din emisiunea Danei Greu, dupa ce s-a contrat cu Banicioiu si Sapunaru? hahaha, ii lasa nervii pe pedelisti!

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Din pacate acum am venit acasa. Unde? Cand? Cum? Ce pacat ca am pierdut. :(

atreides spunea...

La emisiunea de pe Antena 3, cea facuta de Dana Grecu de la 16.00 (parca Stirea Zilei ii zice). Preda a fost absolut penibil, i-a zis lui Banicioiu ca abereaza sau cam asa ceva, Banicioiu i-a zis ca nu are bun simt, si Preda s-a ridicat si a plecat. Inainte de asta, Preda a comis o marlanie sinistra, l-a intrebat pe Nini Sapunaru cine este si de la ce partid este, desi presupun ca stia foarte bine asta, doar nu s-a nascut alaltaieri (adica stiu eu cine este Sapunaru si nu stie Preda? Atunci pe ce mama dracului lume traieste?) In general, cat a stat in studio, Preda a incercat sa ia la misto tot ce ziceau ceilalti (desi se discuta o chestie grava, adresa aia a unui pedelist de la Romsilva Pitesti care cerea padurarilor sa lipeasca afise pentru basescu), era imposibil sa nu izbucneasca scandalul. Eu personal am mai vazut ieri o prestatie jalnica, a lui Macovei la emisiunea electorala de pe Realitatea, de la ora 22, tipa este un personaj absolut sinistru, ar trebui sa vedeti emisiunea asta, nu am mai vazut atata nesimtire de multa vreme, este neverosimil. Concluzia mea este ca partidul asta nenorocit trebuie neaparat sa ajunga la gunoi, cu cat mai repede cu atat mai bine.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Da, e clar. Pe unii baieti portocalii ii cam lasa nervii. L-am intrebat si pe blog ce s-a intamplat. Tactica aia, cand se face ca nu stie cu cine vorbeste, a mai abordat-o (cu Andrei Badin, caruia ii zicea: "Nu va cunosc, domule Badin" - cat de stupid OMG!). Se face rau de ras daca continua asa. Dar noi avem confirmarea ca ei sunt fooooarte aproape de marele esec. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Mai e putin!!!! :))

tony spunea...

Am vazut si eu emisiunea.Domnul Preda a fost jalnic.La fel cum sunt politrucii portocalii in ultimul timp.Lasii nu isi dau seama de raul pe care l-au facut,acum unii fug din emisiunile de televiziune iar altii isi fac planuri sa fuga din tara.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Nicio problema, ii conducem la aeroport. :)))))))

tony spunea...

Emisiunea se numeste"La ordinea zilei".Se observa ca la toate emisiunile in care printre invitati e si cate un idiot portocaliu,acesta este folosit de catre ceilalti ca sac de box.Deci vin vremuri grele pentru slugile lui Basescu.