5 nov. 2009

Traian Basescu recunoaste ca a pierdut Bucurestiul. Cu cine voteaza bucurestenii?


"Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca a pierdut "legatura cu bucurestenii" si acum este la egalitate cu un contracandidat de-al lui, dar a promis ca va corecta acest lucru pentru ca a pus mult suflet in mandatul lui de primar al Bucurestiului." - ziare.com

Contracandidatul nu e in niciun caz Geoana, asta se stie. Si, de fapt, e peste Traian Basescu in sondaje. Cin' sa fie? :D

22 de comentarii:

Anca spunea...

Hmm... tough question... Si nush de ce naiba imi vine in minte un sondaj BCS... Da' nu, nu-i zicem numele, ca stiu niste lume buna care va da in hepatita si numa' ca sa poata fugi in bratele vreunui medic, fara sa para suspect de super apropiere... :D

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Nuuu, nu-i zicem numele. E secret. :)))

Anca spunea...

Ii mai zice si diplomatie porcina.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Se vindeca? E grav?

Anca spunea...

Medicii zic ca de obicei trece dupa alegeri. Sigur, ramanem cu sechele: unii cu hipertensiune de fericire, altii cu hipoverticalitate.

Anonim spunea...

pentru base si acolitii lui:
http://www.youtube.com/watch?v=IWp3pUAisA0

Anonim spunea...

Sper din toata inima ca Piratul sa PIARDA TOATA TARA.
Trebuie sa i-o tragem de sub picioare, sa ne eliberam de el si camarila lui setoasa de alcool si bani.

Lulutza spunea...

In Bucuresti, ca si in Romania internautica :), Antonescu este pe locul 1! Daca nu ar fi acaparat, prin argatii lui din PD-l, toate pirghiile de putere din stat, inclusiv cele electorale, cred ca TB nici macar nu ar mai fi avut sanse sa intre in turul 2... Iar singura alianta/intelegere electorala pe care o mai poate face TB in numele PD-l si spre avantajul lui personal, este cea naturala si subliminala, cu PRM si PNG... Tare as vrea sa-l vad pe Sever Voinescu-Cotoi inghitind odata broasca aia, cum se lauda mai an! Ca sa se dovedeasca, in fine, Cotoi "Adevaratu'"!

GS spunea...

Eu, obiectiv cum sunt, i-am spus, in repetate randuri: Traiane, suie-te pe o caramida si vorbeste-le bucurestenilor, o data la trei luni, la Universitate. Spune-le ceva ... orice. Ca i-ai mintit ... cat esti de prost. Inventezi tu ceva. Ii rogi sa te mai voteze o data.
Nu m-a ascultat. Acum sa candideze primar la Cluj. Clujenii l-au votat pe Funar de trei ori. Pe Boc de doua ori. De ce nu l-ar vota si pe Basescu?

Lilick Auftakt spunea...

@GS

Da, la Cluj ar mai avea o sansa. Dar numai una, ca am auzit ca au inceput si pe acolo sa se miste lucrurile. :)

Iti dai seama ca asta nu mai are sanse nici sa iasa primar in Bucuresti si se vrea presedinte. Bleah.

Anca spunea...

@Lilik

De tura asta musai sa te contrazic, la Cluj se misca rau de tot lucrurile, mai ales pentru liberali... Chiar ieri am avut o ciocnire cu un retard al PNL. Foaaarte foarte prost se misca, sunt var-za!

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Da. E vina liberalilor ca sunt varza acolo.

Lilick Auftakt spunea...

Draga Alina,

Din pacate nu pot sa fac link exchange cu nimeni. Mai am o groaza de bloguri politice pe care le citesc si nu am apucat sa le bag in blogroll. Poate si pentru ca e destul de mare. Dar o sa mai bag. Altfel de bloguri nu prea citesc, decat daca ajunge sa imi placa in mod deosebit persoana care scrie si ce scrie.

codeus spunea...

multumesc vizavi de ultimul comentariu al tau.

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

N-ai pentru ce. :)

alex.dumitrascu spunea...

Tot ce ajunge la Clij se face varza. Varza a la Cluj. Nu stiu ce are orasul asta de la o vreme, o fi de la alimentatie sau de la apa de baut, sau din atmosfera.
Stoica Caritas, Ghita Funar, Grupul de la Cluj, Emil Boc, Radu Capan si alti mutanti.

Alexandru Marin spunea...

A spus acum o vreme ca intra Crin Antonescu in turul doi, desi el il prefera pe Geoana. In Bucuresti, orice ar face Basescul, cu toti primarii cumparati, nu mai intra in turul doi.

Chat Noir spunea...

Bucureștiul votează cu Crin, sunt sigur.

Matilda spunea...

Cine ştie ce mai cloceşte mintea lui bolnavă care nu recunoaşte ca Postelnicu : " am fost un dobitoc " ..

Anonim spunea...

Normal, bucurestenii s-au mai desteptat si ei :D Curand infloreste toata Romania :D

Traian Breazu spunea...

Ma simt nevoit sa iau apararea ardelenilor mei clujeni. Cu toate ca e extrem de greu impotriva evidentei. Parerea mea e ca la Cluj lucrurile nu sunt chiar asa de negative cum sunt aparentele. Clujenii au votat CDR si Constantinescu, au votat si alianta DA si pe Basescu cel anti-Nastase.

E drept ca au votat si voteaza primari dezastruosi. Insa acest lucru cred ca nu se datoreaza atat votantilor clujeni, cat unei situatii speciale. Cred ca Clujul a fost si poate mai este un club de securisti (nu deageaba si Virgil Magureanu isi avea baza acolo), care au condus prin diversiuni nationaliste anti-maghiare, si l-au sustinut mai intai pe Funar. Mai ales se remarca Clujul prin faptul ca oamenii din aproape toate partidele sunt pe blat. Nu cred ca si liberalii, dar e greu ca liberalii sa castige ceva avand in vedere ca toti ceilalti fac blat.

In 2000 singurul candidat care-l putea bate pe Funar era un taranist, Radulescu. Un candidat cam slab care nu si-a facut o campanie buna. Oricum taranistii erau atunci in implozie. A pierdut. Nu e insa ciudat ca acel taranist a trecut (ca si tot felul de funaristi) intre timp mai intai la PLD-Stolo si apoi la pdl, iar acum este senator pdl.

In 2004 clujul a avut de ales cam intre dracu, naiba si satana, intre lepra, cancer si holera. Intre Funar, Rus si Boc l-au ales pe Boc, recomandat de PNL si cu voturile liberalilor.

Din 2004 pana acum psd-ul din Cluj a fost pe blat cu pdl-ul (grupul de la Cluj, candidati anonimi la primarie).
Dar nu doar PSD-ul!! Ci chiar si UDMR-ul. Asta intr-un oras cu o minoritate maghiara de 20%!! La alegerile anticipate dupa plecarea lui Boc la Bucuresti UDMR-ul nu a avut nici un candidat, si-a negociat non-combatul. Seful UDMR-cluj Eckstein Kovacs a ajuns consilier prezidential. E singurul Udmrist care-l tot sustine pe base. Chiar daca tot restul udmrului il sustine pe Ioahannis si nu a tradat (cum se specula) coalitita majoritara din parlament.

Unknown spunea...

Clujul nu se misca greu....Clujul se misca inteligent! daca Bucurestiul nu voteaza cu Basescu e greseala lui. Clujul nu a ales dintre lepra, cancer si holera cand l-a ales pe Boc ci a reusit sa SCAPE de cancer,lepra si holera. cat a fost Boc primar in Cluj, Clujul a dus-o bine, iar daca restul tarii gandeste un pic si voteza BINE o sa vada si ei ca se poate sa traiesti bine in romania, dar nu alegand dintre lepra, cancer si holera ci scapand de ele.daca PDL-ul reprezinta vreo boala mai sus enumerata atunci PSD si PNL cu siguranta vor "scoate pe piata una noua",exponential mai urata si mai letala; sau mai bine zis aceeasi boala care au avut-o pana acum numai ca "adaptata" la criza. sunt curios cat o sa le mai mearga jocul dea soarecele si pisica....mai au un pic si o sa fie muscati de popor, si atunci cred ca o sa se linisteasca.